TEHNOLOGIILE GRAVITYZONE

Pentru securitatea absolută
a companiilor

NOU

HYPERVISOR-BASED
INTROSPECTION

Introspecția pe bază de hypervisor de la Bitdefender constituie baza pentru un nou strat inovator de securitate pentru companii, care detectează atacurile în timp real, prin scanarea memoriei brute a gazdei direct de la nivelul de hypervisor level, fără a necesita un agent în orice mașină virtuală.

O tehnologie considerată până acum imposibil de atins, introspecția la nivel de hypervisor este ceva de care amenințările nu se pot atinge și nu se pot ascunde.

Global Protective Network

Cu o rețea mondială de 500 de milioane de mașini, Bitdefender deține cea mai extinsă infrastructură din lume pentru livrarea securității. Este cu 100 de noduri peste cel mai apropiat competitor..

Global Protective Network (GPN) de la Bitdefender efectuează 7 miliarde de interogări pe zi și folosește modele inteligente și algoritmi de învățare programată pentru a extrage modele de malware, asigurând protecția în timp real împotriva oricărei amenințări.

Sistemul detectează, anticipează și ia măsuri pentru a neutraliza chiar și cele mai noi pericole din întreaga lume în doar 3 secunde. Acesta actualizează reputația aplicațiilor, a surselor de e-mail și a site-urilor și emite alerte..

Instrumente Endpoint Security

Agentul de securitate inteligent GravityZone evaluează mașina gazdă la momentul instalării pentru a se auto-configura în forma optimă și își adaptează comportamentul conform accesibilității stațiilor de lucru..

Administratorii de securitate alocă resurse pentru sarcinile de securitate prin intermediul politicilor stabilite per grupuri de mașini. Aceștia pot seta instrumente de securitate care să lucreze pe o mașină locală, sau pot decide să se bazeze mai mult pe Global Protective Network de la Bitdefender, sau să transfere complet sarcinile de securitate către serverele de securitate..

Scanare centralizată inteligentă

Bitdefender este primul distribuitor de produse de securitate care oferă facilitatea de transferare a sarcinilor de scanare către aplicațiile virtuale de securitate din 2011. Procesul de scanare este centralizat. În locul protejării fiecărei mașini fizice sau virtuale în parte, acesta tratează mediul ca un întreg..

Serverele de securitate centralizate gestionează majoritatea proceselor antimalware după transferarea lor de la fiecare mașină fizică sau virtuală protejată.

Protecție împotriva amenințărilor
de tip ziua zero

Tehnologia de detecție proactivă a soluției GravityZone folosește metode euristice avansate pentru a detecta în timp real amenințările de tip ziua zero. Aceasta analizează separat comportamentul aplicațiilor înainte de a le permite să ruleze în sistemul de operare și continuă să le monitorizeze și să le controleze pe toată perioada cât acestea sunt active..

Protecția mesageriei în timp real

Tehnologia antispam euristică Bitdefender detectează mesajele spam noi și necunoscute. Pentru a asigura protecția în timp real, sistemul compara volume mari de mesaje spam și învață să distingă între mesajele nesolicitate și cele legitime. Acesta recunoaște mesajele spam noi, detectând chiar și cele mai subtile similitudini cu mesajele nesolicitate mai vechi. Pe baza rețelei Global Protective Network de la Bitdefender, aceasta asigură cea mai puternică protecție împotriva mesajelor spam și a tentativelor de phishing..