Instalarea Bitdefender Antivirus for Mac

Acest articol vă ghidează pas cu pas în instalarea Bitdefender Antivirus for Mac pe dispozitive macOS. De asemenea, puteți urmări tutorialul prezentat în videoclipul de mai jos.

Notă: Înainte de a începe instalarea, asigurați-vă  că Mac-ul îndeplinește cerințele de sistem pentru a rula Bitdefender Antivirus for Mac și că aveți un abonament Bitdefender Antivirus pentru Mac valabil în contul Bitdefender Central, astfel încât produsul pe care îl instalați să poata prelua valabilitatea din cont. Abonamentele active sunt listate în secțiunea "Abonamentele mele" din Central. Pentru mai multe informații referitoare la abonamente, consultați articolul - Cum activez abonamentul Bitdefender?

 

Instalarea Bitdefender Antivirus for Mac

1. Pe Mac-ul pe care doriți să îl protejați accesați https://central.bitdefender.com și conectați-vă la contul dumneavoastră Bitdefender Central.

Dacă nu aveți deja un cont, vă rugăm să creați unul. Ce este Bitdefender Central și cum se foloseste?

 

2. In panoul de bord Bitdefender Central, faceți clic pe butonul Instalează produse Bitdefender.

Instalează produse Bitdefender

 

3. Va apărea o fereastră cu produsele incluse in abonamentul dvs. Bitdefender. În cadrul acestei ferestre, apăsați butonul Instalare din panoul Security.

Install

 

4. Apoi alegeți Descărcare pentru a salva programul de instalare pe Mac.

Download

 

5. După ce descărcarea este gata, faceți dublu clic pe fișierul bitdefender_[...] pe care tocmai l-ați salvat pentru a începe instalarea.

bitdefender_...

 

6. În continuare, veți fi ghidat prin pașii necesari pentru a instala Bitdefender Antivirus pe Mac. Apăsați pe butonul Permite dacă apare, apoi pe Continuare.

Install AVFM 2 EN

Install AVFM 3 EN

 

7. Pentru a putea continua instalarea, este necesar să acceptați condițiile Contractului de abonament.

Install AVFM 5 EN

 

8. Selectați discul pe care doriți să instalați software-ul Bitdefender, apoi faceți clic pe Continuare și alegeți opțiunea Instalare.

Install AVFM 6 EN

 

9. Atunci când vi se solicită, introduceți numele de utilizator Mac și parola, apoi faceți clic pe Instalare Software.

 

10. Va apărea o mică fereastră, iar Bitdefender Antivirus for Mac se va descărca și instala automat in câteva momente.

Install AVFM 7 EN

Produsul tău Bitdefender Antivirus for Mac este acum instalat dacă folosiți macOS Sierra (10.12) sau o versiune macOS mai veche precum El Capitan (10.11) sau Yosemite (10.10).

Notă: Apasăți butonul corespunzător de mai jos numai dacă aveți High Sierra sau o versiune mai nouă, cum ar fi Mojave, Catalina, Big Sur, Monterey, Ventura, Sonoma. Versiunile macOS mai vechi nu necesită acești pași suplimentari - Ce versiune de macOS este instalată?

După instalarea Bitdefender Antivirus for Mac, este recomandat să activați și extensia de browser Traffic Light, care blochează site-urile periculoase și semnalează link-urile nesigure în rezultatele căutărilor pe internet.

 

 

Tutoriale video

Notă: Pentru a schimba subtitrarea unui clip în română sau în orice altă limbă se poate apăsa butonul CC din partea de jos a videoclipului pentru a activa subtitrările, apoi pictograma ⚙︎, se selectează Subtitles/CC, clic pe Auto-translate și se alege limba dorită.

Instalarea Bitdefender pe macOS Sonoma și Ventura

 

Instalarea Bitdefender pe macOS Monterey și versiuni mai vechi