Alege solutia potrivita
Nu te multumi cu un simplu antivirus

Cu BitDefender 2009 ai siguranta cu supliment de performanta:

  • Esti protejat impotriva atacurilor informatice
  • Folosesti eficient resursele calculatorului
  • Iti protejezi datele importante
  • Te joci fara intreruperi

BitDefender Antivirus 2009

30 EUR (fara TVA)
pentru 3 calculatoare - 1 an

BitDefender Internet Security 2009

45 EUR (fara TVA)
pentru 3 calculatoare - 1 an

BitDefender Total Security 2009

65 EUR (fara TVA)
pentru 3 calculatoare - 1 an

Noutati si imbunatatiri in gama BitDefender 2009

Imbunatatire! Securitate online integrata

BitDefender 2009 iti ofera o gama variata de tehnologii de protectie pentru ca activitatile tale online de zi cu zi - operatiuni bancare, cumparaturi online, cautare sau socializare - sa se desfasoare in siguranta. Fluxul de mesaje instant este acum scanat in timp real, impotriva virusilor, a programelor spion si a tentativelor de frauda (phishing).

Nou! Criptare mesagerie instant

Asigura confidentialitatea mesajelor instant transmise intre doua calculatoare pe care este instalat BitDefender (compatibil cu Yahoo! Messenger si MSN Messenger).

Nou! Protectie pentru reteaua personala

Administreaza reteaua familiei tale dintr-o singura locatie. In acest fel, poti urmari functionarea solutiilor BitDefender instalate pe alte calculatoare din retea si poti rula sarcini de scanare, backup, optimizare sau actualizare la cerere sau le poti programa pentru orele in care calculatorul nu este folosit.

Nou! Seif pentru fisiere

Seiful pentru fisiere este un spatiu securizat pe care il poti folosi pentru stocarea informatiilor personale si a fisierelor confidentiale. Datele tale vor fi criptate si pastrate local, pe calculatorul tau, protejate impotriva furtului si a "privirilor indiscrete".

Nou! Scanare dupa vulnerabilitati

BitDefender monitorizeaza sistemul de operare si cele mai des folosite programe pentru a identifica posibilele vulnerabilitati ale acestora. De asemenea, solutia initiaza actualizarea aplicatiilor vulnerabile sau aplica alte actiuni reparatorii, acolo unde este necesar.

Nou! Mod pentru laptop

Cand laptopul tau se alimenteaza de la baterie, BitDefender trece automat in modul pentru laptop, care presupune un consum redus de energie. Scanarile, sarcinile de backup si de optimizare programate sunt amanate, pentru a se prelungi autonomia laptopului tau.

Imbunatatire! Mod pentru jocuri

BitDefender recunoaste in mod automat fluxul generat de cele mai cunoscute jocuri si aplica regulile de firewall potrivite pentru a nu impiedica desfasurarea acestora. In acest fel, ai siguranta maxima si nu trebuie sa-ti intrerupi jocul.

Imbunatatire! Protectia datelor personale

BitDefender reduce riscul furtului de date personale, impiedicand "scurgerile" de informatii confidentiale. BitDefender 2009 scaneaza fluxul de e-mail, IM (Yahoo! Messenger 8 si Windows Live Messenger 8.5) si web dupa informatii confidentiale, blocand transmiterea acestora, in timp real.

Nota:
O licenta BitDefender 2009 (Total Security, Internet Security, Antivirus) poate fi instalata pe 3 calculatoare. Oferta este valabila exclusiv pentru achizitionarea unei licente pentru 1 an, care poate fi folosita pentru maxim 3 calculatoare. Pentru mai mult de 3 utilizatori, pentru licentele OEM sau pentru perioade mai mari de 1 an se mentin preturile de lista.

© Copyright 2008 BitDefender All Rights Reserved