Bitdefender MSP Partners
Bitdefender

Partner Advantage Network

Programul pentru parteneri MSP

Ghidul Programului

Beneficiile Partner Advantage Network sunt create special pentru a sprijini fiecare tip de partener în cel mai eficient mod posibil.

CHANNEL PARTNER PROGRAM

De ce să vă afiliați cu Bitdefender

Aflați de ce să deveniți partener Bitdefender

FIȘA DE DATE A PARTENERULUI MSP

Aveți orice întrebări?

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați.

puneți o întrebare

Alăturați-vă astăzi viitorului securității cibernetice

Prin abordarea noastră unică asupra parteneriatelor am creat o rețea puternică de peste
20.000 de MSP-uri din toată lumea, oferind acces instantaneu la resurse inovative și o gamă de beneficii personalizate,
care garantează dezvoltarea fiecărei companii.

Încă nu sunteți convins?

Verificați mai jos care sunt celelalte beneficii ale înregistrării în Programul PAN

De ce să vă afiliați

cu BITDEFENDER

Abordarea unică a programului pentru parteneri Bitdefender (Bitdefender Partner Program) permite partenerilor să obțină profit substanțial, să beneficieze de protecția contului, să acceseze campanii de ultimă generație, toate acestea prin comercializarea de produse unice și de top alături de asistență și instrumente eficiente.

Asset 2
Cea mai bună protecție.
Excelență în tehnologie
Numărul 1 în materie de protecție și performanță

Bitdefender este constant în fruntea clasamentelor la principalele teste independente pentru că oferă cea mai bună protecție contra amenințărilor cibernetice, cu cel mai mic număr de rezultate fals pozitive și cel mai redus impact asupra performanței pe sistemele protejate.

Suită de securitate completă și unificată pentru MSP

Bitdefender Cloud Security for MSP include toate nivelurile esențiale de securitate, dar și Anti-exploit, module de machine learning customizabile avansate, Sandbox și EDR, administrate dintr-o singură consolă.

Asset 1
Funcționalități extinse, la nivelul întregii companii. O colaborare perfectă
Proceduri simplificate de licențiere și asigurare a accesului – plată în funcție de utilizare (pay as you go)

Administrați protecția pentru toți clienții dintr-o singură consolă găzduită în cloud cu facturare dinamică lunară. Automatizați sarcinile și fluidizați administrarea folosind integrările API cu principalele platforme RMM/PSA.

Acces 24/7 la Portalul dedicat Partenerilor

Accelerați procesul de facturare, generarea de oportunități și eforturile de vânzare prin valorificarea acestui punct central de acces la instrumente și resurse valoroase, inclusiv la platforma de marketing în regim self-service.

Asset 1
Creșterea scalabilă a veniturilor. Beneficii dedicate
Profituri incrementale

Beneficiați de prețuri comune la nivel de MSP în funcție de nivelul de asistență, ceea ce reduce costul per endpoint pentru furnizorii de servicii administrate care administrează serviciile IT pentru un număr mare de organizații mici și mijlocii.

Compania dumneavoastră este protejată:

Furnizăm licențe complete gratuite pentru soluții de securitate la nivel de endpoint, soluții pe care furnizorii de servicii administrate (MSP) le pot instala pentru a-și proteja infrastructura proprie.

Premiat de auditori de top

partner program
Bitdefender a primit pentru a șasea oară consecutiv evaluarea de 5 stele în cadrul Ghidului CRN al programelor pentru parteneri pentru anul 2021. Ghidul anual oferă o listă concisă a celor mai renumite programe pentru parteneri de la companii de top în domeniul tehnologiei.
partner program
Bitdefender și-a câștigat înscrierea în renumitul Ghid al programelor pentru partenerii cloud (Cloud Partner Program Guide) pentru al șaselea an consecutiv. Ghidul CRN reprezintă o resursăv valoroasă pentru furnizorii de soluții care activează în piața serviciilor cloud aflată în expansiune, ajutându-i să identifice furnizorii de tehnologie cu oferte de servicii cloud și programe pentru parteneri inovatoare.
partner program
Victoria celor 5 obținută de Bitdefender pentru programul Partner Advantage Network Reselling Channel Program: 5 stele CRN de 5 ori în 5 ani
partner program
Bitdefender câștigă titlul Cloud Partner Program of the Year la premiile Channel Partner Insight Channel Innovation Awards
partner program
Bitdefender figurează în Ghidul CRN al programelor pentru parteneri cloud pentru anul 2019 cu programul său îmbunătățit Partner Advantage Network dedicat furnizorilor de servicii administrate (MSP).
partner program
Bitdefender primește pentru al patrulea an consecutiv calificativul de 5 stele în Partner Program Guide din 2019, publicat de CRN. Acest ghid anual recunoaște cele mai bune programe pentru parteneri din cadrul canalelor de distribuție.
partner program
Bitdefender figurează pentru al patrulea an consecutiv în Ghidul CRN al programelor pentru parteneri cloud pentru anul 2018, o listă a celor mai buni furnizori de tehnologie cu programe pentru parteneri pe bază de cloud.
partner program
Bitdefender primește pentru al treilea an consecutiv calificativul de 5 stele în Partner Program Guide din 2018, publicat de CRN. Acest ghid anual recunoaște cele mai bune programe pentru parteneri din cadrul canalelor de distribuție.

Povești de succes

Vedeți în ce mod vă poate ajuta parteneriatul cu Bitdefender să obțineți succesul

Recomandări video

Parteneri de integrare și tehnologie

Parteneri pentru integrare și tehnologie. Având mai multe soluții integrate decât orice alt furnizor de securitate, Bitdefender nu doar înțelege comunitatea MSP. Noi facem parte din ea. Lucrăm cu instrumentele pe care le folosiți în fiecare zi.