Contactați direct echipa noastră de asistență clienți

Cum fac upgrade la Bitdefender 2017

Vă mulțumim că ați ales Bitdefender!

În cazul în care folosiți Bitdefender 2016 și vreți să faceți un upgrade la noul Bitdefender 2017, urmați pașii prezentați mai jos (dacă vă numărați printre cei folosesc Bitdefender 2015 sau versiuni mai vechi, verificați indicațiile de la finalul acestui articol).

1. Accesați contul personal pe site-ul Bitdefender Central.

2. Selectați panoul Dispozitivele mele.

3. În panoul Dispozitivele mele faceți click pe Instalare Bitdefender.

4. Click pe butonul Descarcă.

 

NOTĂ: Dacă vreți să instalați Bitdefender Pe alt dispozitiv, selectați opțiunea respectivă (veți primi un e-mail cu link-ul către agentul de instalare, pe adresa de e-mail dorită).

5. Așteptați până când descărcarea este finalizată, iar apoi rulați fișierul executabil de instalare (click dreapta pe fișierul salvat, iar apoi selectați opțiunea ”Executare ca administrator”).

6. În timpul instalării Bitdefender 2017, veți fi nevoiți să dezinstalați Bitdefender 2016.

 

7. După dezinstalarea Bitdefender 2016, va fi necesară o repornire a calculatorului.

8. Acum, instalarea Bitdefender 2017 va porni. Nu trebuie decât să urmați instrucțiunile afișate pentru a efectua instalarea. După încheierea procesului de instalare, Bitdefender 2017 va adăuga în mod automat numărul de zile rămase din vechiul abonament, atât timp cât este vorba despre produse identice, pentru același număr de utilizatori.

NOTĂ: Dacă dețineți o cheie de activare veche, puteți accesa contul Bitdefender Central, iar în panoul Abonamentele mele facți click pe butonul COD DE ACTIVARE. După aceea, click pe Profitați acum de upgrade GRATUIT și introduceți vechiul cod. Acesta va fi transformat într-un abonament la Bitdefender 2017.

Nu ai gasit o soluție pentru problema ta? Trimite-ne un e-mail si vom răspunde la întrebarea ta în cel mai scurt timp posibil.

Evaluează acest articol:

Trimite