Este timpul să regândiți securitatea stațiilor de lucru

Peste jumătate dintre cazurile de acces neautorizat au pornit de la stații de lucru compromise.
Nu permiteți ca securitatea stațiilor de lucru să devină veriga cea mai slabă în apărarea organizației dumneavoastră.

Platformă de securitate stratificată pentru stațiile de lucru, de generație următoare

Amenințările sofisticate, cum ar fi atacurile fără fișiere, atacurile pe bază de script, programele ransomware moderne și
phishing-ul nu sunt detectate de instrumentele tradiționale de securitate pentru stațiile de lucru.

Pentru consolidarea stațiilor dvs. de lucru, bazați-vă pe o apărare stratificată cu funcții centralizate de prevenție, detecție
în mai multe etape și răspuns automat, totul într-o singură platformă modulară.

Platforma Bitdefender de securitate stratificată pentru stațiile de lucru, de generație următoare, oferă protecție agresivă și precisă

împotriva întregului spectru de amenințări cibernetice sofisticate cu viteză, precizie, costuri administrative reduse și impact minim asupra sistemului.

Împiedică exploatările, detectează atacurile pe bază de script și atacurile fără fișiere

Atacurile de mare anvergură încep de multe ori de la exploatări pentru a executa codul pe sistemele vizate. Tehnologia anti-exploatare eficientă se concentrează asupra instrumentelor și tehnicilor de atac pentru a detecta și bloca atacuri avansate care exploatează vulnerabilitățile de tip Ziua 0 și cele fără patch-uri. De asemenea, pentru a detecta atacurile fără fișiere, Bitdefender monitorizează în mod continuu toate procesele active pentru a analiza comportamentul acestora și oprește orice proces periculos.

Detectează programele malware și ransomware necunoscute

Ransomware-ul rămâne principala amenințare, reprezentând 72% din incidentele malware din industria medicală.* Modelele de învățare automată sunt eficiente în detectarea programelor malware și ransomware necunoscute, împiedicând executarea acestora. Modelele de învățare automată ale Bitfedender, a căror eficiență a fost dovedită, utilizează peste 40.000 de caracteristici statice și dinamice și sunt optimizate în mod continuu pe baza a miliarde de mostre de fișiere sigure și periculoase, adunate de la peste 500 de milioane de stații de lucru din întreaga lume. Aceasta îmbunătățește semnificativ detectarea programelor malware și minimizează rezultatele false pozitive. Recenta epidemie ransomware WannaCry a fost blocată înainte de executare de către funcția anti-malware cu învățare automată de la Bitdefender în momentul zero, fără a fi nevoie de actualizări.

Împiedică atacurile de tip phishing

92% dintre atacurile de phishing care au condus la un acces neautorizat au fost urmate de un fel de instalare software. *Pe lângă instruirea utilizatorilor cu privire la conștientizarea securității, aveți nevoie de protecție anti-phishing, care să blocheze automat accesul la pagini web de tip phishing sau frauduloase și să detecteze traficul web și de rețea suspect.

*Raportul Verizon privind accesul neautorizat la date pentru 2017

Acțiune automată și vizibilitate clară a amenințărilor

Având resurse de securitate și experiență IT limitate, organizațiile au nevoie de automatizare, precum și de vizibilitate în ceea ce privește amenințările. Odată ce este detectată o amenințare, Bitdefender o neutralizează instantaneu prin acțiuni automate, inclusiv oprirea proceselor, trimitere în carantină, ștergere și inversare a modificărilor periculoase. În plus, aveți nevoie de vizibilitatea amenințărilor pentru stabilirea nivelului de compromis și de avertismente din timp cu privire la comportamentele periculoase, cum ar fi solicitările dubioase ale sistemelor de operare, acțiunile evazive și conexiunile la serverele de comandă și de control.

Soluții de securitate de generație următoare

Securitate de elită

Recomandat companiilor cu
mai mult de 1000 de dispozitive și celor care
caută o protecție agresivă

Solicitați versiunea demo Aflați mai multe >>
Advanced Business
Security

Recomandat întreprinderilor
mijlocii < 1000 dispozitive

Versiune de evaluare gratuită Află mai multe >>
Business Security

Recomandat întreprinderilor
mici < 100 dispozitive

Versiune de evaluare gratuită Află mai multe >>