Cum eliminați un membru al echipei din Bitdefender Ultimate Small Business Security

Acest ghid explică modul în care proprietarii de afaceri sau administratorii de securitate pot elimina un membru al echipei din abonamentul Bitdefender Ultimate Small Business Security. Odată eliminat, accesul membrului echipei la planul de securitate este anulat, iar dispozitivele acestuia nu mai sunt protejate.

 

1. Conectați-vă la Bitdefender Central

  1. Mergeți la https://central.bitdefender.com.
  2. Conectați-vă cu adresa de e-mail și parola pe care le-ați folosit atunci când ați activat Bitdefender Ultimate Small Business Security.

 

2. Treceți la Spațiu Business

  1. După autentificare, verificați colțul din dreapta sus al tabloului de bord Bitdefender Central.
  2. Dacă scrie Spațiu Personal, faceți clic pe numele dvs. de utilizator, apoi faceți clic pe Switch pentru a alege Spațiu Business unde este activ abonamentul dvs. la Bitdefender Ultimate Small Business Security.
    • Dacă aveți mai mult de un spațiu business, selectați-l pe cel dorit din listă.

Treceți la spațiul de afaceri

 

3. Deschideți Abonamentele mele

  • După trecerea la spațiul business, faceți clic pe Abonamentele mele din meniul din partea stângă.Abonamentele mele

 

4. Eliminați un membru al echipei

  1. După deschiderea secțiunii Abonamentele mele, faceți clic pe Editează membri în panoul Bitdefender Ultimate Small Business Security.Editarea membrilor
  2. Localizați angajatul pe care doriți să îl scoateți din planul partajat și faceți clic pe Ștergere. Cum să eliminați un membru
  3. Răspundeți la întrebările solicitate, apoi faceți clic pe Elimină membru pentru a confirma:
    • Acest membru a folosit un cont de e-mail de serviciu pentru a accesa acest plan?
    • Acest membru a folosit dispozitive ale companiei la care nu va mai avea acces?Cum să eliminați un membru - întrebări
  4. Faceți clic pe butonul Finalizează modificarea pentru ca modificările să intre în vigoare.Cum să eliminați un membru - Finalizați editarea

 

5. Membrul eliminat al echipei este notificat prin e-mail

  • Anunț de modificare pentru angajatMembrul echipei eliminate va primi o notificare prin e-mail prin care este informat că nu mai are acces la abonamentul Bitdefender Ultimate Small Business Security.

 

Pentru a continua să beneficieze de caracteristicile de securitate Bitdefender, membrul echipei poate fi invitat din nou la planul partajat sau poate alege să își achiziționeze propriul abonament Bitdefender.