Un An Nou Fericit, Un An Nou Gratuit!

“Bitdefender este câștigătorul de anul acesta”

Cel mai bun antivirus | PC MAG
Ianuarie 2013

“Bitdefender este un produs puternic. Merită din plin acest premiu.”

Produsul anului | AV-Comparatives
Ianuarie 2013

“Atunci când calculatorul tău este infectat, Bitdefender este soluția.”

Cea mai bună soluție de dezinfectare | AV-Test
Ianuarie 2013

Extrem de rapid. Neintruziv.

Descoperiți această soluție antivirus la o viteză incredibilă, fără încetiniri ale proceselor! Bitdefender Photon™ este o tehnologie antivirus inovatoare, care elimină încetinirile proceselor și accelerează viteza de scanare adaptându-se treptat la calculatorul dumneavoastră.

Noutăți

#

Produsul anului. Soluția antivirus nr. 1 incontestabil.

Oficial, cea mai bună alegere pentru 2012 și 2013!

Bitdefender este câștigătorul premiului „Produsul anului” din partea AV-Comparatives, precum și al premiului „Cea mai bună soluție de dezinfectare pentru 2012” acordat de AV-Test, o realizare excepțională.

Premiul pentru "Cea mai bună soluție antivirus a anului 2013" din partea PC MAG

Bitdefender a fost recunoscut de PC MAG ca fiind Cea mai bună soluție antivirus în 2013 și a primit distincția „Alegerea editorului” din partea unor publicații renumite la nivel mondial, precum CNET, PC Welt, Micro Actuel, Expert Reviews și multe altele.

Funcționalități

shadow
+ Cerințe de sistem

*Pentru fiecare licență Bitdefender cumpărată valabilă pentru 3 PC-uri timp de 1 an (Total Security, Internet Security sau Antivirus Plus) primești cadou încă un an, plus alte trei licențe pentru produsul achiziționat, versiunea pentru 1 PC timp de 1 an, pe care le poți face cadou prietenilor tăi. În cazul returnării produsului, toate licențele oferite gratuit prietenilor tăi își vor pierde valabilitatea.

Înapoi
la începutul paginii