www

Ultimele știri

Bitdefender achiziționează compania olandeză de tehnologie RedSocks Security

October 2018


Bitdefender investește în protecția clienților și își completează portofoliul de soluții de securitate cu noi tehnologii capabile să contracareze, la nivel de rețea, amenințări informatice avansate.

Producătorul global de soluții de securitate informatică Bitdefender a cumpărat compania olandeză RedSocks Security BV. Parte din strategia de fuziuni și achiziții a Bitdefender, investiția extinde portofoliul de soluții în zona de securitate a rețelelor și de monitorizare a amenințărilor informatice complexe și marchează un nou pas în dezvoltarea companiei.

Compania RedSocks Security este specializată în detectarea automată de incidente și de trafic suspect la nivelul rețelei și în combaterea criminalității informatice. Combinând algoritmii de inteligență artificială cu vizibilitatea asupra atacurilor, RedSocks oferă clienților soluții de detecție în timp real a breșelor și mecanisme de răspuns la incidente de securitate. Soluțiile RedSocks răspund unei nevoi stringente a pieței, rezultate din creșterea numărului breșelor de amploare cauzate de atacuri sofisticate care nu pot fi blocate de soluțiile pentru rețele de pe piață.

„Suntem capabili să oferim acum clienților Bitdefender și noilor noștri clienți RedSocks o protecție și mai solidă în fața atacurilor informatice. Soluția Bitdefender pentru business, GravityZone, este acum o platformă completă de prevenție, detecție și răspuns, odată cu funcționalitățile revoluționare aduse de RedSocks”, spune Florin Talpeș, CEO al Bitdefender.

„Când am pornit RedSocks în 2012, obiectivul nostru a fost să construim soluții care să fie utile oricărui tip de organizație și să oferim clienților valoare pe termen lung. Alături de Bitdefender, ne atingem acum acest țel. Suntem extrem de mândri să fim recunoscuți de o companie vizionară de talia Bitdefender”, spune Pepijn Janssen, fondatorul RedSocks.

Preluarea birourilor RedSocks de la Haga și integrarea echipelor locale de specialiști în vânzări și cercetare-dezvoltare vor dezvolta oportunitățile de business de pe piața olandeză, prin înființarea Bitdefender Olanda, și vor susține extinderea operațiunilor în vestul Europei. Bitdefender este prezentă pe piața olandeză de 12 ani, cu soluții destinate familiilor și companiilor.

Tranzacția dintre cele două părți, asistată de I5 Invest Gmbh, a avut loc în 11 octombrie și include tehnologiile, produsele, portofoliul de clienți și parteneri și angajații RedSocks – consultanți de relații cu clienții și ingineri specializați în monitorizare de trafic și incidente la nivel de rețea. Cumpărarea RedSocks completează seria de fuziuni și achiziții derulate în ultimii doi ani de către Bitdefender. Mai întâi, Bitdefender a cumpărat în 2017 partenerul de pe piața franceză, iar în ultima lună a integrat linia de business a partenerului australian și a deschis birouri proprii la Melbourne, sediul Bitdefender Australia.


Share