Cum se colectează jurnalele pentru Analiza Amenințărilor Cibernetice

Acest articol ilustrează modul în care puteți genera rapoarte pentru analiza amenințărilor cibernetice cu ajutorul utilitarului Bitdefender Support Tool. Atunci când vă confruntați cu o infecție Windows pe care echipa noastră de asistență nu reușește să o diagnosticheze, vi se va solicita un log Support Tool.  Instrumentul adună loguri de sistem, loguri de produs și fișierele aflate în carantină care ne ajută să identificăm și să izolăm cauza situației. De asemenea, acesta efectuează o scanare în profunzime a zonelor critice de sistem pentru a permite experților în securitate să identifice amenințările malware evazive și necunoscute de pe PC-ul dumneavoastră.

Pentru a genera un jurnal Support Tool în vederea analizei de amenințări cibernetice, vă rugăm să urmați instrucțiunile de mai jos atunci când soluția de securitate Bitdefender este instalată pe computer:

 

1.    Copiați calea de mai jos selectând tot rândul scris cu caractere îngroșate și apoi apăsați simultan tasta Ctrl și tasta C de pe tastatură. Sau faceți clic dreapta pe textul selectat și alegeți Copy (Copiere) în meniul deschis. Simbolul procentual % trebuie să fie inclus.

 

%Program Files%\Bitdefender\Bitdefender Security\supporttool.exe

 

 

2.     În continuare, țineți apăsate simultan tasta cu logo-ul Windows și tasta R de pe tastatură.

Comandă rapidă pentru Windows: ⊞ + R

Comandă rapidă Windows: ⊞ + R

 

 

3.     Fereastra de comandă Run este imediat afișată în colțul din stânga jos al ecranului. Vă rugăm să lipiți textul pe care l-ați copiat mai devreme în câmpul din această fereastră, apoi apăsați Ctrl+V pe tastatură.

Când sunteți gata, apăsați tasta Enter sau faceți clic pe butonul OK.
ferastra Run

 

 

4.     Începeți prin a selecta Malware în lista derulantă Issue category (Categoria problemei), furnizați o descriere precisă și detaliată a situației dvs. și apoi apăsați Confirm ticket (Confirmare bilet).

raport pt analiza amenințărilor cibernetice

 

 

5.    Înainte de a ne trimite cererea, va trebui să bifați căsuța din partea de jos a ecranului pentru a permite instrumentului Bitdefender să adune și să trimită informații de depanare legate de situația dumneavoastră.

generare raport pt analiza amenințărilor cibernetice

 

6.     În continuare, apăsați pe butonul Create debug package (Creare pachet de depanare)

 

 

7.     Procesul de colectare a informațiilor va dura câteva minute.

colectare date pt analiza amenințărilor cibernetice

 

 

8.     La final, se va crea pe desktop un fișier de tip arhivă numit BDSP_[numele PC]_[data curentă]. Este raportul Bitdefender Support Tool pentru analiza amenințărilor cibernetice.

Încarcați acest fișier pe platforma de partajare comunicată prin email de către tehnicianul Bitdefender, apoi anunțați-ne pentru a putea demara analiza cazului.

raport pt analiza amenințărilor cibernetice