free_trial_banner

Tehnologie premiată

SDK-ul Bitdefender Antispam (software development kit) este o tehnologie premiată care permite furnizorilor de securitate, companiilor telecom și furnizorilor de servicii e-mail să securizeze fluxul de e-mail-uri împotriva amenințărilor cibernetice.

  • 33 de premii consecutive VBSpam+
  • 0 rezultate fals pozitive
  • Rată constantă de detecție de peste 99,9%

Cereți mai multe informații

Tehnologie proprietară

Tehnologie proprie cu algoritmi și metode de detecție patentate

Comercial

Demonstrată pe plan comercial timp de mai bine de 12 ani, cu Parteneri importanți OEM care integrează tehnologia în produsele lor de securitate

Suportă mai multe sisteme de operare

Compatibilă cu multiple sisteme de operare și arhitecturi CPU

Securitate completă a e-mailului în cloud

Soluție completă pentru securitatea e-mail-urilor în cloud, actualizată 24/7/365

SDK complet personalizabil,

SDK complet personalizabil, oferind posibilități diferite de integrare, inclusiv imitarea protocolului SpamAssassin

Independente pe mai multe niveluri

Filtre independente cu niveluri multiple, de la stabilirea reputației IP-urilor și URL-urilor, până la adrese de atașamente, imagini și criptomonede periculoase, pentru protecția împotriva tuturor tipurilor de spam, phishing și malspam

Tehnologie antispam

Mai mult decât tehnologie Antispam

SDK-ul Bitdefender Antispam combină mai multe tehnologii de detecție pentru spam, phishing și malware pentru identificarea și blocarea amenințărilor cibernetice la nivelul fluxului de e-mail-uri. E-mail-urile sunt captate și trec printr-o gamă largă de liste negre, sisteme pentru stabilirea reputației și tehnologii de filtrare a conținutului pentru identificarea spam-ului, phishing-ului, șantajului și atacurilor de tip malspam și pentru garantarea protecției complete a utilizatorilor și clienților interni la nivel de e-mail.

Abordare bazată pe confidențialitate

Abordare bazată pe confidențialitate

La dezvoltarea filtrelor de detecție, protecția confidențialității este una dintre principalele noastre priorități. Soluția utilizează informații anonime în scopuri de detecție, ceea ce garantează un nivel ridicat de confidențialitate pentru utilizatorii de e-mail. Acest proces are loc la nivel local, pentru un nivel maxim de control și conformitate.

Strategie continuă de dezvoltare

Strategie continuă de dezvoltare

Bitdefender are o echipă R&D dedicată, care monitorizează continuu peisajul amenințărilor și actualizează constant soluția cu tehnologii și filtre inovatoare de detecție în cloud, pentru a garanta că până și cele mai recente amenințări sunt detectate.

Securizarea e-mailurilor

Securizarea e-mail-urilor, indiferent de limbă

Rata de detecție a soluției nu este influențată de limbă. SDK-ul Bitdefender Antispam operează cu informații care nu se bazează pe limbă sau atribute regionale; astfel încât oferă același nivel de detecție pentru utilizatorii de pretutindeni.