Bitdefender BOX: Întrebări frecvente

Unele întrebări frecvente despre Bitdefender BOX tind să se repete. Găsiți răspunsurile în lista de mai jos.

Bitdefender BOX Întrebări frecvente

Bitdefender BOX: Întrebări frecvente


 

Ce este Bitdefender BOX?

Bitdefender BOX este hub-ul de securitate inovator pentru o locuințele conectate. Acesta protejează toate dispozitivele conectate la internet din viața ta digitală, când ești acasă sau în deplasare. Cu Bitdefender BOX, obții o securitate cibernetică multistrat completă pentru calculatoare, smartphone-uri, tablete, monitoare pentru bebeluși, console de jocuri, televizoare Smart TV și orice este conectat în casa ta. Bitdefender BOX este 100% compatibil cu rețeaua ta de acasă și îți permite să-ți controlezi toate dispozitivele conectate dintr-o singură aplicație. Acesta folosește algoritmi de învățare automată și sisteme de prevenire a intruziunilor pentru a detecta noile amenințări și comportamentul nesigur și pentru a-ți păstra casa inteligentă în siguranță.

 

Este Bitdefender BOX disponibil în țara mea?

În prezent, Bitdefender BOX este disponibil în Statele Unite. Canada, Japonia și anumite piețe din Europa: România, Franța, Germania, Marea Britanie, Austria, Olanda, Belgia si Luxemburg.

 

Cât costă Bitdefender BOX?

Bitdefender BOX 2 este un produs pe bază de abonament, prima achiziție incluzând un an de abonament. După primul an, abonamentul costă 299 lei/an și îți poți proteja cu ajutorul acestuia un număr nelimitat de dispozitive.

 

Mai este necesar să cumpăr o soluție antivirus pentru dispozitivele mele?

Abonamentul Bitdefender BOX 2 include Bitdefender Total Security și îți permite să instalezi software-ul de securitate pe sisteme Windows, Mac OS, Android și iOS pentru un număr nelimitat de dispozitive. Bitdefender Total Security este recomandat pentru dispozitivele care pot părăsi rețeaua de domiciliu și trebuie să rămână protejate atunci când te afli în deplasare. De asemenea, vă protejează computerele care se pot infecta prin stick-uri USB sau alte dispozitive de stocare.

 

Cum administrez Bitdefender BOX?

Bitdefender BOX poate fi administrat din aplicația pentru mobil Bitdefender Central instalată pe smartphone-ul tău având fie iOS 9 sau mai recent, fie Android 4.4 sau mai recent.

 

Ce se întâmplă dacă am un alt produs Bitdefender instalat?

Bitdefender BOX 2 poate funcționa în paralel cu orice produs software Bitdefender (Total Security, Internet Security, Mobile Security și Antivirus for Mac) și poți utiliza contul tău Bitdefender existent.

 

Bitdefender BOX necesită actualizări?

Pentru Bitdefender BOX sunt disponibile în mod constant actualizări pentru îmbunătățirea performanței și a caracteristicilor sale. În afară de actualizările firmware, aplicația Bitdefender Central este și ea actualizată regulat. Aceste actualizări sunt incluse în abonamentul BOX. Rețineți că actualizările de firmware vor reporni Bitdefender BOX pentru a aplica cea mai nouă versiune, iar dispozitivele vor fi deconectate pentru câteva momente în timpul acestui proces.

 

Cum îmi protejează Bitdefender BOX dispozitivele?

Bitdefender BOX scanează întregul trafic din rețea pentru a identifica activitatea periculoasă și folosește mai multe straturi de securitate, precum prevenirea exploit-urilor, protecția împotriva atacurilor prin forță brută și detectarea anomaliilor. De asemenea, se va putea instala protecție locală pe dispozitivele tale Windows, Android, macOS și iOS pentru a-ți asigura securitatea atât acasă, cât și atunci când te afli în deplasare.

 

Bitdefender BOX poate să-mi protejeze toate dispozitivele, indiferent de sistemul de operare al acestora?

Da, Bitdefender BOX scanează întregul trafic din rețea și, prin mutarea protecției la nivel de rețea, acesta îți poate proteja toate dispozitivele care sunt conectate la rețeaua ta de acasă. De asemenea, se va putea instala protecție locală pe dispozitivele tale Windows, Android, macOS și iOS pentru a-ți asigura securitatea atât acasă, cât și atunci când te afli în deplasare.

 

Cum îmi protejează Bitdefender BOX dispozitivele IoT?

Bitdefender BOX folosește algoritmi de învățare automată și sisteme de prevenire a intruziunilor pentru a detecta noile amenințări și comportamentul nesigur și pentru a-ți păstra casa inteligentă în siguranță. Acesta va scana în mod constant traficul dispozitivelor tale IoT și va învăța comportamentul normal al acestora. În momentul în care Bitdefender BOX observă un trafic anormal prin intermediul motorului său de detectare a anomaliilor, acesta îl va bloca.

 

Ce este Bitdefender VPN?

Bitdefender VPN îți securizează activitatea online, astfel încât să rămâi protejat de fiecare dată când te conectezi la rețele wireless nesigure din aeroporturi, mall-uri, cafenele sau hoteluri. În acest fel, se pot evita situații nefericite, cum ar fi furtul de date cu caracter personal sau încercările de a face adresa IP accesibilă hackerilor. Se poate accesa și conținut restricționat, indiferent de țara care practică cenzura pe internet. (Mai multe informatii)

 

Bitdefender BOX are funcționalități de control parental?

Bitdefender BOX oferă instrumente eficiente și intuitive pentru administrarea timpului zilnic petrecut pe internet, setarea de filtre pentru conținut în funcție de categorii de vârstă sau suspendarea accesului la internet pentru a face loc timpului prețios petrecut în familie. Acesta oferă posibilitatea de a crea profile separate pentru fiecare membru al familiei și, dacă dorești să controlezi timpul petrecut online de către copilul tău, poți face acest lucru cu ușurință din aplicația Bitdefender Central.

Controlul parental din Bitdefender BOX identifică atacuri verbale, solicitări de poze nepotrivite, apeluri pentru întâlniri în afara casei și cereri suspecte de informații private.

 

Îmi va încetini Bitdefender BOX conexiunea la internet?

Cu procesorul său puternic dual-core și tehnologia Wi-Fi MU-MIMO, Bitdefender BOX 2 îți permite să faci streaming de materiale video 4K, să joci jocuri online și să descarci conținut fără încetiniri. Acesta suportă viteze de conexiune la internet de 1 Gigabit, iar impactul asupra vitezei este aproape insesizabil sau chiar absent.

Încetinirea conexiunii poate fi cauzată de o configurare greșită în rețea sau pe unul dintre dispozitive. În acest caz, contactați echipa de asistență BOX la [email protected], pentru a vă ajuta.

 

Este Bitdefender BOX compatibil cu rețeaua mea?

Bitdefender BOX poate fi instalat în combinație cu orice router disponibil pe piață, indiferent dacă acesta este asigurat de furnizorul tău de internet sau este chiar al tău. Aceste poate fi folosit și ca router securizat autonom. S-au observat unele incompatibilități la utilizarea anumitor routere sau dispozitive inteligente, cum ar fi:

• Google Wi-Fi
• Peplink
• Ubiquity Edgerouter
• UniFi Security Gateway
• Linksys WRT32X

 

Este Bitdefender BOX compatibil cu Google Wi-Fi?

Pentru a vă proteja rețeaua, Bitdefender BOX trebuie să se ocupe de alocările IP. Aceasta înseamnă că routerul trebuie să fie setat în modul Bridge în timpul procesului de configurare. Un singur Google Wi-Fi poate fi utilizat în modul Bridge, așadar va funcționa corect cu Bitdefender BOX.

Când se folosesc mai multe pucuri Wi-Fi Google, opțiunea „Mod Bridge” nu mai este disponibilă. Cu toate acestea, puteți conecta în continuare BOX în fața Google Wi-Fi și va oferi același nivel de protecție, dar va trebui să vă gestionați dispozitivele de pe Google Wi-Fi în loc de aplicația Bitdefender Central. Orice dispozitiv care se conectează la Google Wi-Fi va fi protejat de Bitdefender BOX.

 

Este Bitdefender BOX compatibil cu IPTV-ul meu?

Dacă IPTV-ul dvs. are două cabluri, cu excepția unuia de alimentare, acesta nu ar trebui să aibă nicio problemă în funcționarea în rețeaua Bitdefender BOX. Cu toate acestea, dacă un singur cablu este utilizat atât pentru semnal TV, cât și pentru acces la internet, trebuie să conectați IPTV în afara rețelei BOX.

 

De ce primesc notificări privind „conflictul DHCP”?

Pentru proteja dispozitivele dvs., Bitdefender BOX se ocupă de alocările IP din rețea. Dacă, la un moment dat, se găsește un dispozitiv secundar care oferă adrese IP, veți fi informat despre această schimbare. Trebuie să dezactivați opțiunea DHCP pe dispozitivul raportat, deoarece ar putea afecta securitatea dispozitivelor conectate, prin "bypass" la Bitdefender BOX.

 

Ce fac dacă primesc o notificare „Pagină blocată”?

Bitdefender BOX scanează tot traficul pentru elemente malițioase. Uneori, accesarea unei pagini care știi că este inofensivă poate declanșa o notificare că pagina a fost blocată. Acest lucru se datorează faptului că unele componente externe încărcate pe pagina respectivă sunt asociate cu malware, phishing sau alte amenințări. Dacă sunteți sigur că pagina nu conține infecții, puteți permite accesul adăugând-o in lista de excluderi din aplicația Central.

 

Mai este necesară aplicația Bitdefender Parental Control dacă am Bitdefender BOX?

Aplicația Control parental Bitdefender trebuie instalată pe dispozitive, astfel încât să beneficiați de toate funcțiile disponibile pentru sistemul său de operare specific (Windows, Android, Mac și iOS).

Bitdefender BOX va putea bloca dispozitivele copilului înregistrat pe profilul său de control parental să acceseze internetul odată ce regulile de restricție de timp sunt setate. Această opțiune exclusivă Bitdefender BOX este destinată dispozitivelor conectate la internet pe care nu puteți instala funcția Control parental.

 

Ce dispozitive sunt compatibile cu Control parental?

Puteți instala aplicația Bitdefender Parental Control pe Android, Windows, Mac și iOS.

Dacă utilizați Bitdefender BOX, opțiunea Timp de utlizare este disponibilă pe toate dispozitivele care se conectează la internet fără aplicațiile locale. Cu toate acestea, dispozitivele trebuie să fie plasate sub profilul copilului de pe Bitdefender Central.

Este important să știți că, pe iOS și Android, va trebui să instalați aplicația dedicată din magazinele de aplicații. Pe Mac și Windows, aveți nevoie de soluția Bitdefender Total Security instalată.

 

Cum instalez Bitdefender Parental Control pe

Android și iOS

Pentru a instala aplicația Bitdefender Parental Control pe Android, pur și simplu accesați Google Play Store și / sau App Store, căutați aplicația numită Bitdefender Parental Control și descărcați-o.

După instalare, puteți deschide aplicația și vă conectați la contul dvs. Bitdefender Central, astfel încât dispozitivul să poată fi înregistrat sub profilul copilului dvs.

Mac și Windows

Pentru a instala funcția de control parental Bitdefender pe Mac și / sau Windows, instalați pur și simplu Bitdefender Total Security pe dispozitiv, apoi accesați contul dvs. Bitdefender Central, selectați fila Control parental din panoul din stânga, creați profilul copilului dvs. și selectați dispozitivul din listă.

După ce dispozitivul este selectat, i se va trimite o comandă de instalare silențioasă, iar funcția Control parental va fi vizibilă în fila Confidențialitate Bitdefender.

 

Ce este funcția de detectare a cyberbullying-ului?

Bitdefender Parental Control folosește AI pentru a scana conversațiile online pentru potențial bullying, cereri de întâlniri de la persoane necunoscute și dezvăluiri de informații personale, cum ar fi adresa personală sau detaliile cardului de credit. Puteți utiliza acest instrument pentru a urmări imaginile pe care copilul le primește sau le trimite. Când se întâmplă ceva suspect, te vom alerta prin Bitdefender Central.

De menționat este faptul că imaginile vor fi scanate instantaneu și blocate dacă nu sunt potrivite, chiar dacă conversațiile sunt scanate la două ore după ultimul mesaj.

NOTĂ: Această funcție este disponibilă numai pentru conversații în limba engleză.

 

Ce face funcția de „detectare a prădătorilor online”?

Funcția „detectarea prădătorilor online” va analiza conversațiile copilului și va anunța părintele despre orice activitate suspectă. Această caracteristică va scana întreaga conversație la 2 ore după ce ultimul mesaj a fost trimis, astfel încât Parental Control poate vedea contextul conversației.

 

Cum conectez conturile de socializare ale copilului meu la Parental Control?

Întrucât aplicația Control parental funcționează local, nu este necesară conectarea la conturile de social media. Tot ce trebuie făcut este să acordați controlului parental permisiunile necesare aplicațiilor de mesagerie.