Outstanding Product 2018
Produs excelent 2018

AV-Comparatives , Februarie 2019

Bitdefender Family Pack 2019
reducere

Family Pack 2019

 • Protecție completă pentru toate dispozitivele Windows, macOS, iOS și Android din locuința ta*
 • Protejează-ți familia de amenințările electronice cu ajutorul funcțiilor avansate de control parental îmbunătățit
 • Straturi multiple de protecție anti-ransomware, acum cu opțiuni de remediere ransomware nou
 • Control Parental îmbunătățit
 • Prevenire amenințări rețea: oprește atacurile înainte ca acestea să ajungă la tine nou
 • Asistență completă 24/7

*Este posibil să se aplice anumite limitări, în funcție de Politica privind utilizarea echitabilă, care face parte integrantă din Condițiile privind furnizarea serviciilor.

Clienți existenți
Abonament expirat? Reînnoiește aici.
Număr nelimitat de dispozitive per locuință*
SERVICII RECOMANDATE
preț vechi:
Economii:
Install & SetUp:
Total:
Prețul include TVA
Cumpără
Reducere valabilă numai pentru prima plată.
Editors' Choice

Recunoaștere internațională pentru produsele de securitate Bitdefender.

PC MAG Editors' Choice pentru 6 ani la rând!

Cea mai bună protecție
Bitdefender
5.94
Kaspersky
5.90
Symantec
5.81
McAfee
5.13
Cea mai bună protecție împotriva infectărilor (pe o scară de la 0 la 6, unde 6 reprezintă cel mai înalt nivel de protecție)
Punctaj general. Ianuarie 2011 - Aprilie 2019. AV TEST.
Cea mai bună performanță
Bitdefender
5.80
Kaspersky
5.75
Symantec
5.33
McAfee
5.16
Cel mai redus impact asupra performanței (pe o scară de la 0 la 6, unde 6 reprezintă cel mai redus impact)
Punctaj general. Ianuarie 2013 - Apr. 2019. AV TEST.
Cea mai bună securitate cibernetică din lume

Nu ne lăudăm - doar cităm ce spun utilizatorii și experții despre noi.

AV-Comparatives
Produs excelent 2018
AV-Comparatives , Februarie 2019
AV-Comparatives
Produsul anului
AV-Comparatives Februarie 2018
Generic EditorsChoiceLogos_TIME
De 32 ori câștigător
PC Mag
Tom's Guide
Bitdefender depășește cu mult granițele securității de bază
Tom's Guide Octobrie 2016
PC World
a detectat toate amenințările - 100%
PC World Martie 2015
AV TEST - Best Performance
Cea mai bună performanță
AV TEST Aprilie 2018
AV TEST - Best Protection
Cea mai bună protecție
AV TEST Aprilie 2018
AV COMP - Best Repair
Cea mai buna restaurare a fișierelor
AV TEST Martie 2018
Protecție pentru întreaga familie
Funcția Control parental oferă asistență virtuală părinților și un plus de siguranță online copiilor.
 • Decide care este intervalul potrivit de timp petrecut în fața ecranului pentru fiecare dintre copiii tăi.
 • Monitorizează-le activitatea pe Windows, macOS, Android și iOS.
 • Asigură-le copiilor tăi o experiență sigură de navigare. Protejează-i de conținutul necorespunzător.
 • Permite contactelor sigure să trimită SMS-uri și să efectueze apeluri către copiii tăi și blochează apelurile cu identitatea ascunsă.
 • Fii în permanență la curent cu locația copiilor tăi atunci când folosesc un dispozitiv mobil cu ajutorul funcției de monitorizare prin GPS.
Evită telefoanele incomode pentru ei și permite-le să îți comunice că sunt în siguranță cu ajutorul funcției Sosire în siguranță la destinație.
Conectează-te de la distanță la Bitdefender Central pentru a fi la curent cu activitatea copiilor tăi. Pentru detalii suplimentare, accesează acest link.
k
Straturi multiple de protecție anti-ransomware & remediere ransomware nou

Bitdefender Family Pack 2019 furnizează multiple straturi de protecție împotriva amenințărilor ransomware. Utilizând tehnologia bazată pe detecție comportamentală, previne infectările și îți protejează documentele importante împotriva criptării de tip ransomware.

Noua caracteristică Remediere Ransomware a fost dezvoltată pentru a-ți proteja datele personale – documente, poze, videoclipuri, muzică – împotriva unor eventuale atacuri ransomware.

Află mai multe despre ransomware
Oprește atacurile cibernetice înainte ca acestea să ajungă la tine nou

Prevenire amenințări rețea. Un nou strat adaptabil de protecție la nivel de rețea, care previne exploatarea vulnerabilităților sistemului tău, detectează și blochează încercări de brute-force, împiedică încercările de compromitere a dispozitivului tău în atacuri de tip botnet și împiedică trimiterea informațiilor sensibile prin formulare nesecurizate.

Protecție completă de avangardă pentru Windows, macOS, iOS și Android
Bitdefender Family Pack 2019, numit "Produs excelent" de către AV-Comparatives, îți oferă cea mai bună protecție anti-malware împotriva amenințărilor electronice, indiferent de sistemele de operare. Selectează un sistem de operare din lista de mai jos pentru a afla mai multe informații:
Protecție
Bitdefender obține în mod constant cea mai bună protecție în cadrul testelor de detecție malware efectuate de laboratoare independente.
 • Protecție completă în timp real a datelor
  Protecție completă în timp real a datelor
  Putere absolută cu cea mai eficientă soluție împotriva programelor periculoase disponibilă în prezent. Bitdefender Family Pack 2019 combate toate tipurile de amenințări electronice, de la viruși, viermi și troieni la ransomware, exploit-uri de tip ziua zero, rootkit-uri și programe spion. Datele tale și confidențialitatea ta sunt în siguranță.
 • Prevenire amenințări rețea
  Prevenire amenințări rețea nou
  Bitdefender Family Pack 2019 aduce schimbări majore în modalitatea în care sunt detectate și respinse amenințările online. Noile tehnologii inteligente pentru amenințările cibernetice incluse pot analiza și identifica activitățile suspecte la nivel de rețea și pot bloca exploit-uri, programele malware și atacurile informatice care utilizează botnet-uri, precum și atacurile prin forță brută.
 • Advanced Threat Defense
  Advanced Threat Defense Îmbunătățit
  Bitdefender Family Pack 2019 folosește o tehnică denumită detecție comportamentală pentru a monitoriza îndeaproape aplicațiile active. În momentul în care detectează ceva suspect, acesta ia măsuri imediat pentru a preveni infectările.
 • Straturi multiple de protecție anti-ransomware
  Straturi multiple de protecție anti-ransomware Îmbunătățit
  Abordarea pe mai multe niveluri împotriva amenințărilor ransomware include un strat de protecție a datelor care îți securizează documentele, fotografiile, clipurile video și fișierele cu muzică împotriva oricărui atac de tip ransomware. Alături de modulul Advanced Threat Defense, protejează majoritatea fișierelor tale importante împotriva criptării de către programele ransomware.
 • Prevenirea atacurilor web
  Prevenirea atacurilor web Îmbunătățit
  Tehnologia noastră de filtrare se asigură că nu ajungi niciodată pe un site care îți poate pune în pericol siguranța. Află dacă rezultatele tale de căutare pot fi accesate în siguranță înainte de a da clic pe un link. Bitdefender Family Pack 2019 blochează de asemenea toate linkurile infectate cunoscute.
 • Anti-Phishing
  Anti-Phishing
  Bitdefender Family Pack 2019 detectează și blochează site-urile web care se pretind a fi site-uri sigure pentru a fura date financiare precum parole sau numere de card de credit.
 • Antifraudă
  Antifraudă
  Sistemul nostru de filtrare avansată te avertizează de fiecare dată când accesezi site-uri care ar putea încerca să te păcălească.
 • Protecție fișiere
  Protecție fișiere
  Cu ajutorul funcției Bitdefender Protecție fișiere poți împiedica modificarea neautorizată a fișierelor tale cele mai importante. Pur și simplu adaugi directoare în lista de monitorizare și Bitdefender protejează fișierele din acestea împotriva amenințărilor ransomware și a altor tipuri de malware. Numai aplicațiile pe care le declari în mod explicit ca fiind de încredere au drept de acces la fișierele respective.
 • Mediu Securizat
  Mediu Securizat
  Anumiți viruși sofisticați, cum ar fi rootkit-urile, trebuie să fie șterși înainte de pornirea Windows-ului. Atunci când Bitdefender Family Pack 2019 detectează astfel de amenințări, repornește calculatorul în Rescue Mode pentru curățare și recuperare.
 • Antifurt
  Antifurt
  Bitdefender Family Pack 2019 include instrumente eficiente împotriva pierderii sau a furtului pentru tableta sau laptopul tău Windows, accesibile de la distanță de oriunde în lume prin intermediul contului tău Bitdefender Central.
Performanță PC
Software-ul de securitate Bitdefender oferă viteză optimizată și cea mai bună performanță indiferent de platformă.
 • Autopilot
  Autopilot îmbunătățit
  Noua funcție Autopilot a fost concepută pentru a acționa ca pentru a-ți oferi informații detaliate cu privire la securitatea sistemului tău. Autopilot îți poate recomanda acțiuni cu privire la securitate, corelate cu cerințele sistemului tău și cu modul de utilizare al acestuia.
 • Bitdefender Photon™
  Bitdefender Photon™
  Această tehnologie inovatoare exclusivă permite soluției Bitdefender Family Pack 2019 să se adapteze la configurația hardware și software specifică sistemului tău pentru a economisi resurse și pentru a îmbunătăți viteza și performanța sistemului.
 • Global Protective Network
  Global Protective Network
  Majoritatea operațiunilor masive de scanare au loc în cloud, astfel încât impactul asupra resurselor locale este practic inexistent. Acest lucru înseamnă că viteza și performanța sistemului nu sunt afectate. Iar confidențialitatea fișierelor tale rămâne mereu protejată: Bitdefender nu scanează conținutul fișierelor tale, nu le încărcă și nu le stochează niciodată în cloud.
 • Moduri jocuri, filme, muncă
  Moduri jocuri, filme, muncă
  Bitdefender Family Pack 2019 detectează atunci când te joci, lucrezi sau urmărești un film, astfel încât știe să nu te deranjeze cu solicitări inutile. Astfel, te poți concentra pe ceea ce e important. În funcție de modul în care alegi să utilizezi dispozitivele tale, Bitdefender oprește temporar ferestrele pop-up, ajustează setările vizuale și întrerupe temporar activitățile neimportante care rulează în fundal pentru a-ți permite să te bucuri la maximum de dispozitivul tău.
 • Mărește viteza de operare a dispozitivelor
  Mărește viteza de operare a dispozitivelor
  Îmbunătățește viteza și performanța dispozitivelor tale cu funcția Optimizare rapidă.
 • Modul Baterie
  Modul Baterie
  Această caracteristică economisește inteligent durata de funcționare a bateriei pentru laptopuri și tablete reglând setările sistemului, precum afișajul, răcirea actualizările acestuia și conectivitatea Bluetooth.
Protecția datelor confidențiale
Protecția completă Bitdefender are grijă de confidențialitatea ta online și de informațiile tale cu caracter personal.
 • Bitdefender VPN
  Bitdefender VPN nou
  Cu Bitdefender VPN nu mai trebuie să-ți faci griji în legătură cu confidențialitatea ta pe internet. Îți protejează prezența online prin criptarea întregului trafic pe internet. Bitdefender Family Pack 2019 include până la 200 MB de trafic zilnic criptat pentru dispozitivele tale pe Windows, Android, macOS și iOS.
 • Protecție cameră web
  Protecție cameră web
  Protejează-ți confidențialitatea și evită scurgerile de date provenind de la camera web. Funcția Protecție cameră web te notifică atunci când aplicațiile încearcă să acceseze camera web și îți permite să blochezi accesul neautorizat.
 • Anti-tracker
  Anti-trackernou
  Extensia Anti-tracker blochează tracker-ele care colectează date și îți permite să vizualizezi și să gestionezi aceste informații pentru fiecare site pe care îl accesezi.
 • Criptare fișiere
  Criptare fișiere
  Creează seifuri criptate și protejate cu parolă pe calculatorul tău pentru documentele importante sau confidențiale.
 • Tranzacții bancare online sigure
  Tranzacții bancare online sigure îmbunătățit
  Efectuează operațiuni bancare și cumpărături online dintr-un browser unic, dedicat, care îți protejează tranzacțiile pentru a preveni frauda. Bitdefender Safepay™ poate acum completa automat câmpurile de plată cu detaliile cardurilor de credit.
 • Control Parental
  Control Parental
  Funcția Control parental oferă asistență virtuală părinților și un plus de siguranță online copiilor. Filtrează conținutul necorespunzător și limitează timpul petrecut în fața ecranului pentru fiecare dintre copiii tăi. Conectează-te de la distanță la Bitdefender Central pentru a fi la curent cu activitatea copiilor tăi.
 • Firewall de confidențialitate
  Firewall de confidențialitate
  Cu Bitdefender Family Pack 2019 primești un strat puternic de protecție a rețelei, astfel încât informațiile tale personale sunt protejate de hackeri și furturile de date.
 • Evaluare securitate rețele Wi-Fi
  Evaluare securitate rețele Wi-Fi
  Evaluează securitatea rețelei tale Wi-Fi și a routerului tău, indiferent de unde te-ai conecta.
 • Protecție în cadrul rețelelor sociale
  Protecție în cadrul rețelelor sociale
  Protejează-te de link-urile periculoase și orice alte amenințări pe care prietenii tăi ți le-ar putea transmite fără să știe prin intermediul platformelor de socializare.
 • Portofel
  Portofel
  Securizează-ți parolele, informațiile referitoare la cardul de credit și alte date confidențiale într-un seif cibernetic pentru a le accesa cu ușurință oricând ai nevoie de ele. Administratorul de parole îți oferă opțiunea de completare automată a formularelor online și chiar îți recomandă parole sigure.
 • Ștergere definitivă fișiere
  Ștergere definitivă fișiere
  Utilizează acest instrument pentru a șterge definitiv un fișier și pentru a nu lăsa nicio urmă că ar fi existat vreodată pe PC-ul tău.
 • Evaluarea vulnerabilităților
  Evaluarea vulnerabilităților
  Scanează pentru a identifica breșele de securitate și vulnerabilitățile cu un singur clic. Bitdefender verifică PC-ul tău pentru a identifica orice software neactualizat și vulnerabil, actualizări de securitate Windows care lipsesc și setări de sistem potențial nesigure, indicând cea mai bună metodă de remediere.
Protecție
Bitdefender obține în mod constant cea mai bună protecție în cadrul testelor de detecție malware efectuate de laboratoare independente.
 • Bitdefender Shield
  Bitdefender Shield
  are grijă de toate cerințele tale de securitate pentru ca tu să nu trebuiască să îți mai bați capul cu detalii. Odată pornită, această funcție combină o serie de tehnologii proprietare inovative pentru a detecta și îndepărta automat orice amenințare, fără ca acest lucru să influențeze negativ viteza și performanța Mac-ului tău. Activează această funcție și apoi uită complet de ea.
 • Protecție fișiere
  Protecție fișiere îmbunătățit
  Cu ajutorul funcției Bitdefender Protecție fișiere poți împiedica modificarea neautorizată a fișierelor tale cele mai importante. Pur și simplu adaugi directoare în lista de monitorizare și Bitdefender protejează fișierele din acestea împotriva amenințărilor ransomware și a altor tipuri de malware. Numai aplicațiile pe care le declari în mod explicit ca fiind de încredere au drept de acces la fișierele respective.
 • Protecție Time Machine
  Protecție Time Machine
  Dacă utilizezi Time Machine pentru a face back-up la fișierele tale, vei dori acest strat suplimentar de securitate, pentru a te proteja de atacurile ransomware sofisticate. Ransomware-ul, un tip de malware extrem de periculos, criptează fișiere valoroase cum ar fi fotografii, fișiere video și alte documente, făcându-le inutilizabile. Cu Time Machine, îți poți recupera fișierele fără a plăti vreo recompensă. Protecția Time Machine îți oferă un avantaj asupra programelor malware care pot încerca să-ți cripteze sau să-ți distrugă fișierele stocate.
 • Funcție de blocare adware
  Funcție de blocare adware
  Nimănui nu-i plac reclamele pop-up care apar în browser. Însă chiar și Mac-urile pot cădea pradă infectării cu adware care îți afectează concentrarea, îți încetinesc munca și te enervează. Bitdefender detectează și elimină programele adware, programele periculoase, barele de instrumente de care nu ai nevoie și alte add-on-uri de browser enervante, astfel încât să te bucuri la maximum de Mac-ul tău.
 • Detecție malware pe mai multe platforme
  Detecție malware pe mai multe platforme
  Poate că Mac-ul tău este protejat de conținutul periculos creat special pentru Windows, însă vei dori să te asiguri că nu-l preiei și-l transmiți mai departe către utilizatorii de PC. Soluția ta Bitdefender detectează și elimină programele malware care vizează Mac OS și amenințările create pentru Windows, astfel încât ești întotdeauna sigur că fișierele pe care le trimiți altora nu sunt infectate.
Performanță PC
Software-ul de securitate Bitdefender oferă viteză optimizată și cea mai bună performanță indiferent de platformă.
 • Scanare ultra-rapidă
  Scanare ultra-rapidă
  Protecția imbatabilă este un lucru extraordinar, însă e și mai bine atunci când vine la pachet cu viteză și performanță de neegalat. Bitdefender combină precizia și viteza, astfel încât beneficiezi de scanări ultra-rapide și cea mai bună rată de detecție din industrie.
 • Autopilot
  Autopilot îmbunătățit
  Noua funcție Autopilot a fost concepută pentru a acționa ca pentru a-ți oferi informații detaliate cu privire la securitatea sistemului tău. Autopilot îți poate recomanda acțiuni cu privire la securitate, corelate cu cerințele sistemului tău și cu modul de utilizare al acestuia.
 • Protecție bazată pe tehnologie cloud 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână
  Protecție bazată pe tehnologie cloud 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână
  Prin actualizări permanente, Bitdefender este întotdeauna la curent cu cele mai noi pericole de pe internet. Utilizăm tehnologii bazate pe cloud, incredibil de puternice, pentru a detecta și elimina amenințările electronice, indiferent de unde ar proveni acestea, pentru a-ți oferi protecție imediată în întreaga lume. Întrucât cele mai solicitante operațiuni se efectuează în cloud, resursele Mac-ului tău nu sunt afectate, iar datele tale personale rămân în siguranță pe calculatorul tău.
Protecția datelor confidențiale
Protecția completă Bitdefender are grijă de confidențialitatea ta online și de informațiile tale cu caracter personal.
 • Bitdefender VPN
  Bitdefender VPN nou
  Cu Bitdefender VPN nu mai trebuie să-ți faci griji în legătură cu confidențialitatea ta pe internet. Îți protejează prezența online prin criptarea întregului trafic pe internet. Bitdefender Family Pack 2019 include până la 200 MB de trafic zilnic criptat pentru dispozitivele tale pe Windows, Android, macOS și iOS.
 • Anti-Phishing
  Anti-Phishing
  Fraudele online sunt în creștere, însă protecția noastră avansată împotriva atacurilor de tip phishing menține cu ușurință pericolele la distanță. Bitdefender Family Pack 2019 detectează și blochează site-urile care se deghizează în site-uri sigure pentru a fura informații financiare, cum ar fi parolele sau numerele cardurilor de credit.
 • Prevenirea atacurilor web
  Prevenirea atacurilor web
  Bitdefender asigură protecția pentru întreaga ta activitate de navigare, inclusiv pentru cumpărăturile și operațiunile bancare online, filtrând conținutul inadecvat. Cu funcția de protecție automată pornită, sistemul bazat pe inteligență artificială scanează link-urile înainte ca tu să dai clic pe ele, astfel încât nu vei deschide niciodată pagini periculoase fără să fii conștient de acest lucru.
 • Control Parental
  Control Parental
  Funcția Control parental oferă asistență virtuală părinților și un plus de siguranță online copiilor. Filtrează conținutul necorespunzător și limitează timpul petrecut în fața ecranului pentru fiecare dintre copiii tăi direct din Bitdefender Central.
Protecție
Bitdefender obține în mod constant cea mai bună protecție în cadrul testelor de detecție malware efectuate de laboratoare independente.
 • Antifurt
  Antifurt
  Cu Bitdefender Antifurt poți localiza, bloca sau șterge de la distanță informațiile de pe iPhone-ul tău în caz de pierdere sau furt.
Performanță PC
Software-ul de securitate Bitdefender oferă viteză optimizată și cea mai bună performanță indiferent de platformă.
 • Autopilot
Protecția datelor confidențiale
Protecția completă Bitdefender are grijă de confidențialitatea ta online și de informațiile tale cu caracter personal.
 • Bitdefender VPN
  Bitdefender VPN nou
  Cu Bitdefender VPN nu mai trebuie să-ți faci griji în legătură cu confidențialitatea ta pe internet. Îți protejează prezența online prin criptarea întregului trafic pe internet. Bitdefender Family Pack 2019 include până la 200 MB de trafic zilnic criptat pentru dispozitivele tale pe Windows, Android, macOS și iOS.
 • Confidențialitate cont
  Confidențialitate cont
  Verifică direct de pe iPhone-ul tău dacă conturile tale online au fost implicate în scurgeri de date. Cu atât de multe site-uri și aplicații renumite care emit avertismente cu privire la scurgerile de informații legate de bazele de date, este ușor să pierzi evidența conturilor tale expuse. Funcția de Confidențialitate cont te anunță atunci când datele tale sensibile sunt expuse riscului și îți permite să iei măsuri în funcție de starea acestora.
 • Control Parental
  Control Parental îmbunătățit
  Funcția Control parental oferă asistență virtuală părinților și un plus de siguranță online copiilor. Limitează timpul petrecut în fața ecranului pentru fiecare dintre copiii tăi și monitorizează locația acestora, astfel încât să știi întotdeauna unde se află. Evită telefoanele incomode pentru ei și permite-le să îți comunice că sunt în siguranță cu ajutorul funcției Sosire în siguranță la destinație. Conectează-te de la distanță la Bitdefender Central pentru a fi la curent cu activitatea copiilor tăi.

Notă: Acum cu suport pentru iPad. nou

Protecție
Bitdefender obține în mod constant cea mai bună protecție în cadrul testelor de detecție malware efectuate de laboratoare independente.
 • Scanare la cerere & la instalare
  Scanare la cerere & la instalare
  Scanează-ți oricând telefonul sau tableta Android pentru a te asigura că toate aplicațiile tale sunt în ordine. În plus, modulul antivirus scanează automat fiecare aplicație atunci când o instalezi și te anunță imediat dacă aceasta prezintă un pericol.
 • Protecție web
  Protecție web
  Navigarea pe internet te poate purta în locuri periculoase, însă securitatea pentru Android este mereu acolo pentru a te proteja. Aceasta te avertizează cu privire la paginile web care conțin malware, phishing sau alte tipuri de conținut fraudulos.
 • WearOn
  WearOn
  Instalează securitatea pentru dispozitivele mobile și pe ceasul tău inteligent. Nu mai știi unde ți-ai lăsat telefonul? Folosește dispozitivul Android Wear pentru a-l face să emită un sunet ca să-l găsești mai ușor. Vei primi o alertă atunci când te îndepărtezi prea mult de telefon, ca să nu-l mai lasi în urmă niciodată.
Performanță PC
Software-ul de securitate Bitdefender oferă viteză optimizată și cea mai bună performanță indiferent de platformă.
 • Autopilot
  Autopilot îmbunătățit
  Noua funcție Autopilot a fost concepută pentru a acționa ca pentru a-ți oferi informații detaliate cu privire la securitatea sistemului tău. Autopilot îți poate recomanda acțiuni cu privire la securitate, corelate cu cerințele sistemului tău și cu modul de utilizare al acestuia.
 • Gestionare eficientă a bateriei și a performanței
  Gestionare eficientă a bateriei și a performanței
  Am proiectat Bitdefender pentru a-ți oferi cea mai puternică protecție combinată cu gestionarea eficientă a bateriei. Întrucât cele mai solicitante operațiuni se efectuează în cloud, acestea nu vor consuma resursele dispozitivului tău, iar durata de funcționare a bateriei rămâne aproape neafectată.
 • Rapid și cu impact redus
  Rapid și cu impact redus
  Bitdefender este extrem de puternic împotriva programelor malware, însă fără a afecta resursele telefonului, ca atare nu vei observa niciun impact negativ asupra performanței. Scanarea la cerere este extrem de rapidă, iar aplicația adaugă doar o secundă la timpul de repornire.
Protecția datelor confidențiale
Protecția completă Bitdefender are grijă de confidențialitatea ta online și de informațiile tale cu caracter personal.
 • Bitdefender VPN
  Bitdefender VPN nou
  Cu Bitdefender VPN nu mai trebuie să-ți faci griji în legătură cu confidențialitatea ta pe internet. Îți protejează prezența online prin criptarea întregului trafic pe internet. Bitdefender Family Pack 2019 include până la 200 MB de trafic zilnic criptat pentru dispozitivele tale pe Windows, Android, macOS și iOS.
 • Securitate Aplicații
  Securitate Aplicații
  Cu atât de multe aplicații disponibile pe care le poți instala pe telefon sau tabletă, trebuie să știi cum interacționează acestea cu dispozitivul și datele tale. Oare abuzează de încrederea ta, fără să-ți dai seama? Permit accesul la informațiile tale confidențiale? Funcția Consilier confidențialitate monitorizează aplicațiile tale și te notifică în legătură cu acțiunile din fundal ale acestora astfel încât tu vei deține controlul în permanență.
 • Blocare Aplicații
  Blocare Aplicații
  Protejează-ți aplicațiile ce conțin date confidențiale astfel încât nimeni să nu-ți poată modifica setările sau să-ți acceseze informațiile confidențiale. Bitdefender îți permite să protejezi aplicațiile cu ajutorul unui cod PIN, adăugând un strat de protecție suplimentar. Cu Smart Unlock îți poți seta telefonul pentru a permite accesul direct la aplicațiile tale protejate atunci când folosești o rețea Wi-Fi sigură.
 • Confidențialitate cont
  Confidențialitate cont îmbunătățit
  Află când conturile tale au fost afectate de activități de sustragere a datelor. Cu atât de multe site-uri și aplicații renumite care emit avertismente despre scurgerile de informații legate de bazele de date, este ușor să pierzi evidența conturilor tale expuse. Funcția de Confidențialitate cont te anunță atunci când datele tale sensibile sunt expuse riscului și îți permite să iei măsuri în funcție de starea acestora.
 • Antifurt
  Antifurt
  Cu Bitdefender Antifurt poți localiza, bloca, șterge de la distanță sau trimite un mesaj pe dispozitivul tău în caz de pierdere sau furt. În plus, telefonul tău Android este capabil de auto-apărare: acesta face o poză oricui încearcă să-ți acceseze telefonul în lipsa ta și ți-o trimite prin e-mail.
 • Control Parental
  Control Parental
  Funcția Control parental oferă asistență virtuală părinților și un plus de siguranță online copiilor. Filtrează conținutul necorespunzător și limitează timpul petrecut în fața ecranului pentru fiecare dintre copiii tăi. Monitorizează locația acestora, astfel încât să știi întotdeauna unde se află. Evită telefoanele incomode pentru ei și permite-le să îți comunice că sunt în siguranță cu ajutorul funcției Sosire în siguranță la destinație. Decide de la cine poate primi apeluri sau SMS-uri copilul tău și blochează apelurile cu identitatea ascunsă. Conectează-te de la distanță la Bitdefender Central pentru a fi la curent cu activitatea copiilor tăi.
Alege cea mai bună securitate și uită de griji pentru totdeauna
Actualizări automate

Fiecare produs Bitdefender este conceput astfel încât să se actualizeze în mod automat și să te protejeze împotriva celor mai avansate amenințări cibernetice de pe planetă.

În abonamentul tău sunt incluse actualizările la cea mai recentă versiune și caracteristici îmbunătățite, chiar dacă ești la jumătatea perioadei de abonament.

și caracteristici îmbunătățite, chiar dacă ești la jumătatea perioadei de abonament.

Protecție continuă

Serviciul nostru de protecție continuă* este menit să te ajute să economisești timp și efort, reducând riscul de infecție prin reînnoirea automată a abonamentului tău.

Este o metodă simplă de a elimina orice întreruperi ale securității între perioadele dintre abonamente, asigurându-se că dispozitivele, fișierele și identitatea ta sunt protejate întotdeauna.

*Protecție continuă este un serviciu opțional, pe care îl poți dezactiva oricând dorești.

Bitdefender Central
Un singur cont pentru a proteja ceea ce contează
 • Activezi protecția Bitdefender pe dispozitivele tale
 • Gestionezi totul din browser și de pe telefonul tău iOS sau Android
 • Scanezi rețeaua ta din aplicația mobilă Bitdefender Central nou
 • Primești actualizări de securitate 24/7
 • Beneficiezi de acces direct la echipa noastră de asistență pentru clienți
Descarcă aplicația pentru mobil
Download on the App Store Get it on Google Play
A câștigat încrederea a peste

500 de milioane
de utilizatori din întreaga lume

Inovația și pasiunea profundă pentru securitate sunt cele mai importante valori pentru Bitdefender.
Outstanding Product 2018
Produs excelent 2018

AV-Comparatives , Februarie 2019

Bitdefender Family Pack 2019
reducere

Family Pack 2019

 • Protecție completă pentru toate dispozitivele Windows, macOS, iOS și Android din locuința ta*
 • Protejează-ți familia de amenințările electronice cu ajutorul funcțiilor avansate de control parental îmbunătățit
 • Straturi multiple de protecție anti-ransomware, acum cu opțiuni de remediere ransomware nou
 • Control Parental îmbunătățit
 • Prevenire amenințări rețea: oprește atacurile înainte ca acestea să ajungă la tine nou
 • Asistență completă 24/7

*Este posibil să se aplice anumite limitări, în funcție de Politica privind utilizarea echitabilă, care face parte integrantă din Condițiile privind furnizarea serviciilor.

Număr nelimitat de dispozitive per locuință*
SERVICII RECOMANDATE
preț vechi:
Economii:
Install & SetUp:
Total:
Prețul include TVA
Cumpără
Reducere valabilă numai pentru prima plată.
* Este posibil să se aplice anumite limitări, în funcție de Politica privind utilizarea echitabilă, care face parte integrantă din Condițiile privind furnizarea serviciilor.
Cumpără »

Programele ransomware te pot costa fișiere valoroase sau chiar bani - deseori ambele. Acestea reprezintă un tip de malware care poate obține acces la calculatorul tău și poate cripta documente importante, făcându-le inutilizabile. Infractorii cibernetici solicită recompensă pentru a elibera cheia de decriptare. Bitdefender Family Pack 2019 folosește funcția Advanced Threat Defense pentru a te proteja contra celor mai noi atacuri ransomware prin monitorizarea comportamentelor specifice amenințărilor și blocarea ulterioară a aplicațiilor suspecte. Documentele tale sunt protejate și împotriva criptării prin blocarea accesului neautorizat.

install & setup
Instalare și configurare multi-platformă
1 intervenție

Permite specialiștilor noștri geniali să instaleze și să configureze soluția ta antivirus pe PC-uri, Mac-uri sau sisteme Android. Cu pachetul Instalare și configurare, poți să te relaxezi în timp ce inginerii fac toată munca prin intermediul unei conexiuni de la distanță ultra-securizate.

vpn premium
Bitdefender Premium VPN
Abonament valabil timp de 1 an

Bitdefender VPN este o rețea virtuală privată care îți asigură anonimitate completă în mediul online prin criptarea întregului trafic de intrare și de ieșire de pe PC-ul, Mac-ul sau dispozitivul tău mobil.

Control Parental
Descarcă aplicația dedicată Control parental Bitdefender pe dispozitivele Windows, macOS, Android sau iOS ale copiilor tăi.
Configurează profilul copilului pentru a primi rapoarte despre activitatea sa zilnică folosind panoul de control din contul tău Bitdefender Central.

Navigare în siguranță. Selectează dintr-o listă predefinită categoriile de conținut la care dorești să nu aibă acces copiii tăi. De asemenea, poți permite sau bloca manual anumite adrese URL. Funcție disponibilă pentru Windows, macOS și Android.

Administrare aplicații. Alege aplicațiile și programele pe care le consideri adecvate pentru copilul tău. Poți vizualiza istoricul de utilizare a anumitor aplicații de către copiii tăi și o poți compara cu activitatea online a altor copii de vârsta lor. Funcție disponibilă pentru Windows, macOS, Android.

Monitorizarea locației și geofencing. Asigură-te că copiii tăi sunt în siguranță chiar și atunci când nu ești lângă ei. Monitorizează locația lor astfel încât să știi întotdeauna unde se află. Adoptă o metodă relaxată și alege să fii notificat de fiecare dată când copiii tăi pătrund într-o zonă marcată de tine ca fiind Restricționată. Funcție disponibilă pentru Android și iOS.

Sosire în siguranță la destinație. Evită telefoanele incomode pentru copiii tăi și permite-le să îți comunice că sunt în siguranță cu ajutorul funcției Sosire în siguranță la destinație. Funcție disponibilă pentru Android și iOS.

Timpul petrecut în fața ecranului. Decide cât timp pot petrece copiii tăi pe un anumit dispozitiv și când îl pot utiliza. Ajută-i să-ți formeze obiceiuri sănătoase, atât online cât și offline. Funcție disponibilă pentru Windows, macOS, Android.

Administrare mesaje SMS și apeluri. Decide de la cine poate primi apeluri sau SMS-uri copilul tău și blochează apelurile cu identitatea ascunsă. Funcție disponibilă pentru Android.

Cerințe de sistem
Windows
CERINȚE MINIME DE SISTEM
 • Sistem de operare: Windows 7 cu Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1 și Windows 10
 • CPU: procesor Dual Core 1.6 GHz
 • Memorie (RAM): 1 GB
 • Spațiu liber disponibil pe hard disk: 2 GB
CERINȚE RECOMANDATE DE SISTEM
 • Sistem de operare: Windows 7 cu Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1 și Windows 10
 • Procesor: Intel CORE 2 Duo (1,66 GHz) sau un procesor echivalent
 • Memorie (RAM): 2 GB
 • Spațiu liber disponibil pe hard disk: 2.5 GB
CERINȚE SOFTWARE
 • Internet Explorer versiunea 10 sau mai recentă
Android
CERINȚE MINIME DE SISTEM
 • Android 4.0.3 sau orice versiune ulterioară
 • O conexiune activă la Internet
macOS
CERINȚE MINIME DE SISTEM
 • Dispozitive Macintosh care utilizează unul dintre următoarele sisteme de operare:
  • macOS X Yosemite (10.10)
  • macOS X El Capitan (10.11)
  • macOS Sierra (10.12)
  • macOS High Sierra (10.13)
  • (10.14 sau mai recent)
 • Spațiu disponibil pe hard: 1 GB
 • Pentru a primi actualizări online pentru produsul Bitdefender Antivirus pentru Mac ai nevoie de o conexiune la Internet.
 • Poți instala Bitdefender VPN exclusiv pe calculatoare Macintosh cu procesor Intel și cu sistem de operare instalat macOS Sierra(10.12), macOS 10.13 High Sierra, macOS Mojave (10.14 sau mai recent)
 • TrafficLight este disponibil pentru Safari, Firefox și Google Chrome
Control Parental
Cerințe minime de sistem:
 • Windows: Microsoft Windows 7(SP1)
 • Dispozitive Android (telefoane și tablete): Android 4.0.3 (API Nivel 15)
 • macOS: 10.11
 • iOS (telefoane și tablete): 10. 9
 • O conexiune activă la Internet și GPS
Cerințe software:
 • Browsere compatibile:
  • Windows - Toate
  • Mac - Toate
  • Android
   • Pentru API level 23+: Chrome, Samsung Browser, Opera Mini, Opera, Default Android Browser (versiuni mai vechi), HTC Browser, Dolphin, (UC Browser în lucru)
   • Pentru versiuni mai vechi de Android: Chrome, Browser Samsung, Browser implicit Android (Legacy), HTC Browser
 • O conexiune activă la Internet
Central
 • Google Chrome
 • Minim: 34
 • Recomandat: 43
 • Mozilla Firefox
 • Minim: 30
 • Recomandat: 39
 • Internet Explorer
 • Minim: IE 10
 • Recomandat: IE 11