Bitdefender

Securitate pentru MSPs


Integrată cu LabTech

  • Blochează amenințările și reduce costurile operaționale asociate securității antimalware, care se clasează în mod consecvent pe primul loc la capitolele protecție și performanță în cadrul testelor independente.
  • Economisiți timp datorită integrării cu LabTech pentru instalare, configurarea politicilor și toate sarcinile de monitorizare și raportare.
  • Alocare optimizată prin licențiere lunară de tip pay-per-use

Bitdefender folosește o metodologie euristică avansată și o rețea globală de informații în materie de amenințări pentru a detecta rootkit-urile sau amenințările de tip ziua 0 care sunt omise de alte soluții de securitate.

De ce să alegeți Bitdefender?

Mai puține incidente și încetiniri cu securitatea Bitdefender nr. 1

La testele realizate de AV-Test din 2016 până în prezent, Bitdefender a înregistrat cea mai mare medie punctajului pentru protecție, performață și ușurință în utilizare pentru toate soluțiile evaluate.

Eficientizarea administrării securității printr-o integrare optimă cu LabTech

Cu Bitdefender nu veți mai avea nevoie să folosiți o altă consolă în afară de LabTech. Integrarea optimizată economisește timp prin centralizarea funcțiilor de administrare a securității.

Licențiere simplă de tip pay-per-use

Dacă optați pentru licențierea lunară, veți primi o singură cheie care vă permite să protejați stațiile de lucru pentru un număr nelimitat de locații ale clientului. La sfârșitul lunii, se va factura numărul total de stații de lucru protejate.

Ce mai obțineți
Obțineți acces la un program puternic pentru parteneri și securitate unică pentru virtualizare

În afară de posibilitatea de a utiliza soluțiile Bitdefender integrate în LabTech, dacă deveniți partener Bitdefender, veți avea acces la cel mai avansat set de soluții de virtualizare și securitate pentru cloud.

Instalare rapidă

După instalarea plug-in-ului Bitdefender, veți putea instala protecția pe calculatoarele selectate din consola LabTech. Aplicația de instalare a clientului Bitdefender pentru stațiile de lucru detectează soluțiile concurente și solicită dezinstalarea acestora.

Ușor de utilizat

Înregistrați-vă pentru o versiune de evaluare și veți putea descărca plug-in-ul Bitdefender pentru LabTech. Instalați plug-in-ul și puteți testa toate caracteristicile și protecția pentru stații de lucru timp de 30 de zile. Pentru a activa produsul, nu trebuie decât să introduceți o cheie de licență.

Implementare Studii de caz

Companiile de toate dimensiunile optează pentru Bitdefender endopoint security pentru a proteja productivitatea și datele angajaților.Bitdefender

Securitate pentru MSPs

Integrată cu LabTech

Bitdefender Security for MSPs este integrată excelent cu LabTech, optimizând sarcinile administrative și furnizând o securitate care se clasează în mod consecvent pe primul loc la testele independente.