www

Ultimele știri

Bitdefender Mobile Security - protecție gratuită pentru dispozitivele mobile

November 2011


Bitdefender intră pe piața aplicațiilor de securitate gratuite pentru echipamente mobile cu sistem de operare Android. Bitdefender Mobile Security oferă protecție maximă cu impact minim asupra resurselor de procesare și a bateriei. Aplicația deservește în egală măsură tablete dar și telefoane mobile inteligente.

 

București, 30 noiembrie 2011 – Bitdefender, unul dintre cei mai importanți producători de soluții antivirus din lume, lansează Bitdefender Mobile Security, o aplicație destinată echipamentelor mobile cu sistem de operare Android. Soluția propusă de compania românească protejează utilizatorii telefoanelor inteligente și a tabletelor împotriva tuturor amenințărilor informatice caracteristice mediului Android, extinzând competența tehnologică Bitdefender de la soluțiile desktop la aplicațiile de securitate pentru dispozitive mobile.

 

Din punct de vedere al soluției tehnologice, Bitdefender Mobile Security se bazează masiv pe scanarea in-the-cloud, astfel încât scanarea aplicațiilor să se facă cu maximum de eficiență și doar atunci când este cazul. Este motivul pentru care amprenta soluției de securitate este minimă în ceea ce privește consumul de resurse hardware, fapt certificat în utilizarea din “viața reală” de către cei peste 120.000 de beta testeri ai Bitdefender Mobile Security.

 

Dincolo de impactul minimal asupra vitezei de procesare, bateria echipamentului mobil este al doilea beneficiar major, aplicația având influență extrem de mică asupra consumului de energie. “Bitdefender Mobile Security este un exemplu excelent prin care se demonstrează că o aplicație poate fi deosebit de puternică în ceea ce privește nivelul protecției și totodată incredibil de economică atunci când vine vorba de resurse sau de baterie”, precizează Alex Bălan, Senior Product Manager Bitdefender. „Performanța foarte ridicată a aplicației noastre este garantată de anii de experiență în domeniul antimalware, tehnologiile Bitdefender fiind certificate și premiate la nivel internațional. Nu în ultimul rând, suntem printre cei mai experimentați dezvoltatori in-the-cloud, astfel că soluția noastră de securitate utilizează extensiv această resursă, conceptul de „securitate mobilă” devenind abia acum cu adevărat mobil” a mai adăugat acesta.

 

Bitdefender Mobile Security include facilități precum Application Audit, Anti-Theft sau Web Security, toate acestea ajutând utilizatorul să păstreze confidențialitatea datelor personale, să se protejeze de toate amenințările informatice sau chiar să recupereze un dispozitiv mobil furat sau pierdut.

 

Din punct de vedere comercial, soluția de securitate Bitdefender este un produs de tip ”freemium”, aplicația putând fi descărcată gratuit de pe Android Market. Mai multe detalii despre produs pot fi găsite la

http://www.bitdefender.ro/solutions/mobile-security-android.html


Share