Bitdefender Antivirus for Mac
reducere

Antivirus for Mac

 • VPN nou
 • Autopilot îmbunătățit
 • Traffic Lightîmbunătățit
 • Protecție absolută împotriva tuturor amenințărilor cu care se pot confrunta Mac-urile
 • Straturi multiple de protecție anti-ransomware
 • Blochează și șterge programele deranjante de tip adware
 • Protejează experiența ta online
 • Viteză maximă și performanță pentru macOS-ul tău
 • Securitate continuă în cloud 24/7
Clienți existenți
Abonament expirat? Reînnoiește aici.
Număr de dispozitive:
SERVICII RECOMANDATE
`
preț vechi:
Economii:
Install & SetUp:
Total:
Prețul include TVA
Cumpără
Cerințe de sistem
Cerințe de sistem:
 • Poți instala Bitdefender Antivirus for Mac pe calculatoare Macintosh cu sistem de operare OS X Yosemite (10.10), OS X El Capitan (10.11), macOS Sierra (10.12), macOS High Sierra (10.13.0), macOS Mojave (10.14 sau mai recent).
 • De asemenea, Mac trebuie să aibă un spațiu pe hard disk de minimum 1 GB și o conexiune Internet activă.
 • Poți instala Bitdefender VPN exclusiv pe calculatoare Macintosh cu procesor Intel și cu sistem de operare instalat macOS Sierra(10.12), macOS 10.13 High Sierra, macOS Mojave (10.14 sau mai recent)
 • TrafficLight este disponibil pentru Safari, Firefox și Google Chrome

Protecție absolută. Concepută pentru Mac.

Bitdefender
18.0
Kaspersky
17.5
Avira
16.5
Avast
16.0
Cel mai bun scor general. AV-TEST iunie 2018
(Pe o scară de la 0 la 18, unde 18 este cel mai mare scor general.) Scorul general include categoriile Protecție (maxim 6 puncte), Performanță (maxim 6 puncte) și Usabilitate (maxim 6 puncte))
Bitdefender a obținut din nou un punctaj de 100% la capitolul protecție antimalware pentru Mac.
Andreas Marx, CEO AV-TEST
Protecție absolută pentru dispozitivele macOS.
Bitdefender Antivirus for Mac include cele mai avansate tehnologii de securitate cibernetică din lume, care îți oferă libertatea de a te bucura la maximum de Mac-ul tău.
Protecție
Bitdefender obține în mod constant cea mai bună protecție în cadrul testelor de detecție malware efectuate de laboratoare independente.
 • Bitdefender Shield
  Bitdefender Shield
  Are grijă de toate cerințele tale de securitate pentru ca tu să nu trebuiască să îți mai bați capul cu detalii. Odată pornită, această funcție combină o serie de tehnologii proprietare inovative pentru a detecta și îndepărta automat orice amenințare, fără ca acest lucru să influențeze negativ viteza și performanța Mac-ului tău. Activează această funcție și apoi uită complet de ea.
 • Protecție fișiere
  Protecție fișiere îmbunătățit
  Cu ajutorul funcției Bitdefender Protecție fișiere poți împiedica modificarea neautorizată a fișierelor tale cele mai importante. Pur și simplu adaugi directoare în lista de monitorizare și Bitdefender protejează fișierele din acestea împotriva amenințărilor ransomware și a altor tipuri de malware. Numai aplicațiile pe care le declari în mod explicit ca fiind de încredere au drept de acces la fișierele respective.
 • Protecție Time Machine
  Protecție Time Machine
  Dacă utilizezi Time Machine pentru a face back-up la fișierele tale, vei dori acest strat suplimentar de securitate, pentru a te proteja de atacurile ransomware sofisticate. Ransomware-ul, un tip de malware extrem de periculos, criptează fișiere valoroase cum ar fi fotografii, fișiere video și alte documente, făcându-le inutilizabile. Cu Time Machine, îți poți recupera fișierele fără a plăti vreo recompensă. Protecția Time Machine îți oferă un avantaj asupra programelor malware care pot încerca să-ți cripteze sau să-ți distrugă fișierele stocate.
 • Blochează și șterge programele deranjante de tip adware
  Blochează și șterge programele deranjante de tip adware
  Nimănui nu-i plac reclamele pop-up care apar în browser. Însă chiar și Mac-urile pot cădea pradă infectării cu adware care îți afectează concentrarea, îți încetinesc munca și te enervează. Bitdefender detectează și elimină programele adware, programele periculoase, barele de instrumente de care nu ai nevoie și alte add-on-uri de browser enervante, astfel încât să te bucuri la maximum de Mac-ul tău.
 • Detecție malware pe mai multe platforme
  Detecție malware pe mai multe platforme
  Poate că Mac-ul tău este protejat de conținutul periculos creat special pentru Windows, însă vei dori să te asiguri că nu-l preiei și-l transmiți mai departe către utilizatorii de PC. Soluția ta Bitdefender detectează și elimină programele malware care vizează Mac OS și amenințările create pentru Windows, astfel încât ești întotdeauna sigur că fișierele pe care le trimiți altora nu sunt infectate.
Performanță PC
Software-ul de securitate Bitdefender oferă viteză optimizată și cea mai bună performanță indiferent de platformă.
 • Scanare ultra-rapidă
  Scanare ultra-rapidă
  Protecția imbatabilă este un lucru extraordinar, însă e și mai bine atunci când vine la pachet cu viteză și performanță de neegalat. Bitdefender combină precizia și viteza, astfel încât beneficiezi de scanări ultra-rapide și cea mai bună rată de detecție din industrie.
 • Autopilot
  Autopilot îmbunătățit
  Noua funcție Autopilot a fost concepută pentru a acționa ca pentru a-ți oferi informații detaliate cu privire la securitatea sistemului tău. Autopilot îți poate recomanda acțiuni cu privire la securitate, corelate cu cerințele sistemului tău și cu modul de utilizare al acestuia.
 • Protecție bazată pe tehnologie cloud 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână
  Protecție bazată pe tehnologie cloud 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână
  Prin actualizări permanente, Bitdefender este întotdeauna la curent cu cele mai noi pericole de pe internet. Utilizăm tehnologii bazate pe cloud, incredibil de puternice, pentru a detecta și elimina amenințările electronice, indiferent de unde ar proveni acestea, pentru a-ți oferi protecție imediată în întreaga lume. Întrucât cele mai solicitante operațiuni se efectuează în cloud, resursele Mac-ului tău nu sunt afectate, iar datele tale personale rămân în siguranță pe calculatorul tău.
Protecția datelor confidențiale
Protecția completă Bitdefender are grijă de confidențialitatea ta online și de informațiile tale cu caracter personal.
 • Bitdefender VPN
  Bitdefender VPN nou
  Cu Bitdefender VPN nu mai trebuie să-ți faci griji în legătură cu confidențialitatea ta pe internet. Îți protejează prezența online prin criptarea întregului trafic pe internet. Bitdefender Antivirus for Mac include până la 200 MB de trafic zilnic criptat pentru dispozitivele tale pe Windows, Android, macOS și iOS.
 • Anti-Phishing
  Anti-Phishing
  Fraudele online sunt în creștere, însă protecția noastră avansată împotriva atacurilor de tip phishing menține cu ușurință pericolele la distanță. Bitdefender Antivirus for Mac detectează și blochează site-urile care se deghizează în site-uri sigure pentru a fura informații financiare, cum ar fi parolele sau numerele cardurilor de credit.
Capturi de ecran ale produsului
Antivirus for MAC screenshot Antivirus for MAC screenshot Antivirus for MAC screenshot Antivirus for MAC screenshot Antivirus for MAC screenshot
Alege cea mai bună securitate și uită de griji pentru totdeauna
Actualizări automate

Fiecare produs Bitdefender este conceput astfel încât să se actualizeze în mod automat și să te protejeze împotriva celor mai avansate amenințări cibernetice de pe planetă. În abonamentul tău sunt incluse actualizările la cea mai recentă versiune.

și caracteristici îmbunătățite, chiar dacă ești la jumătatea perioadei de abonament.

Protecție continuă

Serviciul nostru de protecție continuă* este menit să te ajute să economisești timp și efort, reducând riscul de infecție prin reînnoirea automată a abonamentului tău.

Este o metodă simplă de a elimina orice întreruperi ale securității între perioadele dintre abonamente, asigurându-se că dispozitivele, fișierele și identitatea ta sunt protejate întotdeauna.

*Protecție continuă este un serviciu opțional, pe care îl poți dezactiva oricând dorești.

Bitdefender Central
Un singur cont pentru a proteja ceea ce contează
 • Activezi protecția Bitdefender pe dispozitivele tale
 • Gestionezi totul din browser și de pe telefonul tău iOS sau Android
 • Scanezi rețeaua ta din aplicația mobilă Bitdefender Central nou
 • Primești actualizări de securitate 24/7
 • Beneficiezi de acces direct la echipa noastră de asistență pentru clienți
Descarcă aplicația pentru mobil
Download on the App Store Get it on Google Play
Utilizat de

500 milioane
de sisteme la nivel mondial

Inovația și pasiunea profundă pentru securitate sunt cele mai importante valori pentru Bitdefender.
Bitdefender Antivirus for Mac
reducere

Antivirus for Mac

 • VPN nou
 • Autopilot îmbunătățit
 • Traffic Lightîmbunătățit
 • Protecție absolută împotriva tuturor amenințărilor cu care se pot confrunta Mac-urile
 • Straturi multiple de protecție anti-ransomware
 • Blochează și șterge programele deranjante de tip adware
 • Protejează experiența ta online
 • Viteză maximă și performanță pentru macOS-ul tău
 • Securitate continuă în cloud 24/7
Număr de dispozitive:
SERVICII RECOMANDATE
preț vechi:
Economii:
Install & SetUp:
Total:
Prețul include TVA
Cumpără
Bitdefender este „Alegerea editorului” la categoria antivirus pentru Mac

Neil J. Rubenking Iulie 28, 2017

Cumpără »
install & setup
Instalare și configurare multi-platformă
1 intervenție

Permite specialiștilor noștri geniali să instaleze și să configureze soluția ta antivirus pe PC-uri, Mac-uri sau sisteme Android. Cu pachetul Instalare și configurare, poți să te relaxezi în timp ce inginerii fac toată munca prin intermediul unei conexiuni de la distanță ultra-securizate.

vpn premium
Bitdefender Premium VPN
Abonament valabil timp de 1 an

Bitdefender VPN este o rețea virtuală privată care îți asigură anonimitate completă în mediul online prin criptarea întregului trafic de intrare și de ieșire de pe PC-ul, Mac-ul sau dispozitivul tău mobil.

Programele ransomware te pot costa fișiere valoroase sau chiar bani - deseori ambele. Acestea reprezintă un tip de malware care poate obține acces la calculatorul tău și poate cripta documente importante, făcându-le inutilizabile. Infractorii cibernetici solicită recompensă pentru a elibera cheia de decriptare. Bitdefender Total Security 2019 folosește funcția Advanced Threat Defense pentru a te proteja contra celor mai noi atacuri ransomware prin monitorizarea comportamentelor specifice amenințărilor și blocarea ulterioară a aplicațiilor suspecte. Documentele tale sunt protejate și împotriva criptării prin blocarea accesului neautorizat.