Obține protecție absolută, concepută pentru Mac

Începe astăzi de la doar {SMALLEST_PRICE_PER_MONTH}/lună

Economisești
Abonament pe 1 an

Număr de dispozitive

  • 1
  • 3
  • 5
  • 10
  • 15
  • 20

Preț vechi

Economisești
* pentru primul an
Economisești
Abonament pe 2 ani

Număr de dispozitive

  • 1
  • 3
  • 5
  • 10
  • 15
  • 20

Preț vechi

Economisești
*pentru primii 2 ani
Economisești
Abonament pe 3 ani

Număr de dispozitive

  • 1
  • 3
  • 5
  • 10
  • 15
  • 20

Preț vechi

Economisești
*pentru primii 3 ani

Protecție absolută. Concepută pentru Mac.

Icon

Cea mai bună protecție împotriva infectărilor

(pe o scală de la 0 la 6 și 6 fiind cel mai înalt nivel de protecție)

Bitdefender

5.97

Avast

5.89

Avira

5.76

F-Secure

5.33

Punctaj general. JUNE 2017 - MARCH 2024. AV TEST.

Icon

Cel mai mic impact asupra performanței dispozitivelor

(pe o scală de la 0 la 6 și 6 fiind cel mai înalt nivel de protecție)

Bitdefender

5.92

Avast

5.50

Avira

5.59

F-Secure

5.67

Punctaj general. JUNE 2017 - MARCH 2024. AV TEST.

Protecție absolută pentru macOS

Bitdefender Antivirus for Mac îți oferă protecție absolută, fără impact asupra vitezei sau a performanței dispozitivului. Această soluție performantă include VPN, caracteristici anti-ransomware și de eliminare a programelor adware, disponibile gratuit.

Select
  • Windows
  • macOS
  • iOS
  • Android
  • Standard
  • Premium
Protecție

Protecție

Protecția imbatabilă de la Bitdefender îți menține dispozitivele macOS protejate de amenințările noi sau existente.

Protecție fișiere

Cu ajutorul funcției Bitdefender Protecție fișiere poți împiedica modificarea neautorizată a fișierelor tale cele mai importante. Pur și simplu adaugi directoare în lista de monitorizare și Bitdefender protejează fișierele din acestea împotriva amenințărilor ransomware și a altor tipuri de malware. Numai aplicațiile pe care le declari în mod explicit ca fiind de încredere au drept de acces la fișierele respective.

Protecție Time Machine

Dacă utilizezi Time Machine pentru a face back-up la fișierele tale, vei dori acest strat suplimentar de securitate, pentru a te proteja de atacurile ransomware sofisticate. Ransomware-ul, un tip de malware extrem de periculos, criptează fișiere valoroase cum ar fi fotografii, fișiere video și alte documente, făcându-le inutilizabile. Cu aceasta funcționalitate complexă, îți poți recupera fișierele fără a plăti vreo recompensă. Protecția Time Machine îți oferă un avantaj asupra programelor malware care pot încerca să-ți cripteze sau să-ți distrugă fișierele stocate.

Funcție de blocare adware

Reclamele pop-up nesolicitate care apar în browser sunt neplăcute, însă chiar și Mac-urile se pot infecta cu adware care îți afectează concentrarea și îți încetinesc munca. Bitdefender Antivirus for Mac detectează și elimină programele adware, programele periculoase, barele de instrumente de care nu ai nevoie și alte add-on-uri de browser enervante, astfel încât să te bucuri la maximum de Mac-ul tău.

Detecție malware pe mai multe platforme

Poate că Mac-ul tău este protejat de conținutul periculos creat special pentru Windows, însă vei dori să te asiguri că nu-l preiei și transmiți mai departe către utilizatorii de PC. Soluția ta Bitdefender Antivirus for Mac detectează și elimină programele malware care vizează macOS și amenințările create pentru Windows, astfel încât ești întotdeauna sigur că fișierele pe care le trimiți altora nu sunt infectate.

Extensia de browser Traffic Light

Bitdefender Antivirus for Mac asigură protecția pentru întreaga ta activitate de navigare, inclusiv pentru cumpărăturile și operațiunile bancare online, filtrând conținutul inadecvat. Cu funcția de protecție automată pornită, sistemul bazat pe inteligență artificială scanează link-urile înainte ca tu să dai clic pe ele, astfel încât nu vei deschide niciodată pagini periculoase fără să fii conștient de acest lucru.

Anti-Phishing

Fraudele online sunt în creștere, însă protecția noastră avansată împotriva atacurilor de tip phishing menține cu ușurință pericolele la distanță. Bitdefender Antivirus for Mac detectează și blochează site-urile care par a fi sigure dar sustrag informații financiare, cum ar fi parolele sau numerele cardurilor de credit.

Bitdefender Shield

Are grijă de toate cerințele tale de securitate pentru ca tu să nu trebuiască să te ocupi cu detalii insignifiante. Odată pornită, această funcție combină o serie de tehnologii proprietare inovative pentru a detecta și îndepărta automat orice amenințare, fără ca acest lucru să influențeze negativ viteza și performanța Mac-ului tău. Activează această funcție și apoi uită complet de ea.

Performanţă

Performanţă

Bitdefender Antivirus for Mac reacționează imediat la amenințările online fără a compromite performanța sistemului tău.

Autopilot

Bitdefender Autopilot este conceput pentru a acționa ca Asistent de securitate și pentru a-ți oferi informații detaliate cu privire la securitatea sistemului tău. Datorită capabilităților sale inteligente, îți poate recomanda acțiuni cu privire la securitate, corelate cu cerințele sistemului tău și cu modul de utilizare al acestuia.

Scanare ultra-rapidă

Protecția imbatabilă este un lucru extraordinar, însă e și mai bine atunci când vine la pachet cu viteză și performanță de neegalat. Bitdefender Antivirus for Mac combină precizia și viteza, astfel încât beneficiezi de scanări ultra-rapide și cea mai bună rată de detecție din industrie.

Protecție bazată pe tehnologie cloud 24/7

Prin actualizări permanente, Bitdefender Antivirus for Mac este întotdeauna la curent cu cele mai noi pericole de pe internet. Utilizăm tehnologii bazate pe tehnologii cloud, incredibil de puternice, pentru a detecta și elimina amenințările electronice, indiferent de unde ar proveni acestea, pentru a-ți oferi protecție imediată în întreaga lume. Întrucât cele mai solicitante operațiuni se efectuează în cloud, resursele Mac-ului tău nu sunt afectate, iar datele tale personale rămân în siguranță pe dispozitivul tău.

Confidențialitate

Confidențialitate

Bitdefender Antivirus for Mac are grijă de confidențialitatea ta online și de informațiile tale cu caracter personal.

Bitdefender VPN

Îmbunătățit

Cu Bitdefender VPN nu mai trebuie să-ți faci griji în legătură cu confidențialitatea ta pe internet. Îți protejează prezența online prin criptarea întregului trafic pe internet. Bitdefender Antivirus for Mac include până la 200 MB de trafic zilnic criptat pentru dispozitivele tale macOS.

Anti-tracker

Extensia Anti-tracker blochează tracker-ele care colectează datele tale și îți permite să vizualizezi și să gestionezi aceste informații pentru fiecare site pe care îl accesezi. Păstrează confidențialitatea datelor tale de navigare și îmbunătățește performanța prin încărcarea mai rapidă a paginilor web.

Cerințe de sistem

Select
  • Windows
  • macOS
  • iOS
  • Android
  • Standard
  • Premium

Bitdefender Antivirus for Mac

CERINȚE DE SISTEM

Sistem de operare: macOS X Yosemite (10.10) sau mai recent

Spațiu liber disponibil pe hard disk: 1 GB

Browsere acceptate: Safari, Firefox, Google Chrome

*Poți instala Bitdefender VPN numai pe dispozitivele macOS Sierra (10.12 sau o versiune ulterioară)

Bitdefender Central

CERINȚE SOFTWARE

Browsere compatibile:

Chrome 56 sau mai recent

Firefox 52 sau mai recent

Safari 10.0 sau mai recent

Cum poate Bitdefender Antivirus for Mac să mă protejeze împotriva virușilor și amenințărilor cibernetice?

Bitdefender Antivirus for Mac este un antivirus puternic, care poate bloca, detecta și elimina tot felul de programe software periculoase („malware”), inclusiv:

- Ransomware

- Adware

- Viruși

- Spyware

- Troieni

- Keyloggers

- Worms

Ușor de instalat și de utilizat, Bitdefender Antivirus for Mac reacționează instantaneu la viruși și alte amenințări din mediul online fără a face niciun compromis în ceea ce privește performanțele sistemului tău. Această soluție detectează și elimină nu numai malware-ul specific sistemelor Mac, ci și conținutul periculos specific sistemelor Windows, împiedicându-te astfel să trimiți accidental fișiere infectate către familia, prietenii și colegii tăi prin intermediul PC-ului.

Bitdefender Antivirus for Mac mă protejează împotriva ransomware-ului?

Ransomware-ul este un software periculos, conceput pentru a bloca accesul la fișierele personale de pe computerul tău, până la achitarea unei anumite sume de bani atacatorului.

Bitdefender Antivirus for Mac oferă protecție imbatabilă împotriva ransomware-ului, protejând documentele, fotografiile și videoclipurile tale împotriva tuturor amenințărilor cibernetice cunoscute și emergente.

Această soluție antivirus poate identifica cele mai noi familii de ransomware, utilizând multiple niveluri de protecție, concepute pentru a detecta malware în diverse etape ale atacului.

De ce aș avea nevoie de Bitdefender Antivirus for Mac pe macOS?

În contextul evoluției rapide a malware-ului, Mac-urile au devenit din ce în ce mai vulnerabile. De aceea, este recomandat să lași securitatea în grija profesioniștilor. Bitdefender Antivirus for Mac se asigură că Mac-ul tău este protejat împotriva amenințărilor cibernetice noi și existente.

Cum se compară Bitdefender Antivirus for Mac cu alte suite de securitate de la Bitdefender?

Bitdefender Antivirus for Mac este un produs conceput special pentru dispozitivele macOS.

Ai nevoie de siguranță pentru toate sistemele de operare? Bitdefender Total Security oferă protecție pe mai multe platforme, acoperind PC-uri Windows, Mac-uri, smartphone-uri și tablete Android sau iOS, pentru maxim 10 dispozitive.

Ai nevoie de mai multe dispozitive? Bitdefender Family Pack include Bitdefender Total Security pentru maximum 15 dispozitive.

Ai nevoie de trafic VPN nelimitat? Bitdefender Premium Security include Bitdefender Total Security, Premium VPN pentru trafic nelimitat și Suport Premium.

Primesc VPN odată cu abonamentul meu Bitdefender Antivirus for Mac?

Bitdefender Antivirus for Mac are integrată o versiune standard pentru Bitdefender VPN care include un volum generos de trafic (200 MB / zi, în total 6 GB lunar), gratuit.

Dacă ai nevoie de trafic nelimitat, adaugă Bitdefender Premium VPN la abonamentul tău Bitdefender.

Pot să testez Bitdefender Antivirus for Mac înainte să cumpăr?

Întotdeauna poți testa produsul înainte să-l cumperi. Descarcă gratuit versiunea ta completă de evaluare pentru 30 de zile a soluției Bitdefender Antivirus for Mac și testează pachetul complet, fără a fi nevoie să plătești.

Cum activez Bitdefender Antivirus for Mac?

Accesează-ți e-mail-ul după ce ai făcut achiziția, urmează pașii pentru crearea unui Cont Bitdefender Central și activează-ți abonamentul. Odată ce abonamentul este activ în contul tău Bitdefender, poți începe să instalezi și să protejezi dispozitivele tale.

Mi-am schimbat computerul. Cum reinstalez Bitdefender Antivirus for Mac?

Autentifică-te în contul Bitdefender Central, accesează Dispozitivele mele și începe instalarea soluției Bitdefender pe noul tău dispozitiv. În cazul în care nu mai utilizezi computerul vechi, nu vei mai avea nevoie de o nouă licență pentru abonamentul tău.

Trebuie să reînnoiesc Bitdefender Antivirus for Mac?

Pentru a te ajuta să rămâi protejat, Bitdefender Antivirus for Mac poate fi achiziționat sub formă de abonament care se va reînnoi automat dacă ai selectat această opțiune la momentul achiziționării.

Poți verifica și modifica starea achiziției oricând, accesând contul tău Central (Abonamentele mele -> Plățile mele) dacă ai activat abonamentul folosind aceeași adresă de e-mail utilizată pentru efectuarea plății.

Dacă ai achiziționat Bitdefender Antivirus for Mac, poți alege să reînnoiești abonamentul mai devreme sau să cumperi abonamentul pentru încă un an (sau să actualizezi) aproape de data expirării, în funcție de valabilitatea abonamentului tău.

În orice caz, cu 30 de zile înainte de data expirării, vei primi e-mail-uri prin care vei fi informat că abonamentul tău urmează să expire și ți se vor prezenta etapele următoare.

Nu am primit codul de activare. Ce pot face?

E-mailurile de confirmare sunt primite de obicei la scurt timp după plasarea unei comenzi. Asigură-te că verifici și directoarele Promoții și Spam dacă clientul tău de e-mail clasifică e-mailurile automat. Pentru mai multe informații, consultă acest articol pentru asistență.

Pentru alte articole utile și tutoriale video, accesează Bitdefender Support Center.

circle

Bitdefender Central

Securitate oriunde te-ai afla

Tot ce trebuie să știi despre Bitdefender Central.

  • Activezi protecția Bitdefender pe dispozitivele tale
  • Gestionezi totul din browser și de pe telefonul tău iOS sau Android
  • Scanezi rețeaua ta din aplicația mobilă Bitdefender Central
  • Primești actualizări de securitate 24/7
  • Beneficiezi de acces direct la echipa noastră de asistență pentru clienți
Office Security

Descarcă aplicația pentru mobil