Contactați direct echipa noastră de asistență clienți

Cum instalez Bitdefender 2017 pe computerul meu

Vă mulțumim că ați ales Bitdefender!

 

Pentru a instala noul Bitdefender 2017, descărcați fișierul de instalare web pe calculator din Bitdefender Central, sau folosiți discul de instalare.

 

NOTĂ: Dacă produsul achiziționat acoperă mai multe dispozitive, repetați procesul de instalare pentru fiecare dintre acestea. Un cod de instalare poate fi folosit o singură dată. Pentru a instala Bitdefender pe mai multe dispozitive, folosiți contul care include abonamentul Bitdefender activ.

 

În videoclipul de mai jos veți vedea cum puteți instala Bitdefender pe propriul sistem.

 

INSTALARE DIN BITDEFENDER CENTRAL

Din Bitdefender Central puteți descărca pachetul de instalare corespunzător abonamentului achiziționat. Odată ce procesul de instalare este finalizat, Bitdefender 2017 va fi activat.

Pentru a descărca Bitdefender 2017 din Bitdefender Central, urmați pașii de mai jos:

 

1. Accesați Bitdefender Central.

2. Selectați panoul Abonamentele mele.

3. Click pe COD DE ACTIVARE.

4. Introduceți codul în căsuța corespunzătoare, iar apoi faceți click pe butonul COD DE ACTIVARE.

NOTĂ: Un cod de instalare poate fi folosit o singură dată. Pentru a instala Bitdefender pe alte dispozitive, urmați instrucțiunile prezentate mai jos.

 

5. După ce activați abonamentul, accesați panoul DISPOZITIVELE MELE.

6. În panoul DISPOZITIVELE MELE, faceți click pe INSTALAȚI BITDEFENDER.

7. Alegeți una dintre cele două opțiuni disponibile.

NOTĂ: Puteți instala Bitdefender pe calculator utilizat printr-un click pe butonul DESCARCĂ, sau îl puteți instala Pe alt dispozitiv.

NOTĂ: Dacă alegeți să-l instalați pe alt terminal, selectați sistemul de operare corespunzător, iar apoi click pe CONTINUĂ. Introduceți o adresă de mail în câmpul afișat iar apoi faceți click pe TRIMITE.

 

8. Așteptați până când descărcarea este finalizată, iar apoi rulați fișierul de instalare. Pentru început, veți vedea o fereastră de descărcare (perioadă în care kit-ul complet este descărcat), iar apoi veți vedea principala fereastră de instalare.

 

9. Puteți alege limba dorită înainte să continuați procesul de instalare.

NOTĂ: Dacă vreți să omiteți scanarea efectuată în timpul instalării, selectați opțiunea INSTALARE PERSONALIZATĂ. După aceea, dezactivați opțiunea Scanează calculatorul în timpul instalării.

10. Click pe INSTALARE pentru a confirma preferințele și pentru a începe instalarea. Așteptați finalizarea procesului. Un sumar al instalării este afișat. Dacă vreo amenințare a fost detectată și înlăturată în timpul instalării, o repornire a dispozitivului ar putea fi necesară.

11. Click pe ÎNCEPE SĂ FOLOSEȘTI BITDEFENDER pentru a continua. În fereastra următoare veți vedea detalii în legătură cu abonamentul activ.

12. Click pe FINALIZARE pentru a accesa interfața Bitdefender 2017.

Nu ai gasit o soluție pentru problema ta? Trimite-ne un e-mail si vom răspunde la întrebarea ta în cel mai scurt timp posibil.

Evaluează acest articol:

Trimite