Bun venit în aplicația

Soluții

Opriți atacurile fără fișiere în faza de pre-execuție

Autorii amenințărilor trec la tehnici de atac fără fișier. Experții vă vor spune că aceste atacuri nu pot fi prevenite de soluțiile de securitate instalate la nivelul stațiilor de lucru. La Bitdefender, ne auto-depășim pentru a proteja clienții de întreaga gamă de amenințări – programe malware bazate pe fișiere și fără fișiere.

CITIȚI MAI MULT

Conformitate PCI DSS v3.0

Pe măsură ce retailerii și organizațiile de comerț electronic analizează continuu soluții de securitate pentru a îndeplini cerințele PCI DSS, aceștia se confruntă cu amenințări în continuă schimbare.

Această soluție ilustrează, pe scurt, o abordare care trece dincolo de securitatea stațiilor de lucru tradiționale în medii mobile, virtuale și fizice, precum și modul în care GravityZone oferă rezultate performante în toate cele trei arii, fără a sacrifica necesitățile de protecție și conformitate pentru PCI DSS v3.0.

CITIȚI MAI MULT

Securitate bazată pe virtualizare pentru Medii VMware

Într-un mediu de virtualizare în permanentă evoluție, securitatea și conformitatea sunt preocupările cheie ale organizațiilor care doresc să adopte modele cloud. Abordările actuale ale securității pentru centre de date se bazează în continuare pe agenții tradiționali de tip in-guest care necesită prea multe resurse și sunt prea greu de administrat în mediile virtualizate.

CITIȚI MAI MULT