Contactați direct echipa noastră de asistență clienți

Îmbunătățiri în Bitdefender 2018

Bitdefender 2018 vă oferă cea mai avansată protecție cibernetică și include un număr mare de funcții menite să protejeze utilizatorii și familiile acestora. Aceasta este prima versiune care va fi livrată sub formă de update.

 

Advanced Threat Defense

Bitdefender Advanced Threat Defense este o inovativă tehnologie de detecție, care folosește metode euristice avansate pentru a detecta ransomware și alte amenințări în timp real.

Advanced Threat Defense identifică anomalii pe dispozitiv și corelează diverse comportamente suspicioase pentru a îmbunătăți în mod semnificativ detecția, cu un impact aproape inexistent asupra performanței.

Citiți mai multe despre Advanced Threat Defense.

Protecție pentru camera web

Când vine vorba de protejarea camerei web, dezactivarea acesteia, acoperirea ei, sau revocarea privilegiilor unor aplicații nu sunt soluții practice.

De aceea, Bitdefender a implementat soluția Protecție Cameră Web. Pentru a preveni tentativele de de șantaj cu ajutorul informațiilor confidențiale, noul feature Webcam protection monitorizează în permanență aplicațicațiile care încearcă să acceseze camera și le blochează pe cele necunoscute.

Citiți mai multe despre protecția pentru camera web.

Fișiere sigure

Programele ransomware sunt elemente malițioase al căror rol este de a cripta fișiere. Acestea din urmă ar trebui răscumpărate ulterior, utilizatorii plătindu-i pe hackeri pentru a redobândi accesul la fișierele sale.

Cu Bitdefender Fișiere Sigure, puteți să protejați fișiere personale, precum documente, fotografii sau videoclipuri, de atacuri ransomware

Atunci când o aplicație va încerca să acceseze unul dintre fișierele protejate, Bitdefender va afișa o fereastră de tip pop-up.

Citiți mai multe despre Bitdefender Fișiere Sigure.

Firewall

Bitdefender Firewall adaugă un nivel în plus de securitate, blocând potențiale aplicații malițioase care vor să se conecteze la internet. Astfel, informațiile personale ale utilizatorilor sunt protejate de hackeri.

Noul modul Firewall a fost reimaginat, pentru a permite administrarea corespunzătoare a regulilor pentru aplicații.

Citiți mai multe despre noul modul Firewall.

Update-uri continue

De-acum încolo, veți beneficia de cele mai noi versiuni Bitdefender instantaneu, prin intermediul update-urilor de produs. După o simplă repornire a calculatorului, Bitdefender 2018 va putea fi folosit.

Nu ai gasit o soluție pentru problema ta? Trimite-ne un e-mail si vom răspunde la întrebarea ta în cel mai scurt timp posibil.

Evaluează acest articol:

Trimite