www

Ultimele știri

Bitdefender lansează provocarea pentru tinerii interesați de programarea în C++

June 2015


În cadrul proiectului Bitdefender TechChallenge tinerii vor interacționa timp de cinci săptămâni cu experți din cadrul companiei. Cele 10 sesiuni constau într-un mix de acumulare de cunoștinte prin interacțiune, prin online media și prin exerciții pe platforma digitală, pentru aprofundarea progrămării în limbajul C++.

UPDATE. 18.06.2015. Datorită interesului ridicat pentru proiectul Bitdefender TechChallenge, am extins perioada de testare în vederea selecției, astfel încât data de începere a cursului va fi joi, 25 iunie, orele 17.00, în București. 

__________________________________________________________________________

Bitdefender, producătorul uneia dintre cele mai performate soluții de securitate IT, anunță organizarea unui proiect de învățare mixtă pentru limbajul C++

Programul se va derula în perioada 22 iunie - 26 iulie 2015 și va avea loc de două ori pe săptămână, lunea și joia, între orele 17 și 20. Detalii ulterioare vor fi comunicate pe platforma destinată proiectului către cei care se înscriu.

Sesiunile vor fi susținute de dezvoltatori și arhitecți de software din Bitdefender.

“În cadrul Bitdefender TechChallenge studenții își pot completa pachetul de cunoștințe dobândite în facultate și au ocazia să aplice aceste cunoștințe în proiecte, sub îndrumarea profesioniștilor. Deși noua generație de limbaje se bucură în ultima perioadă de o atenție sporită din partea studenților, C++ oferă un important atu la angajare celor care își doresc o carieră solidă în domeniu”, a declarat Cătălin Coșoi, Chief Security Strategist în cadrul Bitdefender.

Participanții la Bitdefender TechChallenge vor primi la finalul proiectului diplome și premii din partea Bitdefender și, totodată, oportunitatea de a-și construi o carieră.

Înscrierile se fac prin trimiterea unui CV actualizat la adresa de e-mail [email protected], până în data de 17 iunie 2015, inclusiv.

Despre Bitdefender®

Bitdefender este producătorul uneia dintre cele mai performante și eficiente game desoluții de securitateinformatică atestate pe plan internațional. Încă din anul 2001, compania este unul dintre liderii industriei de securitate. În fiecare zi, tehnologia Bitdefender protejează datele digitale ale aprox. 500 milioane de utilizatori individuali și companii din întreaga lume. 

Organizații internaționale recunoscute și firme de testare software de renume mondial recunosc produsele Bitdefender ca fiind cele mai eficiente soluții antimalware din lume. În ianuarie 2014, AV-TESTa acordat Bitdefender premii importante, devenind astfel prima soluție care a primit simultan distincțiile „Cea mai bună protecție” și „Cea mai bună performanță” din partea institutului german. De asemenea, “Cel mai bun Antivirus al anului 2014” și cele două premii Editor’s Choice din partea PC MAG, precum și Editor’s Choice de la CNET, primit în 2013, confirmă statutul de lider al Bitdefender în industria globală de securitate informatică. 

Mai multe informații despre produsele Bitdefender sunt disponibile pe site-ul companiei.În plus, Bitdefender pune la dispoziția utilizatorilor săi blogul HOTforSecurity, un hub cu informații despre lumea securității IT, discuții aprinse despre amenințările informatice de pe rețelele sociale și sfaturi de protecție împotriva aplicațiilor periculoase de pe dispozitivele mobile.

Twitter/ SlideShare/ YouTube/ Flickr/ Noutati BitDefender RSS/ Facebook


Share