Protecție puternică antimalware prin Endpoint Security

Stații de lucru – Primul punct de atac

Nu toate soluțiile antimalware sunt la fel


sau

Sunați-ne la +1-650-437-6581

Antivirus puternic pentru stații de lucru

Stațiile de lucru includ: PC-uri, laptop-uri, tablete, smartphone-uri, unități flash USB, unități de stocare externe, dispozitive POS, cititoare ce coduri de bare. Iată câteva dintre motivele pentru care partenerii OEM aleg soluțiile de securitate Bitdefender:

 • Generează venituri suplimentare din protecția antimalware oferită companiilor și consumatorilor.
 • Creează noi oportunități de extindere pe noi piețe.
 • Îmbunătățește fluxul de venituri recurente în cazul clienților existenți oferind un model de licențiere diferit.
 • Diferențiază produsul sau serviciile cu protecție antimalware puternică pentru stații de lucru.

Protecție antimalware premiată pentru stații de lucru

Împiedicarea pătrunderii programelor malware în rețea și infectarea de către acestea a altor sisteme reprezintă o sarcină extrem de dificilă. O metodă comună pentru a infecta un dispozitiv este de a instala programe malware prin intermediul portului USB, al unui slot de card de memorie sau al cititorului de CD/DVD. Bitdefender Endpoint Security oferă multe avantaje:

 • Protejează stațiile de lucru folosind un motor antivirus premiat, care scanează dispozitivele fizice.
 • Detectează amenințările de tip ziua zero sau amenințările necunoscute cu arhitectură de securitate antimalware multi-nivel.
 • Controlează clienții de pe stațiile de lucru cu ajutorul unei console de administrare. Necesită licențierea soluției pentru companii.

Punct de intrare ușor accesibil

Deși practicile de securitate ale companiilor condamnă folosirea acestor dispozitive neautorizate pe calculatoare fără acordul lor, angajații ignoră unele protocoale de securitate. Dispozitivele mobile care accesează cu ușurință informațiile confidențiale sunt principalele ținte pentru autorii de malware..

 • Oamenii care folosesc dispozitivele mobile pentru a accesa informații corporative sunt ținte ușoare pentru infractorii online.
 • Dispozitivele mobile folosite de membrii familiei au o probabilitate mai mare de a se instala pe acestea aplicații periculoase..
 • De multe ori, aceste stații de lucru nu au motoare antivirus integrate în produs.
 • Stațiile de lucru nu au întotdeauna cele mai recente actualizări antimalware, ceea ce poate compromite o rețea.

Ascunderea aplicațiilor de tip malware

Autorii de malware încearcă să ascundă programele malware și atacul acestora. Bitdefender are capacitatea de a vedea sau deschide fișierele și de a identifica codul malware care s-ar putea ascunde în aceste fișiere. Iată câteva dintre metodele folosite de autorii de cod periculos.

 • Programele utilitare de compresie comprimă fișierul dvs. pentru a-l face mai mic și pentru a face mai dificilă sarcina de a determina dacă un fișier este malware.
 • Programele packer pot modifica codurile periculoase prin dezasamblarea și reasamblarea informațiilor pentru a înșela programele antimalware.
 • Cu peste 2000 de variante de programe packer, aveți nevoie de o soluție antivirus care să deschidă aceste fișiere fără să necesite scrierea unui cod special pentru fiecare variantă de program packer.

Protecție avansată împotriva aplicațiilor malware

Modelul avansat de securitate pe trei niveluri este folosit pentru a proteja utilizatorii de amenințările malware. Dezvoltatorii de malware creează programe malware mai complexe pentru a înșela produsele antivirus și acești infractori continuă să dezvolte modalități inventive de ascundere a programelor malware. Bitdefender folosește mai multe straturi de securitate pentru a identifica amenințările malware și va monitoriza fișierele pentru a se asigura că acestea se comportă normal. Iată câteva dintre tehnologiile antimalware utilizate pentru protejarea stațiilor de lucru.

 • Primul nivel utilizează filtrarea URL, antispam, antiphishing, detectarea amenințărilor online pentru a identifica programele malware înainte de a ajunge la dispozitiv.
 • Cel de-al doilea nivel utilizează tehnici euristice, emulația și semnăturile generice pentru a identifica malware nereperat.
 • Cel de-al treilea nivel monitorizează comportamentul fișierului și marchează fișierele care nu se comportă corespunzător.