www

Ultimele știri

Bitdefender GravityZone Elite câștigă testul AV-Comparatives pentru securizarea terminalelor din companii

March 2018


Soluția de securitate Bitdefender GravityZone Elite, destinată companiilor, a depășit toate celelalte produse testate de institutul austriac AV-Comparatives în cadrul evaluărilor Advanced Endpoint Protection, obținând cea mai bună clasare, atât față de competitori next-gen, cât și față de cei tradiționali.

Indexul Advanced Endpoint Protection al AV-Comparatives măsoară eficiența soluțiilor de securitate în prevenirea și detecția amenințărilor informatice sofisticate, inclusive livrarea de malware fără a folosi fișiere. Rezultatele obținute de Bitdefender confirmă testările similare realizate de clienții Bitdefender în propriile laboratoare.

"Suntem impresionați de acuratețea protecției soluției GravityZone Elite. Am testat mai multe soluții, atât platforme de protecție a platformelor (EPP), cât și next-gen, în lupta cu mii de mostre de cod periculos, iar Bitdefender a fost în mod constant un performer de top. Protecția ușor de adaptat, impactul redus și viteza implementării au asigurat o îmbunătățire a capacității noastre de apărare. Ținând cont de faptul că este o soluție superioară celei folosite de noi anterior, decizia trecerii la Bitdefender a fost una cât se poate de simplă”, spune Daniel Crofts, Group Infrastructure Senior Engineer în cadrul Creditsafe Group.

În cadrul testării AV-Comparatives, Bitdefender GravityZone Elite Security au fost testate în comparație cu alte opt produse similare de la Symantec, McAfee, Sophos, SentinelOne, Cylance, CrowdStrike, Kaspersky Lab și Carbon Black. Testarea măsoară performanța individuală a fiecărui produs față de atacuri avansate, exploit-uri, emailul periculoase, malware nou și ransomware. În fiecare dintre aceste teste, Bitdefender GravityZone Elite Security s-a plasat în fața produselor concurenței.

"Atacurile țintite și cele care nu folosesc fișiere reprezintă o preocupare serioasă pentru mediul de business, iar aceste teste pun la grea încercare soluțiile de securitate în scenarii similare celor din viața reală. Suntem mulțumiți să vedem că GravityZone Elite a obținut rezultate solide în toate aceste teste”, spune Andreas Clementi, fondator și CEO al AV-Comparatives.

Rezultatele testării pot fi descărcate aici.


Share