www

Ultimele știri

Tehnologiile Bitdefender asigură detecția avansată a amenințărilor prin Amazon GuardDuty

August 2022


Bitdefender îmbunătățește detecția malware-ului, a atacurilor de tip zero-day, a activităților periculoase și a altor amenințări de securitate cibernetică pentru a proteja în continuare clienții AWS

Bitdefender, lider global în domeniul securității cibernetice, a anunțat că tehnologiile antimalware Bitdefender sunt compatibile cu Amazon GuardDuty, un serviciu de detecție a amenințărilor care monitorizează activitățile periculoase și comportamentele anormale pentru a proteja conturile și datele Amazon Web Services (AWS).

Tehnologia antimalware Bitdefender oferă clienților AWS detecția avansată a amenințărilor pentru a identifica amenințări informatice cunoscute și necunoscute, atacurile de tip "zero-day" și activități periculoase. Atunci când Bitdefender detectează malware sau activități anormale într-un mediu Amazon GuardDuty, acesta alertează clientul și oferă informații contextualizate și acționabile pentru a ajuta la accelerarea și orientarea acțiunilor de răspuns. Disponibilă în AWS Marketplace, clienții Amazon GuardDuty pot achiziționa rapid și ușor o licență Bitdefender pentru capacități de remediere automată pentru a elimina amenințările detectate din mediul lor.

Tehnologia antimalware Bitdefender oferă mai multe niveluri de protecție, inclusiv analiză euristică, modele de învățare automată pentru detecția standard, detecție avansată fără semnături, detecție bazată pe semnături și emulare. Această integrare de securitate oferă clienților Amazon GuardDuty detecție și protecție împotriva amenințărilor pe mai multe niveluri pentru toate workload-urile în cloud pe sistemele de operare Windows și Linux.

Disponibilitate

Utilizarea tehnologiei antimalware Bitdefender în cadrul Amazon GuardDuty este disponibilă acum. Pentru a afla mai multe despre soluțiile Bitdefender de prevenire, detecție și răspuns la amenințări pentru AWS, vizitați AWS Marketplace.


Share