www

Ultimele știri

Bitdefender îl numește pe Andrew Philpott vicepreședinte al vânzărilor în regiunea EMEA; Joe Sykora va conduce dezvoltarea relației cu partenerii

January 2018


- Andrew Philpott, vicepreședinte al vânzărilor în regiunea EMEA - Joe Sykora, vicepreședinte la nivel global pentru dezvoltarea canalului de vânzări prin parteneri

Bitdefender, cel mai mare producător autohton de software, anunță numirea britanicului Andrew Philpott ca vicepreședinte al vânzărilor din Europa, Orientul Mijlociu și Africa și a lui Joe Sykora în funcția de vicepreședinte la nivel global pentru dezvoltarea canalului de vânzări prin parteneri.

Andrew Philpott va lucra în biroul Bitdefender din Londra și îi raportează lui Vincent Schiavo, vicepreședinte de vânzări și marketing pentru segmentul enterprise la nivel global.

„În această perioadă de creștere intensă la Bitdefender, Philpott va juca un rol important în expansiunea eforturilor noastre din Europa, aducând peste 20 de ani de leadership și experiență în tehnologie și vânzări de soluții de securitate cibernetică”, spune Vincent Schiavo.

Philpott va conduce strategia de creștere a vânzărilor de soluții de securitate pentru companii în regiunea EMEA. El va fi responsabil pentru extinderea amprentei companiei în piețele cheie și dezvoltarea relațiilor comerciale cu partenerii. Pentru a sprijini această creștere, Bitdefender își va suplimenta echipele de vânzări enterprise, precum și echipele interne de vânzări dedicate clienților mici și mijlocii.

„Portofoliul de soluții Bitdefender are o tradiție de peste 16 ani și este conceput să facă față celor mai frecvente probleme de securitate ale companiilor. Sunt nerăbdător să ajut clienții să-și rezolve provocările specifice infrastructurilor folosite”, spune Andrew Philpott.

Philpott se alătură echipei Bitdefender după o carieră îndelungată în securitate IT, construind și conducând echipele de vânzări din EMEA ale unor companii americane precum Secure Computing, McAfee și, mai recent, Forcepoint (fosta Websense).

În plus, Bitdefender l-a numit și pe Joe Sykora în funcția de vicepreședinte pentru dezvoltarea canalului de vânzări prin parteneri la nivel global. Sykora va lucra în sediul din Santa Clara, California, și va fi gestiona relația Bitdefender cu cei peste 7.000 de parteneri revânzători. Sykora se alătură companiei după șapte ani la Fortinet și are peste două decenii de experiență în industria securității IT. Numirea vine în contextul unui nou program de susținere a partenerilor companiei, care include, printre altele, dublarea marjelor alocate acestora.


Share