www

Ultimele știri

Bitdefender îmbunătățește serviciul de monitorizare a amenințărilor informatice, capabil să oprească atacurile avansate asupra companiilor

September 2020


Noua ofertă face accesibile serviciile administrate de detecție și răspuns la amenințări companiilor de toate mărimile.

Producătorul global de soluții de securitate informatică Bitdefender a anunțat îmbunătățirea serviciului de administrare a răspunsuului la incidente de securitate IT (MDR), noua soluție fiind concepută pentru a se alinia cu nevoile clienților de toate dimensiunile și făcând-o mai accesibilă oricărei organizații.

Serviciul este pus la dispoziția clienților de o echipă de experți din laboratoarele Bitdefender, cu expertiză vastă dobândită inclusiv în agenții de informații globale, capabili să monitorizeze infrastructurile companiilor după campanii devastatoare de malware, să notifice departamentele IT de potențiale riscuri și să recomande măsuri rapide și eficiente de prevenție și remediere. Rezultatul vizat de cei care folosesc soluția este să identifice și să limiteze rapid orice atac informatic avansat.

Noul serviciu include monitorizarea amenințărilor informatice și analiza acestora, ceea ce asigură o protecție avansată, vizibilitate asupra potențialelor atacuri și un context favorabil investigațiilor facile.

Piața serviciilor de tip MDR este una cu cele mai creșteri din industria securității informatice estimate la 100 de miliarde de dolari. Firma de consultanță International Data Corporation (IDC) a numit MDR drept „administrare a securității IT de generație nouă” pe fondul nevoii crescânde de echipe IT bine pregătite care monitorizează, administrează și răspund 24/7 la orice incidente. „Companiile încearcă în prezent să echilibreze raportul dintre folosirea mai multor soluții de securitate și personalul necesar să se ocupe de acestea, ceea ce se traduce prin investigații îndelungate, lipsă de vizibilitate și profunzime în infrastructuri și proceduri îngreunate de detecție și răspuns. Soluții de MDR ca cele de la Bitdefender oferă detecție și remediere avansate la orice atac și pun expertiza specialiștilor de top din industrie la dispoziția companiilor aflate în nevoie”, spune Christina Richmond, vicepreședinte de programe la IDC.

Din cauza complexității tot mai mari a amenințărilor informatce și a lipsei competențelor în materie de securitate, a devenit din ce în ce mai dificil pentru companii să asimileze noi tehnologii pentru îmbunătățirea prevenției și reducerea pașilor necesari remedierii. Prin noul MDR, echipe interne din companii lucrează alături de specialiști Bitdefender ca să garanteze supravegherea amănunțită a organizației 24 de ore pe zi, șapte zile din șapte. Pentru a se ține la curent cu cele mai noi tendințe, specialiștii Bitdefender participă constant la traininguri menite să antreneze abilitatea de a răspunde la atacuri avansate. Jumătate dintre angajații Bitdefender sunt angrenați în activități de cercetare și dezvoltare, ceea ce face din serviciul MDR unul care integrează și expertiza amplă legată de peisajul global al amenințărilor informatice și schimbările rapide care se petrec. În plus, Bitdefender deține o rețea vastă de 500 de milioane de senzori la nivel global, tehnici de detecție inovatoare și informații contextuale ceea ce transformă radical procesul de detecție și răspuns la atacuri avansate.

„Ne dorim ca securitatea IT să fie lipsită de griji pentru clienții noștri și să le fim adevărați parteneri de business. Bitdefender MDR oferă companiilor liniștea de care au nevoie ca să își gestioneze afacerile. Ei știu că echipa noastră de experți renumiți monitorizează și remediază automat amenințări sofisticate oricând”, spune Gavin Hill, vicepreședeinte de marketing de produs la Bitdefender.

Mai multe detalii despre noul serviciu MDR sunt disponibile aici.


Share