www

Ultimele știri

Bitdefender lanseaza generatia de produse 2013 in magazinele din Romania

September 2012


Bitdefender anunță lansarea în magazinele din România a generației de produse 2013. Noua gamă de soluții de securitate protejează utilizatorii în orice situație și pentru orice activitate desfășurată pe internet și în afara sa.

 

BUCUREȘTI, 11 septembrie 2012– Bitdefender, liderul pieței locale de soluții antivirus, anunță lansarea în magazinele din România a generației de produse 2013. Noua gamă de soluții de securitate protejează utilizatorii în orice situație și pentru orice activitate desfășurată pe internet și în afara sa.

Bitdefender 2013 asigură un mediu securizat pentru efectuarea tranzacțiilor online cu Safepay, protejează copiii la accesul pe internet cu sistemul Parental Control și facilitează recuperarea terminalelor mobile în caz de furt cu modulul Anti-Theft.

Noua variantă a celui mai bun antivirus din lume, conform testărilor AV-Test, este deja compatibilă cu Windows 8.

’’În ultimii doi ani tehnologiile Bitdefender au fost recunoscute în toată lumea pentru performanțele în ceea ce privește capacitatea de detecție, protecție și ușurința de utilizare, iar acest lucru s-a reflectat în vânzările noastre globale. În România, ne propunem să ne consolidăm poziția de lider pe segmentul utilizatorilor individuali, segment foarte atent cu produsele de securitate pe care le utilizează și pentru care raportul preț - performanță este crucial’’, a declarat Florin Talpeș, președintele Bitdefender.   

Lansat în iunie pe piețele internaționale, Bitdefender 2013 a luat deja două distincții foarte importante în industria de securitate: “Editor’s Choice” acordat de PC Mag pentru Bitdefender Antivirus Plus 2013,respectiv “GoldAward” de la TopTenREVIEWS care a plasat produsul românesc pe locul întâi în urma testelor efectuate pe 25 de produse de securitate.

’’Ne așteptăm la o rată mare de adopție a Bitdefender 2013 în rândul utilizatorilor de online-banking, datorită noului modul Safepay, ce furnizează un mediu extrem sigur pentru tranzacții online. O altă categorie pe care mizăm o reprezintă familiile, datorită unei nevoi crescute de securitate în randul copiilor care folosesc în mod curent internetul. Părinții sunt din ce în ce mai atenți cu tipul de conținut pe care copiii îl accesează și la interacțiunile lor pe rețelele sociale’’, spune Valentin Jurcuț, Enterprise Sales & Services Director România și CEE, Bitdefender.

Suita Bitdefender 2013, ce cuprinde Antivirus Plus, Internet Security și Total Security,este disponibilă în format electronic, la toți partenerii autorizați și pe site-ul http://www.bitdefender.ro/, precum și în magazinele de profil.    


Share