Bun venit în aplicația

Soluții

Opriți atacurile fără fișiere în faza de pre-execuție

Threat actors are shifting to fileless attacks. Experts would tell you that these attacks cannot be prevented by endpoint security solutions. At Bitdefender, we challenge ourselves to protect our customers against the full spectrum of threats – file-based and fileless malware.

CITIȚI MAI MULT

Cele 8 diferențe dintre soluțiile de securitate "fără agent" și soluțiile BD

Mutarea stațiilor de lucru de pe sisteme tradiționale, fizice pe platforme virtualizate este doar primul pas dintr-un proces continuu. Virtualizarea serverelor este mai directă decât a desktop-urilor, însă, cu toată virtualizarea, fluxurile de lucru ale sistemelor trebuie optimizate pentru virtualizare.

CITIȚI MAI MULT

Conformitate PCI DSS v3.0

Pe măsură ce retailerii și organizațiile de comerț electronic analizează continuu soluții de securitate pentru a îndeplini cerințele PCI DSS, aceștia se confruntă cu amenințări în continuă schimbare.

Această soluție ilustrează, pe scurt, o abordare care trece dincolo de securitatea stațiilor de lucru tradiționale în medii mobile, virtuale și fizice, precum și modul în care GravityZone oferă rezultate performante în toate cele trei arii, fără a sacrifica necesitățile de protecție și conformitate pentru PCI DSS v3.0.

CITIȚI MAI MULT

Soluțiile de securitate pentru mediile virtualizate oferă un avantaj competitiv furnizorilor de servicii – IaaS, PaaS și SaaS

Furnizorii de servicii - IaaS, PaaS și SaaS - care au investit în infrastructură virtualizată ar trebui să-și propună să privească securitatea ca pe o oportunitate de venit și un avantaj competitiv.

CITIȚI MAI MULT

AWS și utilizarea strategiilor de joc: imitație și realitate

Succesul cloud-ului public are asemănări interesante cu jocurile de strategie în timp real.

În astfel de jocuri, cheia este găsirea unui echilibru între resursele utilizate pentru apărare și atacuri. În mod similar, a profita de un cloud public înseamnă a reacționa rapid, protejându-vă în același timp resursele.

CITIȚI MAI MULT

Cele mai importante 6 lucruri pe care trebuie să le știți despre securitatea VDI/DaaS

Pe măsură ce organizațiile și furnizorii de servicii își îndreaptă atenția către virtualizarea desktop-urilor și a laptop-urilor, securitatea poate deveni o problemă complexă, mai ales dacă se folosește o soluție de securitate tradițională. Companiile precum Citrix și Amazon construiesc caracteristici avansate de administrare pentru a face soluțiile VDI și DaaS mai accesibile și ușor de utilizat de către clienții lor. Însă complexitatea din spatele sistemelor virtualizate ale utilizatorilor finali și securitatea la nivel de stație de lucru necesită o perspectivă diferită asupra securității.

CITIȚI MAI MULT

Security for Virtualized Environments Running Citrix Xen

Virtualizarea oferă organizațiilor numeroase economii de cost și o agilitate comercială semnificativă. Printre cei mai eficienți operatori de centre comerciale se numără prestatori de servicii cum sunt Prestatorii de servicii Cloud (cunoscute și sub denumirea de infrastructură ca serviciu) și furnizorii de aplicații ca și servicii.

CITIȚI MAI MULT

Securitate bazată pe virtualizare pentru Medii VMware

Într-un mediu de virtualizare în permanentă evoluție, securitatea și conformitatea sunt preocupările cheie ale organizațiilor care doresc să adopte modele cloud. Abordările curente ale securității pentru centre de date se bazează în continuare pe agenții tradiționali de tip in-guest care necesită prea multe resurse și sunt prea greu de administrat în mediile virtualizate.

CITIȚI MAI MULT