Bitdefender Business

Detectați atacurile de tip exploit și zero-day

Amenințările de tip Ziua 0 sau programele malware necunoscute evită, de regulă, soluțiile tradiționale de protecție antivirus/antimalware. Acest atacuri cibernetice întrerup activitatea companiilor, cauzând pierderi de timp și bani sau compromițând date confidențiale.

Prin natura lor, semnăturile AV nu pot opri amenințările necunoscute. Furnizorii de securitate noi și cu vechime pretind că soluțiile lor „de următoarea generație” folosesc detecția fără semnături bazată pe tehnologii revoluționare precum învățarea automată pentru a identifica atacurile de tip Ziua 0. În ciuda povestirilor captivante și cuvintelor tentante, eficiența acestor soluții este anecdotică și este rar susținută de surse independente de încredere.

Spre deosebire de soluțiile alternative, Bitdefender dovedește în mod consecvent eficiența tehnologiilor sale fără semnături în cadrul celor mai importante teste independente, blocând 99% din atacurile de tip Ziua 0 la testele euristice/comportamentale efectuate de AV-Comparatives. Pe lângă faptul că obține cele mai bune rate de detecție împotriva amenințărilor de tip Ziua 0, Bitdefender atinge în mod repetat cel mai mic număr de rezultate fals pozitive.

SOLUȚIILE BITDEFENDER PENTRU COMPANII

Enterprise Security

Recomandat companiilor mari > 1000 dispozitive
VERSIUNE DE EVALUARE GRATUITĂ Află mai multe

Advanced Business Security

Recomandat întreprinderilor mijlocii < 1000 dispozitive
VERSIUNE DE EVALUARE GRATUITĂ Află mai multe

Business Security

Recomandat întreprinderilor mici < 100 dispozitive
VERSIUNE DE EVALUARE GRATUITĂ Află mai multe
Transmite o solicitare

Noua protecție anti-exploatări de la Bitdefender este creată pentru a se ocupa de exploatările evazive, pentru a contribui la reducerea suprafeței de atac a APT și pentru a minimiza riscul de a fi vizat. Tehnologia se bazează pe identificarea programelor software potențial vulnerabile și efectuarea unei analize structurale în timpul unor puncte de execuție cheie. Dacă se detectează o anomalie, administratorii pot alege să blocheze executarea sau pur și simplu să fie notificați. Datorită acestei caracteristici suplimentare, atacurile avansate sunt oprite înainte ca problema să ajungă efectiv în infrastructură, sporind astfel costul atacurilor pentru factorii vizați de amenințările targetate.