www

Ultimele știri

50% reducere pentru clientii RAV

January 1970


In urma recentelor evenimente anuntate de Microsoft si GeCAD si disparitia brand-ului RAV, SOFTWIN devine singurul producator de solutii antivirus in Romania, dar mai ales singura companie care are capacitatea de a furniza un pachet complet de servicii adaptate si localizate pentru aceasta piata.

�Decizia noastra strategica este de a oferi clientilor RAV Antivirus o alternativa viabila, prin preturi preferentiale atat pentru produsele cat si pentru serviciile BitDefender�, declara Dl. Daniel Ionescu, Director al Diviziei de Securitatea Datelor din cadrul SOFTWIN.

Astfel, clientii RAV Antivirus beneficiaza de o reducere exceptionala de 50% din pretul de lista al produselor si serviciilor antivirus BitDefender. Pentru partenerii RAV, echipa BitDefender isi propune sa acorde training gratuit legat de virusologie si solutiile BitDefender, licentiere gratuita pentru uz propriu, directionarea clientilor locali si sprijin in licitatii, accesul la documentatia tehnica si comerciala BitDefender si aceasi certificare pe cele 3 grade de parteneriate (Gold, Certified, Partner) fiecare dintre acestea avand facilitati specifice.

Aceasta oferta este valabila numai pana la data de 1 octombrie 2003.


Share