Cum fac upgrade gratuit la cea mai recentă versiune Bitdefender?

Bitdefender asigură cea mai bună securitate cibernetică disponibilă pe piață și oferă multiple funcții pentru protecția dispozitivelor.

Politica companiei noastre este de a oferi tuturor clienților upgrade gratuit la ultima versiune Bitdefender disponibilă pe piață pe parcursul perioadei de abonament. Aceasta actualizare este livrată automat, la scurt timp după lansare.

 

Actualizarea la cea mai nouă versiune este posibilă fără dezinstalare și reinstalare manuală. Mai precis, noul produs este livrat prin actualizare și, dacă aveți deja un abonament activ Bitdefender, produsul se activează automat:

1. Faceți clic pe RESTART ACUM în mesajul referitor la actualizare care apare pe ecran. Sau accesați fereastra Notificări din Bitdefender, deschideți notificarea generată de ultima actualizare, apoi faceți clic pe butonul RESTART ACUM. Așteptați repornirea calculatorului.

Apare fereastra 'Ce este nou' cu informații despre funcții noi și îmbunătățite.

2. Faceți clic pe link-ul 'Citiți mai mult' pentru a fi redirecționat către pagina dedicată, cu mai multe detalii și articole utile.

3. Închideți fereastra 'Ce este nou' pentru a accesa interfața noii versiuni instalate.

 

Puteți efectua și trecerea manuală la noul Bitdefender descărcând un kit de instalare din Bitdefender Central și urmând instrucțiunile afișate pe ecran.

Notă: Când faceți upgrade manual la noul Bitdefender, setările personalizate ale produsului anterior (inclusiv regulile pentru firewall) nu se salvează.

1. Accesați Bitdefender Central și autentificați-vă.

2. În meniul din stânga paginii, faceți clic pe Dispozitivele mele.

3. În ecranul Dispozitivele mele, faceți clic pe Adaugă dispozitiv → Security → Acest dispozitiv

4. Rulați fișierul executabil descărcat pe sistem și urmați instrucțiunile de pe ecran. Bitdefender se va descărca automat și va dezinstala versiunea anterioară, instalată pe dispozitiv.

5. Reporniți calculatorul atunci când vi se solicită acest pas.

6. Faceți clic pe INSTALARE.

7. După finalizarea instalării, puteți folosi noul produs Bitdefender.

 

Alternativ, utilizatorii care doresc să facă upgrade de la versiuni mai vechi la cea mai nouă versiune Bitdefender, trebuie să dezinstaleze versiunea curentă din Control Panel și apoi să descarce cel mai recent fișier de instalare de pe site-ul Bitdefender la următoarea adresă: https://www.bitdefender.com/Downloads/ . Activarea este posibilă numai cu un abonament valid.