Bitdefender GravityZone Advanced Business Security

Securitate completă pentru toate tipurile de infrastructuri

Alegeți planul dumneavoastră acum cu

  reducere

- +

Dispozitive:

Introduceți numărul total de dispozitive (laptop-uri, desktop-uri, servere de fișiere sau e-mail-uri sau *dispozitive mobile) pe care doriți să le protejați, de la 5 la 100.

Puteți acoperi până la  servereși căsuțe de e-mail.
Serverele alcătuiesc până la 35%, iar căsuțele de e-mail până la 150% din dispozitivele totale.
*Pentru versiunea on-premise

-25% EXTRA
-50% EXTRA/yr

reducere
$369.99
$240.49
TVA-ul nu este inclus


Cumpără

Aveți nevoie de peste 100 de dispozitive?

Transmiteți o solicitare sau cumpărați cu ajutorul unui partener

Aveți nevoie de peste 100 de dispozitive?

Transmiteți o solicitare
Bitdefender GravityZone Advanced Business Security Solution

Securitate adaptivă care integrează managementul riscului

Bitdefender GravityZone Advanced Business Security oferă protecție completă pentru desktop-uri și servere fizice și virtuale, dispozitive mobile și securitate și anti-spam pentru căsuțele de e-mail Exchange – toate acestea fiind administrate dintr-o singură consolă.
Infecțiile cu malware și performanța slabă sistemului țin de domeniul trecutului cu soluția numărul 1 pentru protecție și performanță în cadrul testelor independente.
Luptă împotriva tuturor amenințărilor și vectorilor de atac folosind machine learning, analiza comportamentului, tehnici avansate anti-exploit, monitorizarea continuă a proceselor în curs și capacități de evaluare a riscului.
citeșteafișează mai puțin

Descriere și caracteristici

nou PREVENȚIE ȘI REMEDIERE RANSOMWARE

Bitdefender oferă utilizatorilor și administratorilor de securitate instrumente pe niveluri multiple pentru combaterea ransomware-ului. Capabilitățile de prevenție și remediere ransomware sunt integrate în consola de administrare GravityZone și cuprind backup-uri automate și actualizate, imune la ransomware,  pentru fișierele utilizatorului, fără să utilizeze copii shadow capabilități de blocare și prevenție (Protecție împotriva atacurilor fără fișiere; Protecție împotriva atacurilor din rețea; Tehnologie avansată anti-exploit; Machine Learning Anti-Malware); monitorizarea în timp real a proceselor (Advanced Threat Control) și tehnologii de remediere a riscurilor asociate utilizatorilor și sistemelor. AFLAȚI MAI MULTE: Prezentarea soluției pentru prevenție și remediere ransomware

NOU Protecție împotriva atacurilor fără fișier

Amenințările sofisticate precum atacurile fileless (care nu folosesc fișiere) sau bazate pe script au devenit din ce în ce mai frecvente în ultimii ani. Noua tehnologie Fileless Attack Defense vă protejează infrastructura împotriva atacurilor care vizează instrumentele legitime, cum ar fi powershell sau linia de comandă, înainte ca acestea să poată fi executate.

NUMĂRUL 1 ÎN DOMENIUL TEHNOLOGIILOR DE SECURITATE PENTRU COMPANII

GravityZone Advanced Business Security a primit numeroase premii din partea industriei și a testerilor independenți. Cele mai recente sunt premiile pentru Cea mai bună protecție și Cea mai bună performanță acordate de AV-Test în anul 2017. Vizualizați aici toate premiile.

O SINGURĂ CONSOLĂ PENTRU TOATE ACTIVITĂȚILE

Bucurați-vă de administrarea centralizată și ușor de folosit, configurare facilă și punerea în aplicare a politicilor de securitate în cazul endpoint-urilor de orice tip, oricat de multe ar fi, în orice loc.

NOU Protecție împotriva atacurilor din rețea

Beneficiați de un nou nivel de protecție împotriva atacurilor care urmăresc să obțină acces la sistemul dumneavoastră folosind vulnerabilitățile din rețea.
Extindeți zonele protejate, acum cu securitate pentru rețea care blochează amenințările de tip brute force, password stealer, exploit-urile de rețea și amenințările care se răspândesc în rețea (lateral movement), înainte ca acestea să poată fi executate.

MULTIPLE STRATURI DE SECURITATE PENTRU TOATE DEVICE-URILE

Antivirus și anti-malware cu funcție de monitorizare a comportamentului, protecție împotriva amenințărilor de tip zero-day, controlul aplicațiilor, firewall, controlul dispozitivelor și controlul conținutului, cu anti-phishing și anti-spam pentru serverele de email Exchange.

ACOPERIRE UNIVERSALĂ ÎNTR-UN SINGUR PRODUS

Sunt protejate toate endpoint-urile – fie ele fizice, virtuale sau în cloud – indiferent de tip, form factor, server, dacă e integrat, device mobil sau de sistemul de operare – OS, Windows, Linux, Mac. Beneficiați de acoperire completă!

Protecție integrată cu Endpoint Risk Analytics

Identificarea, evaluarea și remedierea punctelor slabe ale endpoint-urilor este esențială pentru a avea un program de securitate solid și pentru a reduce riscul organizațional. Endpoint Risk Analytics este o infrastructură care reduce expunerea și consolidează endpoint-urile prin descoperirea și prioritizarea configurațiilor greșite ale sistemelor de operare și ale programelor. Administratorii pot acum să remedieze vulnerabilitățile folosind această nouă interfață.

Doriți să aflați mai multe?
Obțineți detalii referitoare la toate funcțiile

FIȘA TEHNICĂ Fișă de produs

Platforma Bitdefender cu multiple niveluri de protecție, de generație următoare,

utilizează o arhitectură adaptivă, care include funcții de control al endpoint-urilor, prevenție, detecție, remediere și vizibilitate.

Înapoi Înainte

Tehnologia avansată Bitdefender este integrată în soluțiile concepute special pentru nevoile dumneavoastră.

Iată o comparație:
GravityZone Suite Advanced Business Security

Securitate complet automatizată, fără intervenția utilizatorilor, pentru orice organizație

Elite Security

Pentru organizațiile centrate pe securitate
care urmăresc automatizarea protecției,
analizând totodată amenințările de importanță critică

Ultra Security

Cele mai performante caracteristici de protecție avansată,
detecție și răspuns, concepute pentru a
acoperi întregul ciclu de viață al amenințărilor

Funcții integrate de detecție și răspuns la nivel de endpoint
Analiza cauzelor principale
(inclusiv asistență pe bază de istoric pentru o perioadă de 90 de zile)
Răspuns de la distanță
(comenzi de tip „remote shell” și carantină)
Etichetarea MITRE a tehnicilor folosite
Alerte privind activitatea suspectă detectată
Analiza amenințărilor
în Sandbox pe bază de cloud
Tehnologie Machine Learning
HyperDetect personalizabilă la nivel de utilizator
Tehnologie Machine Learning la nivel de dispozitiv, bazată
pe 80.000 de caracteristici malware
Protecția activă a memoriei împotriva exploit-urilor
Blocarea
comportamentului proceselor periculoase
Consolă de administrare Versiunea în cloud sau locală Versiunea în cloud sau locală Cloud
  Aflați mai multe Aflați mai multe Aflați mai multe

Peste 30 de niveluri de protecție incluse în toate suitele: Eliminarea amenințărilor avansate, Protecție centralizată pentru medii virtuale, Control dispozitive, Protecție împotriva amenințărilor web, Firewall, Protecție anti-malware Exchange, Lista albă de aplicații (exclusiv versiunea locală), Lista neagră de aplicații, Administrare dispozitiv mobil (exclusiv versiunea locală).

Opțiuni suplimentare:
  • Full Disk Encryption
  • GravityZone Patch Management
  • Managed Endpoint Detection and Response
  • Securitate la nivel de hypervisor

Resurse

Înapoi Înainte
VIZUALIZEAZĂ TOATEAFIȘEAZĂ MAI PUȚIN

Niveluri de protecție și servicii suplimentare

Înapoi Înainte

Specificații și întrebări frecvente

SPECIFICAȚII / CERINȚE DE SISTEM

Soluția GravityZone Advanced Business Security este disponibilă atât în varianta pentru instalare în cloud, cât și în varianta pentru instalare on-premise. Aceasta protejează desktop-uri, laptop-uri, servere (mașini fizice sau virtuale), conturi de e-mail și dispozitive mobile. Serverele nu trebuie să depășească 35% din numărul total de unități.

Numărul de căsuțe de e-mail protejate poate fi de până la 150% din numărul de endpoint-uri incluse în licență.

Sisteme de operare suportate:

Actualizare Windows 10 octombrie 2020 (20H2), Actualizare Windows 10 mai 2020 (20H1), Actualizare Windows 10 noiembrie 2019 (19H2), Actualizare Windows 10 mai 2019 aprilie 2018 (Redstone 4), Actualizare Windows 10 Fall Creators (Redstone 3), Actualizare Windows 10 Creators (Redstone 2), Actualizare Windows 10 Anniversary (Redstone 1), Actualizare Windows 10 noiembrie (Threshold 2), Windows 10 (RTM, versiunea 1507), Windows 8.1, Windows 8, Windows 7

Ubuntu 14.04 LTS sau mai recent, Red Hat Enterprise Linux / CentOS 6.0 sau mai recent, SUSE Linux Enterprise Server 11 SP4 sau mai recent, OpenSUSE Leap 42.x, Fedora 25 sau mai recent, Debian 8.0 sau mai recent, Oracle Linux 6.3 sau mai recent, Amazon Linux AMI 2016.09 sau mai recent

macOS Big Sur (11.x), macOS Catalina (10.15), macOS Mojave (10.14), macOS High Sierra (10.13), macOS Sierra (10.12)

Windows 10 IoT Enterprise, Windows Embedded 8.1 Industry, Windows Embedded 8 Standard, Windows Embedded Standard 7, Windows Embedded Compact 7, Windows Embedded POSReady 7, Windows Embedded Enterprise 7

Windows Server 2019, Windows Server 2019 Core, Windows Server 2016, Windows Server 2016 Core, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012, Windows Small Business Server (SBS) 2011, Windows Server 2008 R2

Cerințe hardware:

Cerințe minime: CPU single-core de 2,4 GHz Recomandat: CPU Intel Xeon multi-core de 1,86 GHz sau mai rapid
Memorie: RAM disponibil minim: 512 MB RAM disponibil recomandat: 1 GB Spațiu HDD: 1,5 GB de spațiu disponibil pe hard-disk

Servere e-mail compatibile

  • Server Exchange 2016, 2013, 2010
  • Servere fizice și virtuale
  • Roluri: Edge, Hub și Mailbox
  • Protocoale: SMTP, MAPI, Exchange ActiveSync

Etape de instalare

INSTALAREA CONSOLEI CLOUD

1. Înregistrați-vă la gravityzone.bitdefender.com folosind datele de autentificare primite prin e-mail.
2. Începeți instalarea protecției oferite de Bitdefender pe calculatoarele dumneavoastră folosind link-ul de descărcare sau opțiunile de configurare în masă.. 3. Monitorizați sau modificați în mod eficient setările de protecție folosind consola web de la distanță. Descărcați Ghidul de instalare pentru instrucțiuni detaliate cu privire la instalare..

INSTALAREA CONSOLEI ON-PREMISE

1. Descărcați aplicația virtuală potrivită pentru mediul dumneavoastră. Link-ul de descărcare vă va fi pus la dispoziție de către revânzător sau îl veți primi prin e-mail după înscrierea pentru o testare gratuită timp de 30 de zile. .
2. Încărcați dispozitivele virtuale în hipervizor și continuați pașii de configurare.
3. Accesați adresa consolei în browser-ul dumneavoastră și începeți să configurați stațiile de lucru.
4. Monitorizați sau modificați în mod eficient setările de protecție folosind consola web de la distanță. Descărcați Ghidul de instalare pentru instrucțiuni detaliate cu privire la instalare..

FAQs

Ce este GravityZone Advanced Business Security?

GravityZone Advanced Business Security este cel mai simplu mod de a proteja chiar și cele mai mici companii, fără sacrificarea resurselor IT, timpului sau bugetului.

Pentru cine se potrivește GravityZone Advanced Business Security cel mai bine?

Fiind ideală pentru companiile care caută o soluție de securitate pentru endpoint-uri ușor de administrat și economică, GravityZone Advanced Business Security este concepută pentru a oferi companiilor protecție eficientă pentru stațiile de lucru și serverele fizice sau virtuale și pentru dispozitivele mobile.

Cum protejează GravityZone Advanced Business Security companiile împotriva atacurilor cibernetice și cum garantează securitatea datelor?

GravityZone Advanced Business Security este un antivirus de generație următoare pentru companii, conceput pe baza celor mai performante capabilități de prevenție, detecție și blocare din industrie, care utilizează machine learning, euristică avansată, tehnici avansate anti-exploit și alte tehnici patentate de Bitdefender pentru asigurarea protecției endpoint-urilor dumneavoastră.

Pot încerca soluția înainte să o cumpăr?

Da, puteți încerca soluția înainte să o cumpărați. Cu doar câteva clicuri puteți obține o versiune GRATUITĂ de evaluare pentru GravityZone Advanced Business Security astfel încât să puteți pune la încercare tehnologiile noastre. Înainte de încheierea perioadei de evaluare, dacă doriți să continuați să utilizați serviciile noastre, trebuie să alegeți un plan de abonament plătit și să efectuați achiziția.

Care este modelul de licențiere pentru GravityZone Advanced Business Security?

Soluția Advanced Business Security poate fi achiziționată fie online, fie de la unul dintre partenerii noștri. Online, puteți alege o acoperire de 1, 2 sau 3 ani și puteți acoperi până la 100 de endpoint-uri. De asemenea, puteți adăuga licențe suplimentare ori de câte ori este nevoie.
Dacă aveți nevoie de protecție pentru mai multe endpoint-uri, puteți contacta unul dintre partenerii noștri oficiali din regiunea în care vă aflați. Puteți găsi partenerii din apropierea dumneavoastră utilizând instrumentul nostru de localizare a partenerilor.

Cum îmi pot reînnoi licența GravityZone Advanced Business Security?

Se poate reînnoi online sau prin intermediul unui partener, după preferința dumneavoastră.
Online este nevoie doar să introduceți cheia dumneavoastră actuală de licență pentru GravityZone Advanced Business Security, să alegeți numărul de endpoint-uri și de ani pentru care doriți să reînnoiți licența dumneavoastră și asta e tot.

Care tipuri de dispozitive terminale ale sistemelor de operare (endpoint-uri) sunt compatibile cu GravityZone Advanced Business Security?

GravityZone Advanced Business Security protejează desktopurile și serverele, fizice sau virtuale. Vedeți care sunt toate condițiile.

Cum pot obține asistență pentru instalare?

Configurarea și instalarea soluției GravityZone Advanced Business Security este extrem de simplă, nefiind nevoie de cunoștințe în domeniul securității IT.
Descărcați ghidul nostru rapid pentru instrucțiuni detaliate: cloud și on-premise.

Există caracteristici suplimentare pe care le pot adăuga în GravityZone Advanced Business Security?

Puteți adăuga niveluri suplimentare de protecție oricărei soluții Bitdefender pentru endpoint-uri, pentru mărirea zonei protejate. Puteți îmbunătăți postura de securitate dacă: - Email Security pentru protecția utilizatorilor de e-mail din compania dumneavoastră împotriva celor mai importante amenințări pe e-mail, pentru diferiți furnizori de e-mail (Office365, Gmail, Exchange); - Patch Management pentru actualizarea sistemului dumneavoastră de operare Windows și aplicațiilor dumneavoastră; - Full Disk Encryption pentru protecția datelor de pe endpoint-urile dumneavoastră.

Dacă doriți să vă bucurați de experiența
Bitdefender GravityZone Advanced Business Security
puteți începe în câțiva pași simpli, după cum urmează:

VERSIUNE DE EVALUARE GRATUITĂ

Aveți în continuare întrebări?

Aveți nevoie de ajutor pentru a decide ce soluție este potrivită pentru dumneavoastră? Echipa de vânzări Bitdefender vă ajută cu plăcere.

Asistență