Ultimele știri

Catalin Cosoi

Chief Security Strategist

Alexandru Catalin Cosoi este Chief Security Strategist în cadrul Bitdefender, responsabil cu mobilizarea și publicarea progreselor tehnologice ale companiei.

Catalin este specializat în extragerea șabloanelor și în tehnologii de recunoaștere, concentrându-se asupra rețelelor neurale și algoritmilor de grupare. Până acum, realizările sale tehnice se traduc în patru brevete și o serie de tehnologii de clasificare implementate cu precădere în aplicațiile Bitdefender. Ca urmare a intereselor sale, este și doctorand în procesarea limbajelor naturale.

Declară că obiectivele sale profesionale sunt "obținerea unui premiu Nobel și imortalitatea clinică", este căsătorit și locuiește în București, România, rareori, când nu trebuie să călătorească prin lume, în scop profesional.


Bogdan Botezatu

Sr. e-Threat Analyst

Bogdan Botezatul (născut în 1983 în România) este expert în soluții de securitate pentru calculatoare și editor al HOTforsecurity.com. Deține o vastă experiență în domeniul rețelisticii și al cercetării pentru contracararea programelor periculoase.

Bogdan Botezatu este Senior e-threat analyst pentru Bitdefender. Lucrează pentru furnizorul român de soluții antivirus inovatoare din 2007. Printre ariile sale de expertiză se numără războiul cibernetic, programele periculoase din rețelele mobile și de socializare.

În calitate de Senior e-threat analyst, a făcut parte din echipele care au dezvoltat Bitdefender USB Immunizer și Bitdefender Removal Tools. Mai mult, este autorul Malware History, o recenzie a celor mai importante dezvoltări din peisajul programelor periculoase, Securizarea rețelelor fără fir, care oferă sfaturi cu privire la modul în care vă puteți proteja rețeaua locală contra accesului neautorizat și Ghidul pentru bloguri securizate, care include recomandări principale cu privire la modul în care vă puteți proteja blogul și identitatea.

Bogdan Botezatul a luat cuvântul la diferite conferințe pe tema securității calculatoarelor, organizate în întreaga lume, inclusiv IPEXPO, DefCAMP și seminarii internaționale, cum ar fi "Current Methods for Combating Cybercrime", organizată de către IMPACT Alliance.

Înainte de a se alătura echipei Bitdefender, a fost administrator de sistem în cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, unde a supravegheat implementarea sistemelor IT în sectorul învățământului, în alte domenii decât cel al tehnologiei informatice.


Liviu Arsene

Sr. e-Threat Analyst

Liviu Arsene este Senior E-threat Analyst Bitdefender, cu o bogată experiență în domeniul securității. A colaborat strâns și a comunicat cu echipe de dezvoltare de la nivelul companiei, întrucât postul de Manager de produs ocupat anterior implica înțelegerea ofertei tehnologice Bitdefender.

Raportând tendințele și progresele la nivel global în materie de securitate informatică, se concentrează pe epidemiile de malware și incidentele de securitate, în strânsă colaborare cu departamentul tehnic și de cercetare.

Este pasionat de tehnologiile inovatoare și gadget-uri, cu precădere aplicațiile de securitate ale acestora și impactul strategic pe termen lung. Fiind mândrul deținător al secretului energiei neostoite, pasiunile sale se învârt în jurul tehnologiei și analizării modului de funcționare a gadget-urilor. Atunci când nu este online, fie înoată, fie aleargă.