BITDEFENDER GRAVITYZONE ADVANCED BUSINESS SECURITY

Securitate completă pentru toate tipurile de infrastructuri

Achiziționare

Ofertă specială - 35% reducere

Bitdefender GravityZone Advanced Business Security Solution

Securitate adaptivă și cele mai avansate tehnici de învățare automată

Bitdefender GravityZone Advanced Business Security oferă protecție completă pentru desktop-urile și serverele fizice și virtuale, la care se adaugă dispozitivele mobile și securitatea mobilă și tehnicile anti-spam pentru căsuțele de e-mail Exchange – toate acestea fiind administrare dintr-o singură consolă.
Infecțiile cu programe malware și încetinirea sistemului țin de domeniul trecutului cu soluția cotată ca fiind numărul 1 pentru protecție și performanță în cadrul testelor independente.
Luptă împotriva tuturor amenințărilor și vectorilor de atac folosind tehnologii de învățare automată, analiză a comportamentului, tehnici avansate anti-exploit și monitorizare continuă a proceselor în curs.
citeșteafișează mai puțin

Descriere și caracteristici

NUMĂRUL 1 ÎN DOMENIUL TEHNOLOGIILOR DE SECURITATE PENTRU COMPANII

GravityZone Advanced Business Security a primit numeroase premii din partea industriei și a testerilor independenți. Cele mai recente sunt premiile pentru Cea mai bună protecție și Cea mai bună performanță acordate de AV-Test în anul 2017. Vizualizați aici toate premiile.

O SINGURĂ CONSOLĂ PENTRU TOATE ACTIVITĂȚILE

Bucurați-vă de administrarea centralizată și ușor de folosit, configurare facilă și punerea în aplicare a politicilor de securitate în cazul stațiilor de lucru de orice tip, indiferent de numărul lor, în orice locație.

STRATURI MULTIPLE DE SECURITATE PENTRU STAȚIILE DE LUCRU

Caracteristici antivirus și anti-malware cu funcție de monitorizare a comportamentului, protecție împotriva amenințărilor de tip zero-day, controlul aplicațiilor, firewall, controlul dispozitivului și controlul conținutului cu sisteme anti-phishing și anti-spam pentru serverele de e-mail Exchange.

ACOPERIRE UNIVERSALĂ ÎNTR-UN SINGUR PRODUS

Sunt protejate toate stațiile de lucru– fie ele fizice, virtuale sau în cloud – indiferent de factorul formă, stație de lucru, server, versiune integrată, mobilă sau de sistemul de operare – OS, Windows, Linux, Mac. Beneficiați de acoperire completă!

Doriți să aflați mai multe?
Obțineți detalii referitoare la toate funcțiile

DESCĂRCAȚI FIȘA DE PRODUS

Platforma Bitdefender cu multiple niveluri de protecție, de generație următoare,

utilizează o arhitectură adaptivă, care include funcții de control al stațiilor de lucru, prevenție, detecție, remediere și vizibilitate.

Înapoi Înainte

Resurse

Înapoi Înainte
VIZUALIZEAZĂ TOATEAFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

Niveluri de protecție și servicii suplimentare

Înapoi Înainte

Nu ați găsit informațiile pe care le căutați?

Transmiteți o solicitare

Bitdefender GravityZone Advanced Business Security

Pentru afacerea dvs., obțineți cea mai bună soluție de protecție care blochează atacurile cibernetice mai bine decât oricare alta!

Bitdefender este cotată în mod continuu ca fiind pe primul loc la
testele independente de protecție, performanță sau utilizare.

Nu ești sigur(ă)?

TESTAȚI-L GRATUIT TIMP DE 30 DE ZILE

PREȚ VECHI: $199.95

Total: $149.96


Economisiți:

Cumpărați protecție pentru orice număr de dispozitive. Găsiți un partener

Specificații și întrebări frecvente

ETAPELE INSTALĂRII

Folosind opțiunea Consolă Cloud
(infrastructură de securitate găzduită și întreținută de Bitdefender)

Avantaje:

  • Consola web este disponibilă instantaneu, iar gestionarea acesteia nu necesită aptitudini tehnice
  • Niciun cost asociat serverelor și operațiunilor de întreținere
  • Control și monitorizare în timp real a utilizatorilor din afara locației și de la distanță fără VPN

Instalarea consolei:

1. Înregistrați-vă la gravityzone.bitdefender.com folosind datele de autentificare primite prin e-mail. 2. Începeți instalarea protecției oferite de Bitdefender pe calculatoarele dumneavoastră folosind link-ul de descărcare sau opțiunile de configurare în masă.. 3. Monitorizați sau modificați în mod eficient setările de protecție folosind consola web de la distanță. Descărcați Ghidul de instalare pentru instrucțiuni detaliate cu privire la instalare..

Folosirea consolei locale

Avantaje:

  • Mai mult control asupra consolei de securitate.

Instalarea consolei:

1. Descărcați aplicația virtuală potrivită pentru mediul dumneavoastră. Link-ul de descărcare vă va fi pus la dispoziție de către revânzător sau îl veți primi prin e-mail după înscrierea pentru o testare gratuită timp de 30 de zile. . 2. Încărcați dispozitivele virtuale în hipervizor și continuați pașii de configurare. 3. Accesați adresa consolei în browser-ul dumneavoastră și începeți să configurați stațiile de lucru. 4. Monitorizați sau modificați în mod eficient setările de protecție folosind consola web de la distanță. Descărcați Ghidul de instalare pentru instrucțiuni detaliate cu privire la instalare..

FAQs

De ce am nevoie pentru a începe să testez această soluție?

Puteți încerca o versiune de testare gratuită a acestei soluții valabilă timp de 30 de zile de aici, din această pagină. Trebuie doar să furnizați câteva informații de contact.

Cum pot obține o licență pentru GravityZone Advanced Business Security?

Puteți cumpăra online o soluție pentru până la 50 de seturi. De asemenea, puteți contacta un Partener Bitdefender.În cazul în care nu aveți încă un Partener, găsiți aici cei mai apropiați Parteneri din regiunea dumneavoastră. Partenerul dumneavoastră va furniza cheia de licență care vă va permite să implementați soluția de securitate în infrastructura proprie.

Cum pot obține asistență pentru instalare? 

Partenerul dumneavoastră Bitdefender, împreună cu experții Bitdefender vă pot ajuta să instalați și să configurați soluția dumneavoastră Bitdefender pentru o protecție optimă și performanța dorită a aplicațiilor dumneavoastră. Serviciul SMB Start oferă clienților avantajul asistenței acordate de experți la începutul procesului de implementare, asigurând un debut facil și fără probleme.

Există caracteristici suplimentare pe care le pot adăuga în GravityZone Advanced Business Security?

Pentru fiecare soluție Bitdefender situată la nivelul unei stații de lucru puteți adăuga mai multe straturi de protecție pentru a extinde zonele zecurizate. Puteți adăuga modulul Patch Management pentru a păstra la zi sistemul Windows și aplicațiile, modulul Full Disk Encryption pentru a proteja datele stocate pe stațiile dumneavoastră de lucru sau modulul HVI pentru a descoperi breșele de memorie la nivelul instrumentelor de securitate de pe stațiile de lucru și pentru a opri atacurile avansate la nivel de kernel.

Dacă doriți să vă bucurați de experiența
Bitdefender GravityZone Advanced Business Security
puteți începe în câțiva pași simpli, după cum urmează:

VERSIUNE DE EVALUARE GRATUITĂ

Suntem aici pentru dvs.

Prin telefon, web, chat sau e-mail, echipa noastră dedicată de asistență este
aici pentru a vă ajuta cu instalarea, implementarea și orice alte
întrebări ați mai putea avea.

Asistență