www

Ultimele știri

Bitdefender obține rezultate excelente în testele independente, câștigând șase premii ale AV-TEST

March 2018


Soluțiile de securitate Bitdefender pentru utilizatorii persoane fizice și companii au câștigat premiile pentru cea mai bună protecție și cea mai bună performanță, după ce au demonstrat capacități solide de apărare contra amenințărilor online, alături de impact minim asupra resurselor.

GravityZone Endpoint Security și Bitdefender Internet Security au obținut ambele premii după un an de teste riguroase ale echipei germane AV-TEST, una dintre cele mai prestigioase institute de evaluare la nivel mondial.

De asemenea, soluția Bitdefender Internet Security s-a dovedit a fi cea mai bună în gestionarea unei infecții cu malware, obținând premiul AV-TEST’s Best Repair 2017 Award.

Pentru protejarea telefoanelor și tabletelor, soluția Bitdefender Mobile Security a obținut premiul Best Android Security 2017, după ce testele au demonstrat protecție completă a clienților companiii care adoptă strategia BYOD (Bring Your Own Device), securizând eficient numărul de dispozitive ale angajaților aflat în continuă creștere.

Acestea este al patrulea an consecutiv în care soluțiile Bitdefender obțin premiile pentru cea mai bună detecție și cea mai bună performanță. Pentru a măsura impactul asupra sistemului, AV-TEST ia în calcul acțiuni obișinuite ale utilizatorilor, precum accesearea de site-uri populare, copierea de fișiere, pornirea de aplicații software, etc. De cealaltă parte, premiul AV-TEST pentru cea mai bună protecție recunoaște abilitatea soluțiilor Bitdefender de a preveni și bloca toate tipurile de malware, inclusiv cele complet noi și nemaiîntâlnite.

„Suntem onorați că, în ultimii patru ani, testarea anuală a institutului AV-TEST a confirmat abilitățile Bitdefender de a oferi în mod constant cel mai înalt nivel de protecție și performanță. Aceste rezultate reflectă dedicarea noastră totală pentru a proteja de amenințări informatice infrastructurile clienților, cu produse care răspund cel mai bine nevoilor lor”, spune Viorel Canja, Senior VP Cyber Threat Intelligence la Bitdefender.

În luna februarie, Bitdefender a câștigat și premiul Product of The Year acordat de institului austriac AV-Comparatives, după ce a obținut ratingul Avansat+ la capitolele Real World Protection, performanță, protecție față de malware, alarme false și Malware Removal.


Share