Home » Consumer Support » Ce pot face dacă apar erori la dezinstalarea Bitdefender Antivirus for Mac?

Ce pot face dacă apar erori la dezinstalarea Bitdefender Antivirus for Mac?

Acest articol oferă doua soluții alternative pentru situațiile în care apar erori la dezinstalarea Bitdefender Antivirus for Mac.

Uneori, pur și simplu nu mai ai nevoie de un program. Dezinstalarea unui software de pe un sistem Windows poate fi un pas ușor pentru mulți utilizatori de nivel începător sau expert, însă lucrurile pot sta diferit atunci când ai de-a face cu un sistem Mac. Indiferent de motivul pentru care dorești să elimini Bitdefender din sistem, iți vom arăta exact cum să procedezi pentru dezinstalarea Bitdefender Antivirus for Mac.

 

Dezinstalarea Bitdefender Antivirus for Mac - 2 metode de dezinstalare a aplicației

Înainte de a parcurge pașii de mai jos, asigură-te că ai urmat deja instrucțiunile din acest articol - Cum se dezinstalează Bitdefender Antivirus pentru Mac.

Dacă procesul de dezinstalare întâmpină erori sau BitdefenderUninstaller nu mai există în interiorul folderului /Library/Bitdefender/Central/Agent/BitdefenderUninstaller/, atunci optează pentru una dintre următoarele metode de dezinstalare pentru a elimina aplicația Bitdefender antivirus de pe Mac:

Dezinstalarea Bitdefender Antivirus for Mac a fost realizată cu succes dacă ai urmat toți pașii furnizați în acest ghid.

Dacă dorești să păstrezi abonamentul Bitdefender Antivirus for Mac și ai nevoie doar de îndrumare pentru a reinstala aplicația, urmează pașii din acest articol - Instalarea Bitdefender Antivirus for Mac.

Related Articles

A fost util acest articol?
Rating: 1.0/1. From 1 vote.
Please wait...

    Sorry about that

    How can we improve it?

    For any issues with Bitdefender you can always contact us using this form

    Popular tutorial videos icon

    Videoclipuri populare "Cum să"