www

Ultimele știri

Bitdefender, desemnată lider la nivel global de către una dintre cele mai mari companii independente de consultanță IT

June 2018


Bitdefender a fost numită „lider” în evaluarea din acest an a companiei americane de consultanță IT Forrester

Bitdefender, cel mai mare producător local de software, a fost numit „lider” în evaluarea din acest an a companiei americane de consultanță IT Forrester, soluția GravityZone primind cel mai bun scor posibil pentru versatilitatea platformei, calendarul de lansări de produse și parteneriatele de licențiere.

Potrivit raportului Forrester, „clienți își doresc o suită de soluții de securitate eficientă la blocarea amenințărilor moderne fără să complice munca echipei de securitate IT. De asemenea, clienții vor să poată avea încredere în furnizorul lor, atât ca partener strategic, cât și ca protector al datelor.” Raportul menționează că „unul dintre diferențiatorii principali ai Bitdefender este amplitudinea rețelei de senzori”. Clienții chestionați pentru întocmirea acestei evaluări au raportat „abilități de prevenție peste medie și un impact redus în experiența de utilizare”, se mai arată în documentul citat.

Raportul menționează că Forrester a inclus în evaluarea sa doar 15 jucători care au îndeplinit trei criterii fundamentale de includere: să dețină o suită de soluții de securitate capabilă să prevină, să detecteze și să remedieze amenințări informatice, o puternică prezență pe piața soluțiilor de securitate pentru corporații și un interes deosebit din partea clienților.

Bitdefender are o echipă de peste 600 de ingineri și cercetători care monitorizează în mod constant amenințările semnalate de rețeaua globală de peste 500 de milioane de senzori. Echipa agregă datele ca să identifice cu precizie tendințele din industrie, facilitând astfel dezvoltarea de noi tehnologii construite în mod special pentru a depista atacuri informatice iminente.

„Desemnarea noastră ca lider de către Forrester Wave și scorurile obținute validează percepția clienților noștri despre soluțiile de securitate pentru companii, aceea că oferă o soluție integrată și ușor de folosit care răspunde pe de-a întregul nevoilor clienților”, spune Harish Agastya, vicepreședinte pentru soluții enteprise la Bitdefender.

Spre deosebire de distribuitorii tradiționali care îmbină aplicații Windows de pre-virtualizare și pre-cloud, Bitdefender GravityZone combină toate serviciile de care au nevoie organizațiile într-o platformă unică pentru a reduce costurile acestora de construire unui mediu sigur pentru toate stațiile de lucru.

Bitdefender este o companie de securitate informatică cu activitate la nivel global, care furnizează soluții revoluționare de protecție împotriva amenințărilor complexe către 500 de milioane de utilizatori din peste 150 de țări. Încă din anul 2001, Bitdefender a dezvoltat tehnologii recunoscute la nivel internațional destinate securității pentru piața rezidențială și corporații și a devenit un furnizor de încredere pentru protecția terminalelor și infrastructurilor hibride. Activitățile de cercetare și dezvoltare derulate în ultimii 16 ani și parteneriatele strategice permit Bitdefender să ofere clienților săi soluții de securitate solide și de încredere.


Share