www

Ultimele știri

Bitdefender o numește pe americanca Monika Goldberg vicepreședinte pentru corporate marketing

September 2018


Bitdefender anunță numirea Monikăi Goldberg - un manager cu mai mult de 20 ani de experiență în industria de securitate IT - la conducerea departamentului global de corporate marketing.

Goldberg a ocupat poziții cheie în rândul unor companii precum McAfee și Cisco și va aduce o experiență bogată în domenii precum securitate pentru cloud, marketing, management de produs și dezvoltarea de business. Ea va lucra din sediul enterprise al companiei din Santa Clara, California, și va sprijini obiectivele de creștere cu două cifre a vânzărilor companiei. În următoarele luni, Goldberg va lucra la strategia de poziționare a companiei, extinderea notorietății rețelei de threat intelligence, crearea de programe de engagement între companie și clienți, industrie și analiști.

„Astăzi, 38% dintre soluțiile de securitate de pe piață folosesc deja tehnologiile Bitdefender, iar compania înțelege, valorizează și prioritizează protecția și intimitatea clienților săi și iese în evidență prin inovarea consistentă, cercetările complexe ale amenințărilor informatice și colaborările cu instituțiile de aplicare a legii”, spune Monika Goldberg.

„Monika este un lider de business cu experiență care va avea un rol cheie în sprijinirea strategiei Bitdefender de a-și continua creșterea solidă și de a domina industria de securitate informatică”, spune Bogdan Irina, directorul operațional al Bitdefender.


Share