Bitdefender

Home Scanner

Scanner Wi-Fi gratuit și super-rapid pentru rețeaua ta de acasă. Bitdefender Home Scanner caută dispozitive și parole vulnerabile și oferă recomandări de securitate detaliate pentru rețeaua ta de acasă.

Descărcare gratuită
Compatibil cu Windows
Știți cine se conectează la rețeaua dumneavoastră Wi-Fi?

Nu permiteți hackerilor sau curioșilor să profite de carențele de securitate pentru a se autentifica pe rețeaua dvs. personală, să vă spioneze familia, să vă fure datele personale sau chiar să vă acceseze dispozitivele mobile. Cu Bitdefender Home Scanner dețineți în permanență controlul.

Scanează pentru a identifica intrușii din rețeaua ta

Home Scanner îți permite să vezi toate dispozitivele conectate la rețeaua ta de acasă. Primești o alertă de fiecare dată când un dispozitiv necunoscut se conectează la rețeaua ta wi-fi. Aceasta înseamnă că poți bloca instantaneu accesările neautorizate și preveni încetinirea conexiunilor.

NOU! Obține actualizări în timp real de fiecare dată când
la rețeaua ta se conectează noi dispozitive

Bitdefender Home Scanner detectează automat când se conectează noi dispozitive la rețeaua Wi-Fi și te informează imediat. Acum vei putea controla în permanență cine utilizează rețeaua ta de acasă.

Poți dezactiva oricând funcția Home Scanner pentru a opri scanarea sau o poți menține activă pentru a utiliza caracteristica de descoperire a dispozitivelor în timp real.

Bitdefender Home Scanner
Scanează punctele slabe și punctele de acces ascunse în rețeaua dumneavoastră personală

Bitdefender Home Scanner este un instrument gratuit care vă scanează rețeaua Wi-Fi, mapează dispozitivele și identifică și evidențiază punctele slabe de securitate ale rețelei. Bitdefender Home Scanner caută parolele slabe, dar și comunicațiile vulnerabile sau slab criptate. Se corelează cu informațiile colectate de pe dispozitivele dvs. conectate cu baze de date a vulnerabilităților online și vă oferă un raport detaliat, pentru a putea garanta securitatea maximă a rețelei dvs.

Mapați rețeaua personală
Scanați porturile deschise din rețea
Scanner Wi-Fi: identificarea tuturor dispozitivelor conectate și a riscurilor de securitate
Suplimentar și compatibil cu toate instrumentele de securitate existente
Descărcare gratuită

Periculoasa viață a dispozitivelor inteligente

În fiecare zi, se descoperă noi vulnerabilități software pe numeroase dispozitive inteligente, iar hackerii încearcă să profite de aceste carențe de securitate pentru a ataca utilizatorii individuali și companiile. Este momentul să începeți să vă gândiți la securitatea dispozitivelor dumneavoastră inteligente.

Detalii tehnice
Disponibil în curând

Protejați-vă dispozitivele conectate la internet cu Bitdefender Box

Bitdefender Box vă protejează toate dispozitivele conectate la internet, nu doar calculatorul sau laptopul. Vă securizează smart phone-urile și televizoarele inteligente, dar și toate celelalte dispozitive și gadget-uri din casă, cum ar fi termostatele Wi-Fi, consolele de jocuri și chiar și monitorul pentru bebeluș.

Aflați mai multe
F.A.Q.
+Rețeaua mea este protejată de viruși cu Bitdefender Home Scanner?
+Ce tip de dispozitive sunt detectate de Bitdefender Home Scanner?

Bitdefender Home Scanner poate detecta orice dispozitiv wireless care este pornit și conectat la rețeaua ta de acasă. Dispozitivele wireless pot fi dispozitive pentru o casă inteligentă, cum ar fi monitoare pentru copii, camere WiFi, console de jocuri, televizoare inteligente, dar și dispozitive Windows, Mac, IOS și Android.

+Ce vulnerabilități sunt detectate de Bitdefender Home Scanner?

Multe dispozitive pentru casa inteligentă sunt nesigure și au defecte de importanță critică. Pentru a te ajuta să-ți păstrezi rețeaua în siguranță, Bitdefender Home Scanner caută următoarele vulnerabilități:

 • Autentificare nesigură.
 • Date de autentificare slabe.
 • Căi alternative ascunse.
+De ce Bitdefender Home Scanner este oferit gratuit?

Specialiștii noștri experimentați explorează în fiecare zi nevoile clienților noștri pentru a găsi soluții simple și eficiente pentru atacurile neprevăzute asupra rețelelor. Prin livrarea gratuită a acestui produs, îți oferim posibilitatea de a rămâne informat, fără costuri suplimentare, în legătură cu posibilele amenințări care ți-ar putea încălca confidențialitatea.

+Cum va afecta Bitdefender Home Scanner performanța dispozitivului pe care este instalat?

În funcție de numărul de dispozitive conectate la rețeaua ta de acasă, procesul de scanare poate dura mai mult timp și poate încetini ușor activitatea computerului. Aplicația este proiectată să ruleze numai când se conectează dispozitive noi și efectuezi manual o scanare.

+Au fost găsite vulnerabilități în rețeaua mea. Ce ar trebui să fac?

În primul rând, este important să știi ce vulnerabilități au fost găsite. Dacă problema ține datele de autentificare slabe, schimbă parola pe care ai setat-o cu una mai puternică, în care să incluzi cifre, litere mari, litere mici și simboluri. Dacă există alte probleme de vulnerabilitate, selectează fila VULNERABILITĂȚI și urmează sugestiile noastre. Îți recomandăm insistent să instalezi cea mai recentă actualizare de firmware și, dacă este posibil, să te asiguri că datele tale de conectare sunt activate și greu de ghicit.

+Ce se poate întâmpla dacă un hacker preia controlul asupra unuia dintre dispozitivele mele pentru casa inteligentă?

Hackerii pot face orice doresc cu dispozitivele pe care reușesc să dezactiveze caracteristica de securitate. Să presupunem că ai un frigider cu ecran LCD. Dacă software-ul acestuia nu este actualizat sau parola rețelei tale este slabă, iar o persoană din exterior obține acces la acesta, este posibil să ai surpriza să fie afișate imagini sau videoclipuri provocatoare, sau că temperatura frigiderului tău nu mai este cea pe care ai stabilit-o inițial. În plus, datele tale de autentificare pentru e-mail ar putea fi furate pentru a trimite zeci de mesaje spam. Acest lucru poate duce la frustrarea că nu poți opri o astfel de persoană să facă acest lucru decât dacă actualizezi software-ul dispozitivului compromis, dacă schimbi parola rețelei tale sau contactezi producătorul pentru a-ți oferi o soluție.

+Cum pot modifica rețeaua mea de acasă în Bitdefender Home Scanner?

Pentru a modifica rețeaua de acasă actuală:

 1. Accesează meniul „Contul meu” din bara stângă a interfeței Bitdefender.
 2. În secțiunea REȚEA DE ACASĂ, accesează link-ul Modificare rețea de acasă.
 3. Selectează rețeaua pe care dorești să o setezi ca rețea de acasă, apoi fă clic pe butonul SETARE CA REȚEA DE ACASĂ.
+Rețeaua mea de acasă nu a fost detectată în timpul procesului de instalare. Ce ar trebui să fac?

Pentru a putea utiliza Bitdefender Home Scanner, este necesar să te conectezi la o rețea wireless configurată corect. Înainte de a instala produsul, mergi la lista de rețele, selectează rețeaua la care dorești să te conectezi și apoi selectează Conectare. Dacă nu ai configurat nicio rețea wireless, urmează pașii indicați de producătorul router-ului pe care l-ai achiziționat.

+Cum pot afla dacă există vulnerabilități în rețeaua mea?

Bitdefender Home Scanner scanează automat rețeaua ta de îndată ce o configurezi și de fiecare dată când un dispozitiv nou se conectează la aceasta. Totuși, îți poți scana manual rețeaua pentru identificarea dispozitivelor, după cum urmează:

 1. Accesează meniul „Home Scanner” din bara stângă a interfeței Bitdefender.
 2. Fă clic pe butonul SCANARE REȚEA.

Se afișează o listă cu dispozitivele găsite și starea acestora.

+Cum pot face upgrade la o versiune plătită a produsului Bitdefender?

Adaugă un strat suplimentar de protecție la rețeaua ta utilizând Bitdefender BOX. Bitdefender BOX este o soluție inteligentă de securitate care oferă o protecție online extinsă pentru toate dispozitivele conectate la rețeaua ta de acasă, indiferent dacă acestea sunt în interiorul sau în afara rețelei. Pentru mai multe detalii despre acest produs accesează https://www.bitdefender.com/box/>.

+Cum pot dezinstala Bitdefender Home Scanner?

Dacă dorești să ștergi Bitdefender Home Scanner de pe sistemul tău, urmează acești pași:

 • În Windows 7:

  1. Faceți clic pe Start și mergeți la Toate programele.
  2. Găsește Bitdefender Home Scanner și selectează Dezinstalare.

  3. Fă clic pe Șterge în fereastra care se deschide.
 • În Windows 8 și Windows 8.1:

  1. Din ecranul de Start al Windows, localizați Panoul de control (de exemplu, puteți începe să tastați „Panou de control” direct în ecranul de Start) și faceți clic pe pictograma acestuia.
  2. Faceți click pe Dezinstalare programe sau Programe și Caracteristici.
  3. Găsește Bitdefender Home Scanner și selectează Dezinstalare.
 • În Windows 10:

  1. Faceți clic pe Start, apoi pe Setări.
  2. Efectuează clic pe pictograma Sistem din secțiunea Setări, apoi selectează Aplicații instalate.
  3. Găsește Bitdefender Home Scanner și selectează Dezinstalare.
+În ce limbi este disponibil Bitdefender Home Scanner?

Bitdefender Home Scanner este disponibil în prezent numai în limba engleză. Se vor adăuga alte limbi în versiunile viitoare.