Contactați direct echipa noastră de asistență clienți

Încheierea perioadei de asistență pentru Bitdefender Endpoint Security for Mac pe OS X Mavericks (10.9) și OS X Yosemite (10.10)

Bitdefender anunță încheierea perioadei de asistență pentru Bitdefender Endpoint Security for Mac pe OS X Mavericks (10.9) și OS X Yosemite (10.10) începând cu 31 decembrie 2019.

Începând cu versiunea lansată în iulie 2019, kitul Bitdefender Endpoint Security for Mac nu se va mai instala pe OS X Mavericks și OS X Yosemite. Clienții care intenționează să efectueze noi instalări pe versiunile mai vechi OS X Mavericks (10.9) și OS X Yosemite (10.10), pot fie să salveze o versiune anterioară a kitului Bitdefender Endpoint Security for Mac, fie să contacteze echipa de asistență pentru clienți Enterprise a Bitdefender pentru a primi o versiune compatibilă și detalii privind procedura de instalare.

Instalările Bitdefender Endpoint Security for Mac existente pe OS X Mavericks și OS X Yosemite vor continua să funcționeze corespunzător și să primească semnături și actualizări de produs de importanță critică până la 31 decembrie 2019.

Nu ai gasit o soluție pentru problema ta? Trimite-ne un e-mail si vom răspunde la întrebarea ta în cel mai scurt timp posibil.

Evaluează acest articol:

Trimite