www

Ultimele știri

Bitdefender a lansat soluțiile de securitate GravityZone pentru clienții VMware Cloud de pe AWS

February 2018


GravityZone oferă clienților VMware securitate de ultimă generație care facilitează managementul eficient și perfomanța infrastructurilor din centre de date.

Bitdefender a lansat soluția GravityZone Security destinată mediilor virtuale, disponibilă pentru clienții VMware Cloud de pe Amazon Web Services (AWS).

GravityZone pentru medii virtuale folosește tehnologii stratificate de ultimă generație capabile să ofere eficiență contra atacurilor avansate, cunoscute sau noi. În plus, GravityZone oferă clienților VMware Cloud de pe AWS și posibilitatea administrării dintr-o consolă unică pentru cloud-ul hibrid.

“GravityZone simplifică administrarea securității informatice pentru medii hibride. Integrarea GravityZone pentru clienții VmwareCloud de pe AWS este încă o dovadă a angajamentului nostru de a oferi clienților soluții de securitate care asigură nu doar protecție eficientă, dar și o creștere a performanțelor și o simplificare a administrării” spune Andrei Florescu, Group Product Manager la Bitdefender.

“VMware Cloud pe AWS pune la dispoziția clienților o ofertă interată de cloud hibrid, aducând laolaltă experiența SDDC a unui lider în cloudul privat care rulează pe serviciile unui alt lider AWS. Soluții precum Bitdefender GravityZone Security for Virtualized Environments le permit echipelor IT să diminueze costurile, să crească eficiența și să creeze consistență operațională în medii virtuale. Suntem entuziasmați să lucrăm cu parteneri precum Bitdefender care îmbunătățesc funcționalitățile de bază ale Vmware Cloud pe AWS care pun în slujba clientului flexibilitatea în alegerea soluțiilor care pot genera valoare adăugată diverselor organizații”, spune Mark Lohmeyer, vicepreședinte și director general Cloud Platform Business Unit, VMware.


Share