Text de testare pentru traducător

Protecting millions of systems worldwide
For a worry-free digital life
Declared Editor's Choice by PC Mag
Bitdefender Total Security
reducere
reducere
reducere
reducere

Bitdefender

Total Security

Windows® | macOS® | Android™ | iOS®

multi-device: Devices
Descarcă versiunea de evaluare gratuită, valabilă timp de 30 de zile

Un singur produs pentru a-ți proteja toate dispozitivele, fără a le încetini performanța

Bitdefender întrece toate celelalte soluții de securitate la capitolele protecție și performanță. Protejează-ți dispozitivele împotriva programelor malware fără a compromite viteza de operare.

 • Detecție imbatabilă a amenințărilor, pentru a opri atacurile malware sofisticate
 • Tehnologii inovatoare de protecție împotriva atacurilor de tip „zero-day”
 • Straturi multiple de protecție anti-ransomware, pentru a-ți menține fișierele în siguranță
 • VPN securizat pentru confidențialitate online completă, 200 MB/ zi/ dispozitiv îmbunătățit
 • Funcții avansate de control parental pentru a-ți proteja copiii în mediul online
 • Impact redus asupra performanțelor sistemului tău
 • Blochează atacurile cibernetice sofisticate cu ajutorul capabilităților imbatabile de detecție a amenințărilor
 • Nu-ți face griji în privința atacurilor de tip „zero-day”
 • Protejează-ți fișierele cu caracter sensibil împotriva ransomware-ului cu protecție cu niveluri multiple
 • Navighează anonim cu traficul VPN nelimitat*
 • Monitorizează îndeaproape activitatea online a copiilor tăi
 • Sporește performanța dispozitivelor tale și bucură-te de impact minim asupra resurselor sistemului
 • Nu permite hackerilor să-ți acceseze microfonul și camera web
 • Protejează-te împotriva fraudelor prin e-mail cu protecția Anti-Phishing
 • *no traffic restrictions apply when upgrading to Bitdefender Premium VPN
Economisești
Economisești
multi-device: Devices

Economisești !


pentru primul an


Cumpără
multi-device: Devices

 

 

Economisești  !


pentru primul an


Obține protecție completă împotriva tuturor amenințărilor

Începe astăzi de la doar lună

2 ani de abonament

$/mo

Facturare  pentru primii 2 ani

Economisești

*pentru primii 2 ani

Cumpără

 

 

Economisești

*pentru primul an

Plus TVA-ul care se aplică.

Vezi Termenii și condițiile de utilizare mai jos.

3 ani de abonament

$/mo

Facturare  pentru primii 3 ani

Economisești

*pentru primii 3 ani

Cumpără

 

 

Economisești

*pentru primul an

Plus TVA-ul care se aplică.

Vezi Termenii și condițiile de utilizare mai jos.

compară

Compară planurile Bitdefender Total Security

Compară produsele noastre premiate și obține cea mai bună protecție, astfel încât să te poți ocupa în continuare de lucrurile care contează, în timp ce noi ne ocupăm de protecția ta.
Cel mai popular

Bitdefender Total Security

Personal


*pentru primul an


Cumpără

 

 

*pentru primul an


Bitdefender Total Security

Family


*pentru primul an


Cumpără

 

 

*pentru primul an


Bitdefender Total Security

Protecție maximă


*pentru primul an


Cumpără

 

 

*pentru primul an


Dispozitive

Număr de dispozitive incluse

5
15
20

Windows

Mac

Android

iOS

Alege un sistem de operare pentru a vedea toate caracteristicile

Protecție

Antivirus & Antimalware

Putere absolută cu cea mai eficientă soluție împotriva programelor periculoase disponibilă în prezent. Bitdefender combate toate tipurile de amenințări electronice, de la viruși, viermi și troieni la ransomware, exploit-uri de tip ziua zero, rootkit-uri și programe spion. Datele tale și confidențialitatea ta sunt în siguranță..

Online Threat Prevention

Tehnologia noastră de filtrare web include sisteme de filtrare anti-phishing și anti-fraudă și se asigură că nu accesezi niciodată site-uri web periculoase. Află dacă rezultatele căutării tale sunt sigure pentru accesare înainte de a face clic pe link-uri. De asemenea, Bitdefender blochează toate link-urile infectate cunoscute.

Advanced Threat Defense

Bitdefender folosește o tehnică denumită detecție comportamentală pentru a monitoriza îndeaproape aplicațiile active. În momentul în care detectează ceva suspect, acesta ia măsuri imediat pentru a preveni infectările..

Prevenire amenințări rețea

Bitdefender oprește atacurile înainte ca acestea să înceapă Noile tehnologii bazate pe informațiile despre amenințările cibernetice (threat intelligence), care sunt incluse în această soluție, pot analiza și identifica activitățile suspecte la nivel de rețea și pot bloca exploit-urile sofisticate, adresele URL asociate programelor malware și rețelelor de tip botnet, precum și atacurile de tip „brute force”..

Protecție pe niveluri multiple împotriva ransomware-ului

Abordarea pe mai multe niveluri împotriva amenințărilor ransomware include un strat de protecție a datelor care îți securizează documentele, fotografiile, clipurile video și fișierele cu muzică împotriva oricărui atac de tip ransomware. Alături de modulul Advanced Threat Defense, protejează majoritatea fișierelor importante împotriva criptării de către programele ransomware..

Firewall

Cu Bitdefender primești un strat puternic de protecție a rețelei astfel încât informațiile tale personale sunt protejate de hackeri și furturile de date.

Antispam

Filtrează mesajele irelevante în Inbox-ul tău. Funcția este disponibilă pentru clienții de e-mail instalați local (Microsoft Outlook, Thunderbird)..

Portofel

Securizează-ți parolele, informațiile referitoare la cardul de credit și alte date confidențiale într-un seif cibernetic pentru a le accesa cu ușurință oricând ai nevoie de ele. Administratorul de parole îți oferă opțiunea de completare automată a formularelor online și chiar îți recomandă parole sigure..

Safepay

Operațiuni bancare și cumpărături online dintr-un browser dedicat, care îți securizează tranzacțiile pentru a preveni fraudele. Bitdefender Safepay™ poate acum completa automat câmpurile de plată cu detaliile cardurilor de credit.

Detectare vulnerabilități

Scanează pentru a identifica breșele de securitate și vulnerabilitățile cu un singur clic. Bitdefender verifică PC-ul tău pentru a identifica orice software neactualizat și vulnerabil, actualizări de securitate Windows care lipsesc și setări de sistem potențial nesigure, indicând cea mai bună metodă de remediere..

OneClick Optimizer

Îmbunătățește viteza și performanța dispozitivelor tale cu funcția Optimizare rapidă.

Antitracker

Extensia Anti-tracker blochează tracker-ele care colectează datele tale și îți permite să vizualizezi și să gestionezi aceste informații pentru fiecare site pe care îl accesezi. Păstrează confidențialitatea datelor tale de navigare și îmbunătățește performanța prin încărcarea mai rapidă a paginilor web..

Protecție cameră web

Protejează-ți confidențialitatea și evită scurgerile de date provenind de la camera web. Funcția Protecție cameră web te notifică atunci când aplicațiile încearcă să acceseze camera web și îți permite să blochezi accesul neautorizat..

Monitorizare microfon

Te ajută să redobândești controlul asupra propriilor dispozitive. Utilizează-l și vei putea controla ce aplicații au acces la microfonul dispozitivului tău și când anume..

Antifurt

Bitdefender include instrumente eficiente împotriva pierderii sau a furtului pentru tableta sau laptopul tău Windows, accesibile de la distanță de oriunde în lume prin intermediul contului tău Bitdefender Central.

Anti-tracker

Extensia Anti-tracker blochează tracker-ele care colectează datele tale și îți permite să vizualizezi și să gestionezi aceste informații pentru fiecare site pe care îl accesezi. Păstrează confidențialitatea datelor tale de navigare și îmbunătățește performanța prin încărcarea mai rapidă a paginilor web..

Protecție în timp real

Poate că Mac-ul tău este protejat de conținutul periculos creat special pentru Windows, însă vei dori să te asiguri că nu-l preiei și transmiți mai departe către utilizatorii de PC. Soluția ta Bitdefender detectează și elimină programele malware care vizează macOS și amenințările create pentru Windows, astfel încât ești întotdeauna sigur că fișierele pe care le trimiți altora nu sunt infectate..

Protecție web

Bitdefender asigură protecția pentru întreaga ta activitate de navigare, inclusiv pentru cumpărăturile și operațiunile bancare online, filtrând conținutul inadecvat. Cu funcția de protecție automată pornită, sistemul bazat pe inteligență artificială scanează toate link-urile înainte ca tu să dai clic pe ele, astfel încât nu vei deschide niciodată pagini periculoase fără să fii conștient de acest lucru..

Protecție fișiere

Cu ajutorul funcției Bitdefender Protecție fișiere poți împiedica modificarea neautorizată a fișierelor tale cele mai importante. Pur și simplu adaugi directoare în lista de monitorizare și Bitdefender protejează fișierele din acestea împotriva amenințărilor ransomware și a altor tipuri de malware. Numai aplicațiile pe care le declari în mod explicit ca fiind de încredere au drept de acces la fișierele respective..

Protecție Time Machine

Dacă utilizezi Time Machine pentru a face back-up la fișierele tale, vei dori acest strat suplimentar de securitate, pentru a te proteja de atacurile ransomware sofisticate. Ransomware-ul, un tip de malware extrem de periculos, criptează fișiere valoroase cum ar fi fotografii, fișiere video și alte documente, făcându-le inutilizabile. Cu aceasta funcționalitate complexă, îți poți recupera fișierele fără a plăti vreo recompensă. Protecția Time Machine îți oferă un avantaj asupra programelor malware care pot încerca să-ți cripteze sau să-ți distrugă fișierele stocate..

Scanare antivirus

Obține informații detaliate despre tipul de amenințări împotriva cărora ești protejat, pentru a fi sigur că ai făcut alegerea corectă pentru a-ți proteja dispozitivele Android.

Protecție web

Navigarea pe internet te poate duce în locuri periculoase, însă Bitdefender este întotdeauna acolo pentru a te proteja. Sistemul nostru anti-phishing scanează paginile web și te avertizează atunci când încerci să accesezi pagini cu conținut fraudulos. Filtrează întregul trafic, nu numai paginile accesate în mod intenționat, și oferă protecție în timp real împotriva tuturor pericolelor online.

Scanare la cerere & la instalare

Scanează-ți oricând telefonul sau tableta Android pentru a te asigura că toate aplicațiile tale sunt protejate. În plus, modulul antivirus scanează automat fiecare aplicație atunci când o instalezi și te anunță imediat dacă aceasta prezintă un pericol..

WearON

WearON extinde securitatea pentru dispozitivele mobile și pe ceasul tău inteligent. Iar dacă nu mai știi unde ți-ai lăsat telefonul, folosește funcția WearON de pe dispozitivul tău Android pentru a activa un semnal sonor astfel încât să-l găsești mai ușor. Vei primi o alertă atunci când te îndepărtezi prea mult de telefon, ca să nu-l mai lași în urmă niciodată..

Antifurt

Cu Bitdefender Antifurt poți localiza, bloca, șterge sau trimite un mesaj de la distanță dispozitivului tău în caz de pierdere sau furt.

Confidențialitate cont

Află când conturile tale au fost afectate de activități de sustragere a datelor. Cu atât de multe site-uri și aplicații renumite care emit avertismente despre scurgerile de informații legate de bazele de date, este ușor să pierzi evidența conturilor tale expuse. Funcția de Confidențialitate cont te anunță atunci când datele tale sensibile sunt expuse riscului și îți permite să iei măsuri în funcție de starea acestora..

Blocare Aplicații

App Lock protejează cele mai sensibile aplicații, astfel încât nimeni să nu poată interveni asupra setărilor sau datelor tale personale. Bitdefender adaugă un strat suplimentar de protecție oferindu-ți posibilitatea de a bloca aplicațiile cu ajutorului unui cod PIN. Folosind funcția Deblocare inteligentă, îți poți seta telefonul astfel încât să-ți permită accesul direct la aplicațiile protejate.

Protecție web

Sistemul nostru anti-phishing scanează paginile web și te avertizează atunci când accesezi pagini cu conținut fraudulos. Bitdefender Web Protection filtrează tot traficul, nu doar navigarea intenționată, și oferă protecție în timp real împotriva tuturor pericolelor din mediul online.

Confidențialitate cont

Află direct din iPhone-ul tău când conturile tale au fost afectate de activități de sustragere a datelor. Cu atât de multe site-uri și aplicații renumite care emit avertismente despre scurgerile de informații legate de bazele de date, este ușor să pierzi evidența conturilor tale expuse. Funcția de Confidențialitate cont te anunță atunci când datele tale sensibile sunt expuse riscului și îți permite să iei măsuri în funcție de starea acestora..

Control Parental

Timp petrecut în fața ecranului

Stabilește limite sănătoase în ceea ce privește timpul pe care copilul tău îl poate petrece online pe un anumit dispozitiv.

Site-uri web și aplicații

Părinții pot selecta categoriile de conținut și aplicațiile pe care vor să le țină la distanță de copilul lor.

Locație copil

Monitorizează locația copiilor.

Contacte telefon

Părinții pot afla ce contacte se regăsesc în agenda telefonică a copiilor lor.

Protecția datelor confidențiale

îmbunătățit

Bitdefender VPN

Cu Bitdefender VPN nu mai trebuie să-ți faci griji în legătură cu confidențialitatea ta pe internet. Îți protejează prezența online prin criptarea întregului trafic pe internet. Bitdefender include până la 200 MB de trafic zilnic criptat pentru dispozitivele tale pe Windows, Android, macOS și iOS..

Basic
Basic
Premium

Trafic VPN

200 MB/zi
200 MB/zi
Nelimitat

Monitorizarea amprentei digitale

Stabilește limite sănătoase în ceea ce privește timpul pe care copilul tău îl poate petrece online pe un anumit dispozitiv.

Notificări privind breșele de securitate pe Dark Web

Bitdefender scanează Dark Web pentru a detecta date cu caracter sensibil care îți aparțin și te ajută să îți redobândești confidențialitatea.

Alerte privind riscurile asociate datelor cu caracter personal

Primește alerte de fiecare dată când informațiile tale sunt expuse și obține asistență pentru securizarea conturilor tale online.

Monitorizare rețelelor de socializare și caracteristici împotriva însușirii identității

Bitdefender detectează entitățile care își asumă identitatea ta pe rețelele de socializare și îți arată cum să le oprești.

PCMag
PCMag Editor's Choice

PCMag August 2020

AV-Comparatives
Outstanding Security Product

AV-Comparatives Ianuarie 2021

PC Mag
Alegerea editorului TechRadar

TechRadar Septembrie 2020

AV-Comparatives
Outstanding Security Product

AV-Comparatives, Ianuarie 2021

PC Mag
Alegerea editorului Tech Radar

Tech Radar Septembrie 2020

PC Mag
Câștigătoare pentru prima dată a premiului Readers' Choice.

PCMag Ianuarie 2021

Compară diferiți producători de securitate cibernetică

Cum se compară Bitdefender cu alte soluții de securitate cibernetică

Cea mai bună protecție împotriva infectărilor

(pe o scală de la 0 la 6, 6 fiind cel mai înalt nivel de protecție)

Bitdefender
5.94
Kaspersky
5.91
Symantec
5.85
McAfee
5.25

Punctaj general. Ianuarie 2011 - Iunie 2021. AV TEST.

Cel mai redus impact asupra performanței

(pe o scală de la 0 la 6, 6 fiind cel mai redus impact)

Bitdefender
5.81
Kaspersky
5.80
Symantec
5.49
McAfee
5.36

Punctaj general. Ianuarie 2013 - Iunie 2021. AV TEST.

Bitdefender. Alegerea experților.

Beneficiezi de cele mai inovatoare tehnologii care anticipează, previn, detectează și remediază chiar și cele mai recente amenințări cibernetice, în întreaga lume.

Bitdefender.

Alegerea experților.

Beneficiezi de cele mai inovatoare tehnologii care anticipează, previn, detectează și remediază chiar și cele mai recente amenințări cibernetice.

Sunt una dintre acele persoane fascinate de securitatea IT care își petrec toată ziua dezvoltând protocoale de securitate pentru clienți, iar apoi merg acasă și continuă să studieze peisajul amenințărilor, încercând noi metode de apărare.

Jeremy Holladay

Analist de securitate cibernetică și utilizator Bitdefender

Bitdefender mă impresionează întotdeauna... uneori își face treaba prea bine, căci îmi identifică și elimină propriile exploit-uri pentru securitate ofensivă. Asta îmi dovedește că este un produs foarte bun!

Jeremy Holladay

Analist de securitate cibernetică și utilizator Bitdefender

În loc să am încredere în renume, analizez produsele antivirus din timp pentru a afla care dintre ele sunt adaptate la peisajul actual al amenințărilor. Timp de mai mulți ani, Bitdefender a continuat să îmi câștige încrederea prin performanța deosebită și inovațiile care protejează utilizatorii finali.

Jeremy Holladay

Analist de securitate cibernetică și utilizator Bitdefender

Benefits for you

Personal plan

Best multi-device protection

Personal Plan includes PCMAG’S Editors’ Choice - Bitdefender Total Security - a multi-platform solution designed to deliver an unparalleled level of cybersecurity for Windows, macOS, iOS and Android users at the same time. It packs technologies that prevent security incidents and optimise your system.

Buy now

for the first year

Family plan

Best multi-device protection for your family

Family Plan designed for larger households and includes everything Personal Plan has to offer. On top of that, the Parental Control functionality is an extra layer of control when it comes to the online activities of your kids.

 

Buy now

for the first year

Ultimate Plan

Best multi-device protection & privacy pack

Ultimate Plan offers all-in-one protection for your devices, kids’ online activity, online privacy, and identity.

It includes UNLIMITED VPN traffic and gives you complete online anonymity while surfing the web; Access to Netflix US content is a little added perk you might enjoy.

It also includes Bitdefender Digital Identity Protection – a service that scans the Dark Web looking for sensitive data that belongs to you and sends out alerts in real time in case of a breach. Add to that the social media impersonator check we provide, and you can rest assured your digital data remains private.

Buy now

for the first year

Toate caracteristicile

Protecție completă pentru Windows, macOS, iOS și Android

Bitdefender Total Security îți oferă cea mai bună protecție anti-malware împotriva amenințărilor electronice pentru toate sistemele de operare importante.

Selectează un sistem de operare de mai jos pentru a afla mai multe informații:

Protecție

Protecția imbatabilă de la Bitdefender, cu multiple niveluri de securitate, îți menține dispozitivele în siguranță, departe de amenințările noi sau existente.

Performanță Sistem:

Soluția de securitate Bitdefender reacționează imediat la amenințările malware fără a compromite performanța sistemului tău.

Protecția datelor confidențiale

Protecția completă Bitdefender are grijă de confidențialitatea ta online și de informațiile tale cu caracter personal.

Protecție

Protecția imbatabilă de la Bitdefender, cu multiple niveluri de securitate, îți menține dispozitivele în siguranță, departe de amenințările noi sau existente.

Performanță Sistem:

Soluția de securitate Bitdefender reacționează imediat la amenințările malware fără a compromite performanța sistemului tău.

Protecția datelor confidențiale

Protecția completă Bitdefender are grijă de confidențialitatea ta online și de informațiile tale cu caracter personal.

Protecție

Protecția imbatabilă de la Bitdefender, cu multiple niveluri de securitate, îți menține dispozitivele în siguranță, departe de amenințările noi sau existente.

Protecția datelor confidențiale

Protecția completă Bitdefender are grijă de confidențialitatea ta online și de informațiile tale cu caracter personal

Notă: Cu suport pentru iPad.

Protecție

Protecția imbatabilă de la Bitdefender, cu multiple niveluri de securitate, îți menține dispozitivele în siguranță, departe de amenințările noi sau existente.

Performanță Sistem:

Soluția de securitate Bitdefender reacționează imediat la amenințările malware fără a compromite performanța sistemului tău.

Protecția datelor confidențiale

Protecția completă Bitdefender are grijă de confidențialitatea ta online și de informațiile tale cu caracter personal.

Compară soluțiile

Compară produsele Bitdefender

Compară produsele noastre premiate și obține cea mai bună protecție, astfel încât să te poți ocupa în continuare de lucrurile care contează, în timp ce noi ne ocupăm de protecția ta.

Bitdefender

Total Security


5 dispozitive

pentru primul an


Cumpără

 

 

pentru primul an


Bitdefender

Internet Security

Bitdefender

Antivirus Plus


3 dispozitive

 

 

pentru primul an


AFLAȚI MAI MULTE

Bitdefender

Antivirus Plus

Bitdefender

Internet Security


3 dispozitive

 

 

pentru primul an


AFLAȚI MAI MULTE

Protecție totală pentru Windows, macOS, Android și iOS

Windows
Windows

Optimizare dispozitiv

Firewall de confidențialitate

Control Parental

Protecție împotriva malware, spyware și adware

Straturi multiple de protecție anti-ransomware

Cerințe de sistem

PROTEJEAZĂ MILIOANE DE

UTILIZATORI INDIVIDUALI

INOVAȚIA ȘI PASIUNEA PENTRU SECURITATE SUNT CELE MAI IMPORTANTE VALORI PENTRU BITDEFENDER.

Securitate cibernetică ce protejează
milioane de utilizatori individuali
încă din 2001

INOVAȚIA ȘI PASIUNEA PENTRU SECURITATE SUNT CELE MAI IMPORTANTE VALORI PENTRU BITDEFENDER.

Întrebări frecvente

Cum poate Bitdefender Total Security să mă protejeze împotriva virușilor, malware-ului și amenințărilor cibernetice?

Bitdefender Total Security oferă cea mai bună protecție antimalware din industrie, așa cum au dovedit-o rezultatele obținute la testele independente din ultimii 10 ani.

Sunt disponibile numeroase caracteristici avansate de securitate și confidențialitate pentru Windows, Android și iOS - plus multe funcții bonus, inclusiv VPN și Control parental Premium.

Fiind ușor de instalat și de utilizat, Bitdefender Total Security reacționează instantaneu la malware, fără a compromite performanța sistemului tău.

Bitdefender Total Security mă protejează împotriva ransomware-ului?

Ransomware-ul este un software periculos, conceput pentru a bloca accesul la fișierele personale de pe computerul tău, până la achitarea unei anumite sume de bani atacatorului.

Bitdefender Total Security oferă protecție imbatabilă împotriva ransomware-ului, protejând documentele, fotografiile și videoclipurile tale împotriva tuturor amenințărilor cibernetice cunoscute și emergente.

Această soluție de securitate poate identifica cele mai noi familii de ransomware, utilizând multiple niveluri de protecție, concepute pentru a detecta malware în diverse etape ale atacului.

Ce tipuri de dispozitive și sisteme de operare acoperă Bitdefender Total Security?

Bitdefender Total Security îți va proteja PC-urile Windows, Mac-urile, smartphone-urile și tabletele care rulează Android sau iOS împotriva tuturor amenințărilor malware.

De ce am nevoie de Bitdefender Total Security pe Windows 10/ Mac /Android?

Windows 10 îți permite să rulezi orice program anti-malware îți dorești, iar Bitdefender Total Security este opțiunea perfectă dacă ai nevoie de o suită de securitate care trece dincolo de protecția tradițională anti-malware.

În contextul evoluției rapide a malware-ului, Mac-urile au devenit din ce în ce mai vulnerabile. De aceea, este recomandat să lași securitatea în grija profesioniștilor. Bitdefender Total Security se asigură că Mac-ul tău este protejat împotriva amenințărilor cibernetice noi și existente.

Smartphone-ul tău Android stochează unele dintre cele mai personale date ale tale - și tu trebuie să știi că acesta este în siguranță în permanență. Bitdefender Total Security îți protejează confidențialitatea online și informațiile cu caracter personal, fără a-ți afecta activitățile de zi cu zi.

Cum se compară Bitdefender Total Security cu alte suite de securitate de la Bitdefender?

Bitdefender Total Security oferă protecție pe mai multe platforme, acoperind PC-uri Windows, Mac-uri, smartphone-uri și tablete care rulează Android sau iOS, pentru maxim 10 dispozitive.

Ai nevoie de mai multe dispozitive? Bitdefender Family Pack include Bitdefender Total Security pentru maximum 15 dispozitive.

Dacă ai o companie mică, îți recomandăm Bitdefender Small Office Security, disponibil pentru maxim 20 de dispozitive.

Ai nevoie de trafic VPN nelimitat? Bitdefender Premium Security include Bitdefender Total Security, Premium VPN pentru trafic nelimitat și Suport Premium.

Primesc VPN odată cu abonamentul meu Bitdefender Total Security?

Bitdefender Total Security are integrată o versiune standard pentru Bitdefender VPN care include un volum generos de trafic (6GB lunar), gratuit.

Dacă ai nevoie de trafic nelimitat, adaugă Bitdefender Premium VPN la abonamentul tău Bitdefender.

Pot să testez Bitdefender Total Security înainte să cumpăr?

Întotdeauna poți testa produsul înainte să-l cumperi. Descarcă gratuit versiunea ta completă de evaluare pentru 30 de zile a soluției Bitdefender Total Security și testează pachetul complet, fără a fi nevoie să plătești.

Cum activez Bitdefender Total Security?

Accesează-ți e-mail-ul după ce ai făcut achiziția, urmează pașii pentru crearea unui Cont Bitdefender Central și activează-ți abonamentul. Odată ce abonamentul este activ în contul tău Bitdefender, poți începe să instalezi și să protejezi dispozitivele tale.

Mi-am schimbat computerul. Cum reinstalez Bitdefender Total Security?

Autentifică-te în contul Bitdefender Central, accesează Dispozitivele mele și începe instalarea soluției Bitdefender pe noul tău dispozitiv. În cazul în care nu mai utilizezi computerul vechi, nu vei mai avea nevoie de o nouă licență pentru abonamentul tău.

Trebuie să reînnoiesc Bitdefender Total Security?

Pentru a te ajuta să rămâi protejat, Bitdefender Total Security poate fi achiziționat sub formă de abonament care se va reînnoi automat dacă ai selectat această opțiune la momentul achiziționării.

Poți verifica și modifica starea achiziției oricând, accesând contul tău Central (Abonamentele mele -> Plățile mele) dacă ai activat abonamentul folosind aceeași adresă de e-mail utilizată pentru efectuarea plății.

Dacă ai achiziționat Bitdefender Total Security fără a opta pentru reînnoirea automată, poți alege să reînnoiești abonamentul mai devreme sau să cumperi abonamentul pentru încă un an (sau să actualizezi) aproape de data expirării, în funcție de timpul rămas al abonamentului tău.

În orice caz, cu 30 de zile înainte de data expirării, vei primi e-mail-uri prin care vei fi informat că abonamentul tău urmează să expire și ți se vor prezenta etapele următoare.

Nu am primit codul de activare. Ce pot face?

De obicei, e-mail-urile de confirmare sunt primite la scurt timp după plasarea unei comenzi. Asigură-te că verifici și directoarele Promoții și Spam în cazul în care clientul tău de e-mail distribuie e-mail-urile automat. Pentru mai multe informații, consultă acest articol pentru asistență.

Nu ai găsit ce căutai?

Autentifică-te în contul tău Bitdefender, accesând Bitdefender Central pentru a afla mai multe despre abonamentul tău Bitdefender Total Security ( videoclipuri instrucționale pentru îndrumare incluse).

Pentru alte articole utile, accesează Bitdefender Support Center.

Bitdefender Central

Securitate oriunde te-ai afla

 • Activezi protecția Bitdefender pe dispozitivele tale
 • Gestionezi totul din browser și de pe telefonul tău iOS sau Android
 • Scanezi rețeaua ta din aplicația mobilă Bitdefender Central
 • Primești actualizări de securitate 24/7
 • Beneficiezi de acces direct la echipa noastră de asistență pentru clienți

Tot ce trebuie să știi despre
Bitdefender Central.

Descarcă aplicația pentru mobil

Download on the App Store Get it on Google Play

Condiții de utilizare

 • Abonamentul tău începe automat la data achiziției;
 • Prin abonare, achiziționezi un abonament recurent care se va reînnoi automat;
 • Planul de reînnoire automată Bitdefender este conceput pentru a te ajuta să economisești timp și să minimizezi riscul de vulnerabilitate prin prelungirea automată a abonamentului înainte să rămâi fără protecție.
 • Planul de abonament Bitdefender este conceput pentru a te ajuta să economisești timp și să minimizezi riscul de vulnerabilitate prin prelungirea automată a abonamentului înainte să rămâi fără protecție*.
 • Protecție continuă astfel încât să nu-ți faci niciodată griji că abonamentul tău va expira înainte să-l reînnoiești manual;
 • Upgrade gratuit de fiecare dată când apare o nouă versiune de Bitdefender;
 • Confortul că dispozitivele tale sunt întotdeauna protejate;
 • Economisești timp prin faptul că ne ocupăm noi de procesul de reînnoire automată;
 • Poți renunța oricând, astfel încât deții în permanență controlul asupra opțiunilor de reînnoire;
 • Securitate 24/7 - pe toată durata abonamentului, fără întrerupere;
 • Prețul oferit este valabil pentru primul an de abonament, după care abonamentul tău va fi facturat la prețul de reînnoire aplicabil;
 • Dacă este prezentată o reducere, aceasta descrie diferența dintre prețul abonamentului inițial și cel valabil la reînnoire (de exemplu, prețul pentru primul an comparativ cu fiecare an după aceea). Prețurile pot fi modificate, însă Bitdefender va trimite o notificare prealabilă prin e-mail, înainte de reînnoirea automată. Vei primi cel puțin două notificări prin e-mail înainte de facturare, împreună cu informații cu privire la prețuri și prelungirea duratei abonamentului.
 • Abonamentul tău începe automat la data achiziției;
 • Prin abonare, achiziționezi un abonament recurent care se va reînnoi automat.
 • Poți anula achitarea automată a tarifelor aferente abonamentului tău autentificându-te în contul tău Bitdefender și dezactivând reînnoirea automată sau contactând echipa de asistență pentru clienți la: [email protected];
 • Poți obține restituirea banilor solicitând acest lucru din contul tău Bitdefender sau contactând [email protected]în termen de 30 de zile de la achiziția inițială sau de la data de reînnoire automată.

Abonamentul tău poate include actualizări și caracteristici de produse, servicii și/sau protecție care pot fi adăugate, modificate sau eliminate conform Contractului de abonament Bitdefender și Termenilor și condițiilor pentru utilizatorii individualiși Notificării privind confidențialitatea.

Bitdefender Internet Security
reducere
reducere
reducere
reducere

Bitdefender

Total Security

Dispozitiv: Compatible avec: Windows

 • Detecție imbatabilă a amenințărilor, pentru a opri atacurile malware sofisticate
 • Tehnologii inovatoare de protecție împotriva atacurilor de tip „zero-day”
 • Straturi multiple de protecție anti-ransomware, pentru a-ți menține fișierele în siguranță
 • VPN securizat pentru confidențialitate completă în mediul online , 200 MB/zi/dispozitiv improved
 • Impact redus asupra performanțelor sistemului tău

Bitdefender Total Security is our Editors' Choice, with its massive
collection of top-notch security features.

PCMag, January 2021
Protecting millions of systems worldwide
For a worry-free digital life
Declared Editor's Choice by PC Mag