www

Ultimele știri

Bitdefender, cel mai valoros brand românesc de tehnologie - Brand Finance

August 2017


Bitdefender este cel mai valoros brand de tehnologie al României, relevă raportul Brand Finance România 50.

Cu o valoare de 112 milioane euro, Bitdefender este cel mai valoros brand de tehnologie din România. De mai bine de 15 ani, cel mai mare producător de software autohton, deținut de antreprenori români, mizează pe inovație tehnologică pentru a revoluționa industria competitivă în care activează.

"Brandul de soluții de securitate cibernetică a crescut puternic, alimentat de nevoia globală de protecţie în era revoluţiei digitale. În mod constant clasat ca fiind cea mai bună soluţie împotriva atacurilor cibernetice în topurile internaţionale, soluţiile Bitdefender ajung la sute de milioane de utilizatori în toată lumea cu un mare potenţial de creştere în Europa şi Statele Unite ale Americii. Branduri noi ca eMAG, Dedeman, Digi ori Bitdefender – create și dezvoltate de antreprenori în ultimii 28 de ani – ocupă mai mult de jumătate din clasament", se arată în studiu.

Bitdefender ocupă locul al șaptelea în clasamentul general al celor mai valoroase branduri românești, realizat de Brand Finance, completat de companii din domenii precum auto, comerț, telecom, petrol și gaze, bănci și utilități.

Bitdefender este o companie de securitate informatică cu activitate la nivel global, care furnizează soluții revoluționare de protecție împotriva amenințărilor complexe către 500 de milioane de utilizatori din peste 150 de țări. Încă din anul 2001, Bitdefender a dezvoltat tehnologii recunoscute la nivel internațional destinate securității pentru piața rezidențială și corporații și a devenit un furnizor de încredere pentru protecția terminalelor și infrastructurilor hibride. Activitățile de cercetare și dezvoltare derulate în ultimii 15 ani și parteneriatele strategice permit Bitdefender să ofere clienților săi soluții de securitate solide și de încredere. 


Share