Bitdefender

PARTNER ADVANTAGE NETWORK

  • Cea mai bună protecție. Excelență în tehnologie
  • Funcționalități extinse, la nivelul întregii companii. O colaborare perfectă
  • Creșterea scalabilă a veniturilor. Beneficii dedicate

Ghidul Programului

Beneficiile Partner Advantage Network sunt create special pentru a sprijini fiecare tip de partener în cel mai eficient mod posibil.

De ce să deveniți Partener MSP al Bitdefender?

Aflați de ce să deveniți partener Bitdefender

Aveți orice întrebări?

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați.

Premiat de auditori de top

partner program
Victoria celor 5 obținută de Bitdefender pentru programul Partner Advantage Network Reselling Channel Program: 5 stele CRN de 5 ori în 5 ani
partner program
Bitdefender câștigă titlul Cloud Partner Program of the Year la premiile Channel Partner Insight Channel Innovation Awards
partner program
Bitdefender figurează în Ghidul CRN al programelor pentru parteneri cloud pentru anul 2019 cu programul său îmbunătățit Partner Advantage Network dedicat furnizorilor de servicii administrate (MSP).
partner program
Bitdefender primește pentru al patrulea an consecutiv calificativul de 5 stele în Partner Program Guide din 2019, publicat de CRN. Acest ghid anual recunoaște cele mai bune programe pentru parteneri din cadrul canalelor de distribuție.
partner program
Bitdefender figurează pentru al patrulea an consecutiv în Ghidul CRN al programelor pentru parteneri cloud pentru anul 2018, o listă a celor mai buni furnizori de tehnologie cu programe pentru parteneri pe bază de cloud.
partner program
Bitdefender primește pentru al treilea an consecutiv calificativul de 5 stele în Partner Program Guide din 2018, publicat de CRN. Acest ghid anual recunoaște cele mai bune programe pentru parteneri din cadrul canalelor de distribuție.
partner program
Bitdefender și-a câștigat înscrierea în renumitul Ghid al programelor pentru partenerii cloud (Cloud Partner Program Guide) pentru al treilea an consecutiv. Ghidul CRN reprezintă o resursăv valoroasă pentru furnizorii de soluții care activează în piața serviciilor cloud aflată în expansiune, ajutându-i să identifice furnizorii de tehnologie cu oferte de servicii cloud și programe pentru parteneri inovatoare.
partner program
Bitdefender primește pentru al doilea an consecutiv calificativul de 5 stele în Partner Program Guide din 2017, publicat de CRN. Acest ghid anual recunoaște cele mai bune programe pentru parteneri din cadrul canalelor de distribuție.

De ce să vă afiliați cu Bitdefender?

Abordarea unică a programului pentru parteneri Bitdefender (Bitdefender Partner Program) permite partenerilor să obțină profit substanțial, să beneficieze de protecția contului, să acceseze campanii de ultimă generație, toate acestea prin comercializarea de produse unice și de top alături de asistență și instrumente eficiente.

Cea mai bună protecție.
Excelență în tehnologie

Numărul 1 în materie de protecție și performanță

Bitdefender este constant în fruntea clasamentelor la principalele teste independente pentru că oferă cea mai bună protecție contra amenințărilor cibernetice, cu cel mai mic număr de rezultate fals pozitive și cel mai redus impact asupra performanței pe sistemele protejate.

Suită de securitate completă și unificată pentru MSP

Bitdefender Cloud Security for MSP include toate nivelurile esențiale de securitate, dar și Anti-exploit, module de machine learning customizabile avansate, Sandbox și EDR, administrate dintr-o singură consolă.

Funcționalități extinse, la nivelul întregii companii. O colaborare perfectă

Proceduri simplificate de licențiere și asigurare a accesului – plată în funcție de utilizare (pay as you go)

Administrați protecția pentru toți clienții dintr-o singură consolă găzduită în cloud cu facturare dinamică lunară. Automatizați sarcinile și fluidizați administrarea folosind integrările API cu principalele platforme RMM/PSA.

Acces 24/7 la Portalul dedicat Partenerilor

Accelerați procesul de facturare, generarea de oportunități și eforturile de vânzare prin valorificarea acestui punct central de acces la instrumente și resurse valoroase, inclusiv la platforma de marketing în regim self-service.

Creșterea scalabilă a veniturilor. Beneficii dedicate

Profituri incrementale

Beneficiați de prețuri comune la nivel de MSP în funcție de nivelul de asistență, ceea ce reduce costul per endpoint pentru furnizorii de servicii administrate care administrează serviciile IT pentru un număr mare de organizații mici și mijlocii.

Compania dumneavoastră este protejată:

Furnizăm licențe complete gratuite pentru soluții de securitate la nivel de endpoint, soluții pe care furnizorii de servicii administrate (MSP) le pot instala pentru a-și proteja infrastructura proprie.

Povești de succes

Vedeți în ce mod vă poate ajuta parteneriatul cu Bitdefender să obțineți succesul

Când clienții noștri ne încredințează infrastructura lor, vor să fie siguri că securitatea serviciilor noastre IT este de neclintit. Datorită Bitdefender și devotamentului nostru pentru securitate, avem posibilitatea să le oferim această siguranță.
Find out more
Bitdefender a fost cea care a prins mai mulți dintre băieți răi, oferind o protecție mai bună. În plus, Bitdefender a avut și cea mai bună funcție de raportare și cea mai bună consolă.
Find out more
Modelul de licențiere Bitdefender ne ajută să obținem profituri mai mari. Înainte, trebuia să achiziționăm coduri de activare noi de fiecare dată când un client adăuga utilizări noi. Acum, primim lunar o factură care reflectă utilizarea totală. E chiar foarte simplu.
Find out more
Cu GravityZone, beneficiem de performanță înaltă și administrare ușoară. Acest lucru ne oferă încrederea necesară pentru a ne extinde compania, fiind siguri de fiabilitatea și securitatea cloud-ului nostru.
Find out more
Satisfacția clienților reprezintă piatra de temelie a afacerii noastre. Cu Bitdefender, menținem încrederea și securitatea clienților noștri la cel mai înalt nivel, reducând totodată propriile noastre costuri de asistență.
Find out more
WCu Bitdefender Cloud Security for MSPs, securitatea la nivel de endpoint pe care o oferim este fiabilă, eficientă și accesibilă. Ce v-ați putea dori mai mult?
Află mai multe

Bitdefender Cloud Security for MSP

Pachet de securitate MSP multistrat complet

Parteneri de integrare și tehnologie

Parteneri de integrare și tehnologie
Având mai multe soluții integrate decât orice alt furnizor de securitate, Bitdefender face mai mult decât să
înțeleagă comunitatea MSP. Noi facem parte din ea. Lucrăm cu instrumentele pe care le folosiți și dvs. în fiecare de zi.