www

Ultimele știri

Bitdefender oferă furnizorilor de servicii IT suita completă de soluții de securitate cibernetică

July 2018


Noile produse aduc sisteme de patch management, detecție și răspuns revoluționare și sandbox în cloud.

Producătorul global de soluții de securitate cibernetică Bitdefender a anunțat lansarea a trei noi produse destinate furnizori de servicii IT (MSP) menite să îi ajute să răspundă cererii în creștere pentru servicii avansate de apărare contra amenințărilor, investigație și răspuns.

Bitdefender Cloud Security pentru furnizori de servicii IT include acum patch management, protecție avansată față de amenințări informatice (cu HyperDetect și Sandbox Analyzer), dar și funcționalități de detecție și răspuns. Noile oferte sunt opționale și vor fi disponibile printr-un model de licențiere lunară din aceeași consolă de cloud pe care o folosesc în prezent. Dintr-o unică platformă, furnizorii pot instala și administra noi produse în paralel cu protecția antivirus/antimalware, control al conținutului, ai dispozitivelor, criptare, virtualizare și securitate pentru cloud.

“Organizațiile au nevoie securitate stratificată de ultimă generație care să le ajute să combată amenințări ransomware, zero-day-uri și atacuri fără fișiere din ce în ce mai sofisticate. Suita de soluții Bitdefender răspunde la toate aceste cerințe. Cu noile module de inteligență artificială, detecție, investigație și răspuns, furnizorii pot adăuga acum servicii specializate care să corespundă cerințelor companiilor preocupate de atacuri persistente avansate și de securizarea datelor sensibile”, spune Jose Lopez, vicepreședinte pentru vânzări globale pentru integratori de servicii și parteneriate de licențiere la Bitdefender.

În loc să se aglomereze cu multiple soluții cu agenți și console de administrare diferite, Bitdefender Cloud Security pentru MSP oferă suita completă care include:

Patch Management - reduce considerabil eforturile și costurile de actualizare a programelor folosite. Patch-urile pot fi aplicate automat oriunde, inclusiv de la distanță, reducând astfel fereastra de oportunitate pentru atacatori interesați să exploateze aplicațiile vulnerabile.

Advanced Threat Security - include un modul HyperDetect conceput să blocheze atacuri la nivel de pre-execuție folosing inteligența artificială și Sandbox Analyzer pentru o mai bună detecție a atacurilor țintite.

Endpoint Detection and Response - corelează informații din diferiți senzori, analizează anomaliile comportamentale și oferă vizibilitate clară asupra indicatorilor care arată compromiterea sistemelor.

Mai multe despre Bitdefender Cloud Security for MSPs sunt disponibile la www.bitdefender.com/msp


Share