Bitdefender numită „VIZIONAR” în Raportul Gartner Endpoint Protection Platforms

Viziunea completă a Bitdefender și abilitatea de execuție poziționează compania ca VIZIONAR în cel mai recent raport Gartner Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms.

Credem că această poziție atestă progresele majore ale Bitdefender pe segmentul companiilor pe fondul proliferării rapide a problemelor din domeniul securității companiilor la nivel mondial.

Compania de evaluare de top Gartner a poziționat Bitdefender ca VIZIONARîn raportul Gartner Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms, februarie 2016.

Pentru noi, recunoașterea ca Vizionar în spațiul EPP este o validare a tiparului nostru unic de gândire orientat către viitor, care ne-a determinat să inovăm în tehnologii adaptive de securitate cibernetică.

În afara faptului că s-a remarcat pentru performanța solidă privind detecția malware și prevenție,
Bitdefender a primit calificative bune pentru abilitatea de concentrare a companiei, experiența clientului, servicii și asistență.

GravityZone, soluția evaluată de Gartner, a fost creată de la zero pentru a sprijini mediile hibride de tip cloud și virtualizare. Este prima soluție de securitate care rezolvă problemele de scalabilitate și performanță cu care se confruntă în prezent companiile.

Aflați mai multe despre Bitdefender Gravity Zone

Raportul „ Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms” al companiei Gartner are ca scop informarea companiilor cu privire la poziționarea diverșilor furnizori din domeniu, pentru a-i ajuta pe termen lung, luând în calcul factori precum înțelegerea pieței, strategia de produs, inovația, răspunsul la schimbările pieței și experiența clientului.

GARTNER este marcă înregistrată și marcă de servicii a Gartner, Inc. și/sau a companiilor sale afiliate în Statele Unite și la nivel internațional, fiind folosită în prezentul document cu permisiunea acesteia. Toate drepturile rezervate.

Obțineți acum raportul Gartner suplimentar


Limitarea răspunderii GARTNER:
*Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms, Peter Firstbrook, Eric Ouellet, Feb 2016

Gartner nu susține niciun furnizor, produs sau serviciu descris în publicațiile sale de cercetare și nu recomandă utilizatorilor de tehnologie să selecteze exclusiv acei furnizori cu cel mai mare punctaj sau altă descriere. Publicațiile de cercetare Gartner includ opiniile organizației de cercetare Gartner și nu trebuie interpretate ca declarații de fapt. Gartner declină orice garanție, explicită sau implicită, cu privire la cercetarea sa, inclusiv orice garanție de comercializare sau adecvare unui anumit scop.