Bitdefender Threat Intelligence

Integrarea tehnologiilor bazate pe threat intelligence de la Bitdefender pentru parteneri

Reduceți time-to-value

Reduceți raportul timp-costuri cu o integrare imediată, ușor de configurat.

Administrare

Gestionați, organizați și obțineți informații despre amenințări dintr-o interfață centralizată.

Actualizare

Rămâneți la curent cu cele mai noi informații despre amenințări din fluxurile de date, fără a fi nevoie să modificați configurațiile sau să scrieți cod pentru programele software.

Integrări Bitdefender

ThreatConnect

ThreatConnect

threatconnect.com

 

Fiind concepută de către analiști, însă creată pentru întreaga echipă (operațiuni de securitate, informații privind amenințările, răspuns la incidente și leadership în materie de securitate), platforma de operațiuni de securitate bazate pe informații a ThreatConnect este singura soluție disponibilă în prezent care reunește informațiile, automatizarea, analiza și fluxurile de lucru. Centralizați-vă informațiile, stabiliți consecvența proceselor, determinați proporțiile operațiunilor și cuantificați-vă eficacitatea într-un singur loc.

Descărcați fișa de produs
ThreatQuotient

ThreatQuotient

threatquotient.com.

Misiunea ThreatQuotient este aceea de a îmbunătăți eficiența și eficacitatea operațiunilor de securitate printr-o platformă care accelerează și simplifică investigațiile și colaborarea la nivelul echipelor și instrumentelor. Integrând procesele și tehnologiile deja existente ale unei companii într-un mediu de lucru centralizat, soluțiile ThreatQuotient reduc informațiile inutile, evidențiază amenințările prioritare și automatizează procesele pentru a oferi o mai bună concentrare pe aspectele importante și asistență pentru luarea deciziilor, valorificând în același timp resursele limitate. Abordarea concentrată pe amenințări a ThreatQuotient este compatibilă cu diferite cazuri de utilizare, inclusiv răspunsul la incidente, threat hunting, spear phishing, trierea alertelor și gestionarea vulnerabilităților, reprezentând și o platformă cu informații privind amenințările.

Sediul ThreatQuotient se află în Virginia de Nord, desfășurând operații la nivel internațional din Europa, APAC și MENA. Pentru mai multe informații, accesați https://threatquotient.com.

Descărcați fișa de produs