Bitdefender

PARTNER ADVANTAGE NETWORK

 • Tehnologia nr. 1 in lume. Recomandată și utilizată de experți.
 • Lucrăm împreună. Simplu și direct
 • Venituri recurente garantate
Sunteți în căutarea unui Partener de afaceri?
Folosiți localizatorul nostru de parteneri chiar acum.

Premiat de auditori de top

Partenerii ne recomandă

Statele Unite ale Americii
Statele Unite ale Americii(4 Fișiere video)
Brazilia(1 Video)
Europe
Austria(1 Video)
Republica Cehia(1 Video)
Germania(4 Fișiere video)
Olanda (3 Fișiere video)
Spania(3 Fișiere video)
Elveția(1 Video)
Regatul Unit(4 Fișiere video)
Asia
Thailanda(1 Video)
DE CE SĂ DEVENIȚI PARTENER

BITDEFENDER

Abordarea unică din Partner Advantage Network oferă organizațiilor posibilitatea de a-și reinventa securitatea pentru o mai bună adaptare și pentru a răspunde provocărilor curente.
Încă nu sunteți convins?

Verificați mai jos care sunt celelalte beneficii ale înregistrarii în PAN

DE CE SĂ DEVENIȚI PARTENER

BITDEFENDER

Abordarea unică a programului pentru parteneri Bitdefender (Bitdefender Partner Program) permite partenerilor să obțină profit substanțial, să beneficieze de protecția contului, să acceseze campanii de ultimă generație, toate acestea prin comercializarea de produse unice și de top alături de asistență și instrumente eficiente.

Tehnologia nr. 1 in lume.
Recomandată și utilizată de experți.

Securitate premiată. Excelență dovedită

Recunoașterea vine odată cu calitatea la nivel de lider mondial. Ani la rând, Bitdefender câștigă cele mai râvnite din industrie. Certificată de experți, reputația noastră pentru excelență a fost remarcată de media și public.

Lucrăm împreună. Simplu și direct

Întotdeauna în cunoștință de cauză

Lucrăm în permanență la îmbunătățirea produselor și instrumentelor noastre și știm că partenerii noștri au nevoie să rămână în control. Ne ascultăm partenerii, avem încredere în ei și apreciem feedbackul lor. De aceea, prin intermediul sistemului nostru de comunicare, partenerii noștri nu vor pierde nimic.

Venituri recurente garantate.

Execuție plătită garantată

O filozofie cheie la Bitdefender este că succesul continuu vine atunci când rezultatele sunt răsplătite în mod direct și generos. De aceea, partenerii noștri câștigă marje ridicate și bonusuri pentru performanțe excepționale.

 • Tehnologie de top. Ușor de instalat

  În calitate de partener Bitdefender, veți livra GravityZone, singura soluție de securitate care are capacitatea de a reduce costul total cu securizarea stațiilor de lucru din mediile fizice, virtualizate și cloud, printr-o administrare extrem de eficientă și cel mai ridicat nivel de protecție și performanță.

 • Asistență completă

  Oamenii sunt bunul cel mai de preț al Bitdefender. Indiferent ce și oricând aveți nevoie, vă veți convinge că avem oamenii potriviți pentru a vă ajuta să creșteți și să reușiți. Mai mult, primiți materiale gratuite de vânzări și tehnice, create special pentru a vă ajuta la poziționarea, vânzarea și livrarea soluțiilor de securitate Bitdefender.

 • Înregistrare oportunitate nouă

  În calitate de partener Bitdefender, aveți acces la instrumente excelente, precum „Înregistrare oportunitate nouă”, ca recompensă pentru identificarea, dezvoltarea și finalizarea de tranzacții noi. Prin înregistrarea fiecărei oportunități, veți obține o marjă suplimentară pentru tranzacția respectivă și vei avea siguranță că toate contractele sunt asigurate, indiferent de valoarea acestora.

 • Utilizatori mulțumiți. Clienți care revin.

  Satisfacția Bitdefender de a avea servicii și o tehnologie de calitate superioară garantează securitatea și satisfacția clienților noștri. Excelența în materie de tehnologie se traduce în beneficii directe pentru partenerii noștri. Clienții economisesc timp prin prevenirea infecțiilor, care duce la costuri operaționale scăzute și, în cazul partenerilor, aceasta înseamnă creșterea loialității și a gradului de satisfacție al clienților.

 • Instrumente integrate

  Deoarece nu contenim să ne îmbunătățim, ne optimizăm în permanență sistemul și introducem noi caracteristici pentru a răspunde nevoilor dvs., cum ar fi portalul PAN, unde puteți găsi totul, 24/7, platforma noastră de eLearning, care vă oferă cursuri gratuite pentru vânzări și tehnice, și certificările pentru soluțiile noastre sau instrumentul de Localizare parteneri.

 • Protecție cont

  În calitate de partener, beneficiați de Protecția contului pentru vânzările de soluții business Bitdefender . Acest lucru vă asigură că veți fi partenerul preferat pentru reînnoire sau încheierea de noi tranzacții pentru conturile în care ați investit timp și efort.Afiliați online

În calitate de Afiliat Bitdefender, beneficiați de dreptul de a promova soluțiile noastre de securitate premiate și câștigați astfel venituri suplimentare. Deveniți afiliat online

3 pași rapizi pentru a deveni revânzător Bitdefender

Succesul dvs. este esențial pentru succesul nostru. Pentru a înțelege beneficiile complete ale parteneriatului cu Bitdefender, vă recomandăm să urmați câțiva pași importanți:

Pasul 1. Înscrieți-vă

în rețeaua Partner Advantage Network a Bitdefender făcând click pe butonul ÎNREGISTRARE și creați un scurt profil al companiei. Veți primi automat datele de autentificare pentru portalul PAN.

Pasul 2. Descoperă

tehnologia antivirus nr. 1 din lume! Află totul despre produsele Bitdefender și înțelege cu adevărat valoarea și beneficiile pe care acestea ți le aduc.

Pasul 3.Începeți

pentru vânzări! Echilibrați instrumentele și relațiile stabilite cu Bitdefender și sistemul său de distribuție pentru a descoperi noi oportunități și a încheia tranzacții.Aveți nevoie de ajutor? Vă rugăm să folosiți butonul „Adresează o întrebare” situat în partea dreaptă a acestei pagini.