PREVENȚIE. DETECȚIE. INVESTIGAȚIE. RĂSPUNS. EVOLUȚIE.

Securitate stratificată de generație următoare pentru stațiile de lucru, acum cu EDR
Pachetul GravityZone Ultra cu GravityZone XDR
Programați o demonstrație Descărcare fișa de produs

DESCOPERIȚI ȘI OPRIȚI AMENINȚĂRILE NEDETECTATE DE SOLUȚIILE TRADIȚIONALE
FOLOSIND O FUNCȚIE EDR CARE CHIAR FUNCȚIONEAZĂ.

Funcția EDR ușor de folosit și de înaltă fidelitate EDR face parte din Platforma noastră completă
și integrată
de protecție pentru stațiile de lucru.

GravityZone XDR excelează acolo unde produsele EDR pure sunt prea complexe și intruzive, prevenind, detectând și răspunzând la atacurile care reușesc să treacă de soluțiile antimalware tradiționale. O singură soluție reduce suprafața de atac prin funcții de consolidare și control, oprind programele malware înainte de execuție.

Noua funcție de înregistrare a datelor pentru stațiile de lucru și de analiză a amenințărilor automatizează detecția și permit investigarea cu ușurință și remedierea pe loc. Funcțiile desăvârșite de prevenție a amenințărilor, detecție precisă și răspuns inteligent minimizează gradul de expunere la infecții și împiedică breșele de securitate.

FUNCȚIE EDR ATÂT DE UȘOR DE UTILIZAT ÎNCÂT CHIAR O POȚI FOLOSI

Cu vizibilitate clară asupra indicatorilor de compromis (IOC) și flux de lucru neîntrerupt prin investigarea amenințărilor și răspuns la incident, GravityZone Ultra reduce cerințele de resurse și abilități pentru echipele care se ocupă de securitate.

 • Vizibilitate în timp real a stației de lucru
 • Vizibilitate asupra activităților suspecte (informaților avansate despre acestea)
 • Investigare cu un singur clic
 • Vizualizare alertă triaj și analiză incident
 • Urmărire atacuri live și mișcări laterale
 • Răspuns rapid
 • Reducerea timpului de stagnare prin decizie rapidă, izolare și remediere

DETECȚIE DE ÎNALTĂ FIDELITATE ÎNSEAMNĂ FUNCȚII AVANSATE
DE ANALIZĂ A STĂRII DE SECURITATE
ȘI EVITAREA ALERTELOR OBOSITOARE

Eliberați-vă resursele de securitate pentru ca acestea să se concentreze pe amenințări reale.

 • Reducerea la minimum a zgomotului și distragerii atenției din cauza alarmelor false
 • Reducerea volumului incidentelor prin prevenirea eficientă a amenințărilor
 • Eliminarea remedierii manuale a atacurilor blocate prin remediere și reparare automată

PLATFORMĂ DE SECURITATE COMPLETĂ PENTRU STAȚIILE DE LUCRU,
ÎNTR-UN SINGUR AGENT ȘI O SINGURĂ CONSOLĂ

GravityZone Ultra moștenește toate funcțiile de consolidare și de control al prevenției de generație următoare incluse în GravityZone HDși în pachetul Elite.

 • Reducerea la minimum a expunerii prin soluții puternice de prevenire
 • Învățarea automată și detecția pe bază comportamentală stopează amenințările necunoscute în faza de pre-execuție și în momentul execuției
 • Detectarea și blocarea prin remediere automată a programelor malware pe bază de script, fără fișier, ascunse și personalizate
 • Protecția memoriei pentru prevenirea exploiturilor
 • Reduceți suprafața de atac prin activarea modalităților de control al securității IT
 • Firewall, controlul dispozitivului, filtrarea conținutului web, controlul aplicațiilor, gestionarea patch-urilor și multe altele, integrate, personalizate.
Află mai multe

RĂSPUNS INTELIGENT ÎNSEAMNĂ PREVENȚIE SUPERIOARĂ

Deoarece GravityZone Ultra este o soluție integrată de prevenție-detecție-răspuns solution, îți permite să reacționezi rapid și să resetezi stațiile de lucru la o configurație „mai bună decât cea anterioară”.

Valorificând informațiile cu privire la amenințări colectate de pe stațiile de lucru în timpul investigațiilor, dintr-o singură interfață puteți modifica imediat politicile de securitate și puteți remedia vulnerabilitățile îmbunătățind securitatea mediului dumneavoastră.

Add-on-uri

GravityZone Integrated Patch Management

Sistemele fără patch-uri fac organizațiile vulnerabile la incidente malware, epidemii și acces neautorizat. Mențineți-vă OS-ul și aplicațiile actualizate pe întreaga bază de instalare Windows - stații de lucru, servere fizice și servere virtuale, cu GravityZone Patch Management.

GravityZone Full Disk Encryption

GravityZone FDE protejează datele pentru întregul hard disk al stației de lucru folosind mecanismele de criptare furnizate de Windows (BitLocker) și Mac (FileVault). Acesta profită de criptarea nativă a dispozitivelor pentru a asigura compatibilitate completă și performanță maximizată. GZ FDE este integrat în consola și agentul GravityZone, fără să necesite configurarea unui agent suplimentar sau instalarea unui server de administrare a cheilor. Utilizarea infrastructurii existente de securitate a stațiilor de lucru pentru a administra caracteristica Full Disk Encryption permite o configurare complet centralizată, cu un efort administrativ minim.