Bitdefender Business

PROTEJAȚI STAȚIILE DE LUCRU

Bazându-se pe vulnerabilitățile stațiilor de lucru și neglijența utilizatorilor, atacatorii reușesc deseori atunci când vizează stațiile de lucru. Motivați de profit, aceștia dezvoltă în permanență programe malware noi și mai sofisticate, căutând noi modalități de a sparge protecția existentă a stațiilor de lucru.

Dacă organizația dumneavoastră a devenit victima unor programe ransomware sau a altor atacuri cibernetice, este timpul să căutăm o protecție mai bună. În ciuda faptului că există de mult timp, platformele de protecție pentru stațiile de lucru diferă semnificativ în ceea ce privește capacitatea de a împiedica breșele fără a încetini activitatea utilizatorilor și fără a afecta ușurința în utilizare și administrare.

Bitdefender demonstrează în mod consecvent capacități superioare în cadrul testelor independente. În 2016, 2015 și 2014, Bitdefender a înregistrat cel mai mare punctaj pentru protecție, performanță și ușurință în utilizare la testele privind protecția stațiilor de lucru efectuate de AV-Test.

A SE VEDEA SOLUȚIILE PENTRU COMPANII
Enterprise Security
Recomandat companiilor mari > 1000 dispozitive
VERSIUNE DE EVALUARE GRATUITĂ Află mai multe
Hypervisor Introspection cu protecție împotriva atacurilor targetate
VERSIUNE DE EVALUARE GRATUITĂ Află mai multe
Advanced Business Security
Recomandat întreprinderilor mijlocii < 1000 dispozitive
VERSIUNE DE EVALUARE GRATUITĂ Află mai multe
Business Security
Recomandat întreprinderilor mici < 100 dispozitive
VERSIUNE DE EVALUARE GRATUITĂ Află mai multe
Transmiteți o solicitare

SOLUȚII BITDEFENDER PENTRU PROTECȚIA STAȚIILOR DE LUCRU

Întrucât conceptele BYOD, cloud și virtualizare schimbă peisajul IT, este din ce în ce mai dificilă menținerea protecției în diverse medii folosind soluții tradiționale pentru stațiile de lucru. Bitdefender GravityZone a fost conceput de la bun început pentru cloud și virtualizare și oferă un panou unic pentru administrarea securității stațiilor de lucru și a serverelor fizice și virtuale, a dispozitivelor mobile și e-mail-ului.

Organizațiile mici și mijlocii pot elimina costurile cu infrastructura de securitate și pot utiliza versiunea găzduită în cloud a consolei. Spre deosebire de soluțiile altor furnizori, toate soluțiile Bitdefender includ -- fără costuri suplimentare-- toate modulele de securitate esențiale: Antivirus și Antimalware, Firewall cu IDS/IPS, Filtrare Web, Control Conținut și Control Dispozitive.