www

Ultimele știri

Bitdefender anunță funcționalități complete de prevenție, detecție și răspuns la incidente de securitate cibernetică

October 2018


Compania continuă să investească în inovație lansând prima platformă integrată de prevenție, detecție și răspuns - GravityZone

Producătorul global de soluții de securitate informatică Bitdefender a anunțat lansarea produsului GravityZone Ultra 3.0, prima soluție din industrie care folosește agent și consolă unice ca să prevină și să întărească capabilitățile avansate de detecție și răspuns.

Până în prezent, gradul de adopție a soluțiilor de detecție și răspuns a fost limitat din cauza realităților cu care se confruntă organizațiile, mai exact echipe de securitate subdimensionate nevoite să administreze volume uriașe de alerte folosind multiple soluții slab integrate. Ca să rezolve această problemă, soluția GravityZone Ultra a fost proiectată să funcționeze ca un instrument unitar și omogen cu fluxuri integrate și capabilități de investigație. Asta permite echipelor IT să instaleze și să administreze fără efort instrumentele de detecție și răspuns ca pe un nou strat de protecție în GravityZone.

Organizațiile pot folosi acum funcționalitățile avansate are soluțiilor EDR precum investigarea înaintea și ulterior atacurilor cibernetice, ierarhizarea activităților suspecte, vizualizarea tehnicilor de atac și căutarea în timp real a indicatorilor de compromitere prin intermediul unei singure platforme.

„Alte sisteme te notifică dacă o amenințare este blocată și atât când de fapt ce am eu nevoie e vizibilitate deplină asupra a ceea ce s-a întâmplat înainte, în timpul și ulterior atacului. Analizele pre și post atac arată originea atacurilor și zonele vulnerabile din infrastructura IT, iar asta ne permite să închidem proactiv toate lacunele”, spune Ron Walker, Sr. Director la RagingWire Data Centers.

Adăugarea în GravityZone Ultra a fucționalităților și rapoartelor legate de investigații crește viteza cercetării unui atac și ajută administratorii să identifice rapid originea incidentului și să descopere vulnerabilități în infrastructura organizației.

„GravityZone Ultra le permite echipelor de securitate IT să răspundă amenințărilor ca niciodată până acum pentru că oferă o imagine completă a obiectivelor atacatorului și scoate în evidență activitațile suspecte din infrastructură. Detecția automată și răspunsul la amenințări limitează drastic numărul incidentelor care aveau nevoie de analiză făcută manual și, simultan, răspunde nevoii de simplitate operațională a securității IT, spune Harish Agastya, vicepreședinte pentru soluții enterprise la Bitdefender.

Pentru mai multe detalii, vizitați pagina dedicată GravityZone Ultra.


Share