Bate toţi viruşii, antiviruşii şi preţurile!
Protecţia Numărul 1* în lume are acum un preţ senzaţional!
3 PC / 1 AN
+
1 AN
GRATIS
mai mult de
400
milioane utilizatori folosesc
tehnologiile
Bitdefender
preț vechi: € 130.60
preț
€ 65.00
Bitdefender ®
Total Security 2012
Bitdefender Total Security 2012 furnizează protecție completă pentru cei al căror stil de viață presupune utilizarea intensivă a internetului, utilizând cele mai avansate tehnologii anti-malware pentru a combate orice tip de amenințare informatică.
preț vechi: € 98.60
preț
€ 45.00
Bitdefender ®
Internet Security 2012
Bitdefender Internet Security 2012 integrează o serie de funcții precum antivirus, antispam, antiphising, firewall, control parental sau protecția în rețelele de socializare, fiind o suită de produse de securitate "silențioase" perfectă pentru familiile ce folosesc Internet-ul.
preț vechi: € 66.00
preț
€ 30.00
Bitdefender ®
Antivirus Plus 2012
Bitdefender Antivirus Plus 2012 furnizează protecție silențioasă esențială împotriva virușilor, a programelor spion și a tentativelor de phishing pentru calculatorul dumneavoastră care rulează pe Windows. De asemenea, vă protejează profilurile de Twitter și Facebook de amenințările la adresa confidențialității.
24 ore
Suport
tehnic
Gratis
Protecția antivirus numărul 1!*
Bitdefender se bazează pe un sistem de detecție bazat pe tehnologii comportamentale, studiate in mediu virtualizat, și pe servicii de tip cloud, pentru a opri amenințarile informatice in timp real.
*Clasarea drept #1 are la bază recenziile Bitdefender Internet Security 2011 realizate de: Top Ten Reviews, AV Test, Choice Magazine, ConsumerSearch.com și Which? Magazine (UK).
Autopilot
Câștigați timp și evitați complicațiile - Pilotul Automat ia cele mai bune decizii de securitate pentru dumneavoastră! Acest lucru înseamnă că nu vor exista pop-up-uri sau alerte și nu veți avea nimic de configurat.