Bitdefender Business

CLOUD PUBLIC SECURIZAT

Cloud-ul public furnizează servicii flexibile, auto-administrate, în regim pay-as-you-go pentru extinderea centrului dumneavoastră de date, pentru susținerea site-urilor și aplicațiilor dumneavoastră pentru web sau pentru a vă crește capacitatea și viteza de dezvoltare și asigurare a funcționalității aplicațiilor. Însă depinde de dumneavoastră să le mențineți în siguranță.

Security in the Cloud este un efort comun: furnizorul de cloud administrează securitatea cloud-ului, în timp ce securitatea în cloud reprezintă responsabilitatea clientului. Bitdefender vă ajută să vă respectați obligațiile în cadrul modelului de responsabilitate partajată și să câștigați încrederea clienților.

Security for Amazon Web Services

Security-as-a-Service for Amazon Web Services de la Bitdefender este o soluție de securitate creată special pentru infrastructura Amazon în cloud și integrată cu GZ Cloud CoNsole. Soluțșia Bitdefender Security for Amazon Web Services este dezvoltată pentru virtualizare, oferă prețuri flexibile și este scalabilă în funcție de necesitățile și dimensiunea companiei dvs. pentru un profit optim.


Plusul de flexibilitate și agilitate pe care îl oferă cloud-ul permite companiilor să-și livreze produsele clienților și să fie mai competitive pe piață.

Aflați mai multe despre experiența clienților noștri privind implementarea AWS:

Dotter alege Bitdefender pentru protejarea afacerii pe
Amazon Web Services (AWS)
Vizualizare Studiu de caz
Bitdefender Security-As-A-Service for AWS înlocuiește
securitatea tradițională
Vizualizare Studiu de caz
SOLUȚIILE BITDEFENDER PENTRU COMPANII
Bitdefender Security for Amazon Web Services
VERSIUNE DE EVALUARE GRATUITĂ Află mai multe
Transmite o solicitare