Reînnoirea Automată a abonamentului Bitdefender: Configurare preferințe

Opțiunea de reînnoire automată va permite să păstrați protecția atunci când abonamentul dumnevoastră Bitdefender expiră, fără să fiți nevoit să parcurgeți toți pașii pentru reînnoirea manuală a soluției de securitate cibernetică. Ne vom ocupa noi de toate detaliile astfel încât să vă puteți relaxa, știind că dispozitivele dumnevoastră vor beneficia în continuare de protecția imbatabilă a celei mai avansate și mai ușor de folosit soluții de securitate cibernetică disponibile pe piață.

 

Ce avantaje oferă opțiunea de Reînnoire Automată?

  • Confortul siguranței. Vă bucurați de protecție continuă împotriva tuturor amenințărilor online. Opțiunea de reînnoire automată vă menține activă protecția, fără întrerupere, pentru toate dispozitivele care intră în abonamentul dumnevoastră actual.
  • Economie de timp. Nu veți mai fi nevoit să parcurgi toți pașii pentru reînnoirea manuală a abonamentului dumnevoastră. Din acest motiv, 90% dintre clienții Bitdefender aleg să păstreze planul de reînnoire automată.
  • Upgrade gratuit. Veți primi automat cele mai recente versiuni ale soluției dumnevoastră de securitate imediat ce acestea devin disponibile, fără costuri suplimentare.
  • Poți renunța oricând. Puteți anula oricând serviciul de reînnoire automată. Odată anulat, va trebui să reînnoiți manual produsul Bitdefender.

 

Cum funcționează?

Veți fi notificat prin e-mail cu 30 de zile înainte de reînnoirea efectivă. Acest e-mail vă oferă toate detaliile despre reînnoirea automată, inclusiv un link pentru anularea cu ușurință a acestui serviciu. Dacă opțiunea de reînnoire automată rămâne activă, abonamentul Bitdefender va fi prelungit automat. Nu mai este necesară nicio acțiune din partea dumnevoastră. Astfel, veți evita chiar și cea mai mică expunere la amenințările online.

 

Cum pot modifica opțiunea de Reînnoire Automată?

Dacă nu doriți să fiți facturat, puteți anula reînnoirea automată a abonamentului Bitdefender înainte de data de expirare. În caz contrar, cardul dvs. va fi debitat automat. Există două modalități de a dezactiva sau de a reactiva reînnoirea automată:

În cazul în care cardul dumnevoastră de credit a fost deja taxat cu suma aferentă unei reînnoiri a abonamentului Bitdefender pe care nu o doriți, aici veți găsi informații referitoare la inițierea procedurii de returnare a plății.