Bun venit în aplicația

cărți electronice

Monitorizarea continuă a securității într-o lume în permanentă mișcare

Forțele masive ale inovației și amenințările actuale din domeniul securității fac ca departamentul IT al unei companii obișnuite să fie depășit de situație. Singura modalitate prin care acesta poate adapta rețelele la forțele schimbării din domeniul tehnologiei este de a se asigura că securitatea evoluează la fel de rapid ca infrastructura și amenințările. Singura cale de punere în aplicare a acestui tip de securitate dinamică este printr-o monitorizare continuă a securității.

Acest eBook vă va arăta cum să creați un program eficient de monitorizare continuă a securității.

CITIȚI MAI MULT

Top 5 modalități în care directorii IT riscă să devină irelevanți

După cum bine știm, departamentele IT tradiționale se confruntă cu un crucial punct de inflexiune. În timp ce majoritatea directorilor generali ai companiilor consideră tehnologia drept un factor esențial pentru o veritabilă creștere și transformare a afacerii, directorii IT au o reputație proastă în ceea ce privește îndeplinirea promisiunilor de inovație.

Ingredientele de bază nu s-au schimbat - întreaga activitate IT se bazează pe oameni, procese și tehnologii, însă dacă le aplici în același mod ca în urmă cu cinci ani, ca lider IT, riști să devii irelevant. Acest eBook vă va ajuta să evitați această soartă.

CITIȚI MAI MULT